"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

• 28 013
  • 648
  •   1
Отговори
# 360
Чавдар ще го предизвика на дуел тогава! Ще станат като Пушкин и Дантес, за сърцето на Наталия Гончарова/в случая Светла Портретова... 🙂

# 361
Любо нещо неприлично ли ще предложи на Светлето?Joy
Вероятно😂
Предложи и.

# 362
Любо е голяма работа бе! Чавдар 30 години я рути тая Светла, той след две служебни виждания, вече говори за "нас" и за чувства... бреййй, да не съм проспала 30-40 епизода?
Вие да не би да не гледате?

# 363
По плосък сценарий за сериал не съм гледала никога....

# 364
Гледаме, гледаме.  И се веселим. И аз се зачудих да не би да съм изпуснала нещо.
Това е предпоследен епизод,  нали?

# 365
Ми Любчо пуска чар/играч! 😅 Чавдар е като статуя на Ленин, зарязана в двора на музея!

# 366
Да, нали е сексимвол... как иначе?! Grin

# 367
Стана ми жал за Блатечки. Толкова немощен сценарий...

# 368
  • Велико Търново
Тъкмо пишех, че на Ирина ще вземе да ѝ уври главата, и я дадоха с Ангел. Не че не се очакваше, де.

# 369
По-зловещо не може ли?! Малко ми е това. Що не ги изяждаше Боян тия момичета дето си ги отмъква от улицата? Тази жена трябва да се лекува... егати отвратителното нещо!

# 370
  • София
10 серии мотане, в 1 серия всичко. Хвала, както казва Хърватинът. Grinning

# 371
Има ли някакъв начин на тази жена да й забранят да пише сценарии?!!!

# 372
Да като и счупат ръцете, или и скрият всички химикалки... 🤣

# 373
  • Велико Търново
Е, то има преобразуване на говор в писмен текст

# 374
Тази велика сценаристка има някакви проблеми,които трябва да ги решат медицински  специалисти.Финалът на епизода в заведението беше отвратително махленска.Момичето се взима от улицата като в ганстерски третокласен филм,във време на супер телефони и т.н героинята пише писмо ала 80-те години на миналия век.Тъп ,най-тъп сценарий.Бълна безсмислица.Жалко за рецитиращите герои.

Общи условия

Активация на акаунт