"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

• 27 993
  • 648
  •   1
Отговори
# 405
А светлото как потреперваше зад Асен Блатечки? Искаше да го награби, ама се спря като бяха у тях. И все пак... Янорова изглежда по- голяма от Асен..( а имат само година разлика)

# 406
Аз да питам все пак, въпреки, че специално проверих - наистина ли има само още един епизод?
В който трябва всичко да стане ясно?
И ако трупът е на Цвета /което и аз го мисля/, кой и как ще разнищи случая? За 40 минути?
Може като финален епизод/ако не се предвижда втори сезон/ да е по-дълъг

# 407
  • Другата България
Добро утро Simple Smile

Нещо не схванах Джаферович кога се залюби с Лизи, кога купи пръстена...също Лизито защо излезе по гащи навън, не е ясно. Нея сигурно ще я мислят за убита, но ще я спясят, не вярвам да загине някой.
Пф, всичко сте казали, много тъп епизод / сериал. Чета във фейсбук как това е най-добрия сериал, как "отразява действителността" и се чудя едно и също ли гледаме?
Поне от това, което аз схванах, Фикито каза на бармана да ѝ каже, че някой /не разбрах кой/ я вика отвън. Тя затова излезе, не излезе ей така, на въздух сама.
Сигурно ще ме линчувате, но на мен сериала ми харесва. Може би защото не съм толкова придирчива към сценария и не се взирам пресалено в детайлите. Харесвам много и Сано, и Димо Алексиев, и Мутафчиев и според мен страхотно се справят с ролите си. Димо го харесвам още от "Седем часа разлика", тогава пак някакъв злодей играеше. Щом сега чак ме отврати, значи добре се справя с ролята си.
Истината е, че какъвто и сериал да се направи у нас, все ще има и доволни, и недоволни, и харесващи го, и нехаресващи го. "Под прикритие" и "Дяволското гърло" са ми фаворити на мен от родните продукции, но не изпускам и "Откраднат живот", с всичките му недостатъци.
Аз да питам все пак, въпреки, че специално проверих - наистина ли има само още един епизод?
В който трябва всичко да стане ясно?
И ако трупът е на Цвета /което и аз го мисля/, кой и как ще разнищи случая? За 40 минути?
Може като финален епизод/ако не се предвижда втори сезон/ да е по-дълъг
Същото си го помислих, дано да е така.

# 408
Смятам, че си оставят вратичка за следващ сезон. И то трябва да има, не че е толкоз интересен, но поне да се разплете тази история.
Тук не става въпрос за придирчивост, просто нивото на сериала си е ниско. Няма база за сравнение с Под прикритие и Дървото, с ОЖ  по може.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 21:28 от *Амбър*

# 409
.......Тук не става въпрос за придирчивост, просто нивото на сериала си е ниско. Няма база за сравнение с Под прикритие и Дървото, с ОЖ  по може.  

То сравнението с ОЖ си е като състезание на "титани -сценаристи"  Joy

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 21:06 от Ели-ТАЛ

# 410
  • Другата България
Смятам, че си остават вратичка за следващ сезон. И то трябва да има, не че е толкоз интересен, но поне да се разплете тази история.
Тук не става въпрос за придирчивост, просто нивото на сериала си е ниско. Няма база за сравнение с Под прикритие и Дървото, с ОЖ  по може.
Дано има втори сезон наистина.
Не сравнявам, и не отричам, че нивото е .....не толкова високо.
Но и по-големи "бози" съм гледала, това имах предвид.

# 411
  • София
Мери Ан, да, идния вторник е финалът. Няма да се учудя ако по български маниер всичко се разреши за 40 мин. (нищо че 30 г. не могат нищо да докажат), но по-скоро гравитирам за втори сезон.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 22:12 от Diavolo

# 412
Много ще пресоли манджата ако филмчето има продължение.То сега Фучката ни занимава с алабализми какво ли ще си изсмуче от пръстите тази сценаристка?Само хабене залудо на пари,а може би такава е целта.

# 413
Със сигурност ще претупат нещата и ще си оставят вратичка за следващ сезон.
Щом Пътят ще продължават... което мен много ме изненада и не очаквах, че от Нова ще им се вържат, ама не е луд тоя, дето яде баницата.
Тъй че, Фучка ще се възползва на макс и се ще радваме отново на таланта ѝ.

# 414
Сигурно ще стане като Пътят на истината или на страстта.

# 415
  • Велико Търново
след 30 години те още не са мръднали на йота с разкритията, сигурно ще трябва още 30 да минат та да разберат нещо съществено.
Според мен въобще не става дума за 30 години, а за времето, откакто Георги се захвана с тази работа. Не че става ясно дали са дни или седмици, имайки предвид скоростта на действието напоследък, но все пак не мисля, че са години, че чак и 30.

Сигурно ще ме линчувате, но на мен сериала ми харесва. Може би защото не съм толкова придирчива към сценария и не се взирам пресалено в детайлите. Харесвам много и Сано, и Димо Алексиев, и Мутафчиев и според мен страхотно се справят с ролите си. Димо го харесвам още от "Седем часа разлика", тогава пак някакъв злодей играеше. Щом сега чак ме отврати, значи добре се справя с ролята си.
Не си само ти. Не че чак много да ми харесва, но го гледам. Дори и само от любопитство да се счете, че е...
В "Седем часа разлика" Димо беше двама близнаци. Единият беше гадняр, да. То имаше и някакво завъртяно там покрай тях, ама хич не помня какво беше.

# 416
.....
В "Седем часа разлика" Димо беше двама близнаци. Единият беше гадняр, да. То имаше и някакво завъртяно там покрай тях, ама хич не помня какво беше.

Димо играеше някакъв гей изнудвач , после /може би другия близнак/  пък беше готов на убийство... От там ми е гаден спомен , явно е играл добре , защото в ОЖ до последно не можах да го приема като готин образ .
В луната пак е гадняр , но нещо преиграва и не ми харесва .

# 417
  • Велико Търново
Миро и Слав бяха близнаците в "Часовете".
Единия май го убиха ли, що беше, пък после се появи другият и живееше в някакъв фургон ли, каравана ли... нещо такова ми се върти. Пък и аз така и не го догледах тоя сериал.

# 418
  • Ню Йорк
И аз не разбрах кога Лизи и Джеферович се залюбиха и станаха гаджета, а както разбираме и ще се женят, ама като попитах и някакъв младеж тук ме нахока Neutral Face

# 419
  • София
Очакваме “Изпепеляващ финал”! Scream Дали? Wink

Общи условия

Активация на акаунт