"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

• 27 948
  • 648
  •   1
Отговори
# 435
Радина Боршош и Фуча ще са днес в сутрешния блок на нова. Ехх, а можеше да има прожекция на финала на кино, да попием от мъдростта ѝ на живо

# 436
  • София
Хаха Laughing
Въпрос от публиката: Освен мутри познава ли други хора?

# 437
Разни психопати вероятно. 😆

# 438
  • София
Тя каза, че отразява реалността....

# 439
Не разбирам защо всички създатели на сериали у нас си умират да "отразяват действителността", да показват нещата от живота" (живия живот!). Разбира се, това винаги се изтъква като достойнство на продукта.
Не знаех, че правят документални поредици Thinking

Довечера сме щели да бъдем втрещени. Да внимавате Wink

# 440
  • София
Не знам каква е тази реалност от изнасилвания, убийства, мафиоти, подли пожарникари с маминки, които да ги пасат и т.н.

То е хубаво д има връзка с действителността, но не по този пошъл начин.
Като ги слушах как говорят и колко са доволни от работата си и сериала и колко почитатели имат... не знам... жалко е, че няма добри БГ продукции.

# 441
Не разбирам защо всички създатели на сериали у нас си умират да "отразяват действителността", да показват нещата от живота" (живия живот!). Разбира се, това винаги се изтъква като достойнство на продукта.
Не знаех, че правят документални поредици Thinking

Довечера сме щели да бъдем втрещени. Да внимавате Wink
Фуча каза,че ще сме втрещени...А Живака миналата седмица каза,че героите щели да претърпят катарзис... И как ще се случи всичко това в рамките на 45 минути?

# 442
Ами аз съм си втрещена от първи епизод! Даже втрещението ме държи още от изцъкления поглед на Бонка... Изобщо не разбирам хора, които създават тъпи неща, но се имат за велики. Освен онзи синдром, каква друга е причината да имаш толкова нереална самооценка? Да си затваряш очите за всичко, което се сипва по адрес на произведението и творческите ти възможности и да се правиш, че то не съществува, а пътят към славата ти е постлан с рози! Защо в тая държава се реализират хората с отклонения, а свестните са избутвани настрани? 🙄 Май ми е риторично питането и задавам отговори...
Но то не е така от вчера... и не е само в правенето на филми. Друг такъв жив пример, за който сто пъти повторено, че е гениално, го превърна в такова, а то е една вселенска глупост, са "творбите" на Кристо Явашев, но това само като пример какво е едно нищо, обявено за изкуство! А и не е единственото нищо...
https://www.sofialive.bg/archive/archive/naj-bezumnite-kartini-p … lioni-782048.html

# 443
....... Друг такъв жив пример, за който сто пъти повторено, че е гениално, го превърна в такова, а то е една вселенска глупост, са "творбите" на Кристо Явашев, но това само като пример какво е едно нищо, обявено за изкуство! А и не е единственото нищо...
https://www.sofialive.bg/archive/archive/naj-bezumnite-kartini-p … lioni-782048.html

Чудесен пример за това  колко далече са от действителността някои хора .
Всички тези картини и в хола да ми ги донесат , няма да ги погледна .
Никога не съм се притеснявала да  назова нещата  с истинските им имена . Не контактувам и не съм зависима в живота си от  псевдоинтелектуалци , за да се правя че харесвам абсурди .

# 444
Готови ли сте за гранде епик финале?

# 445
Аз съм втрещена от това,че когато критикуват сценария на Фучката тя мисли,че дъжд я вали. За последния епизод ще пия валерианче  да не се втрещя.

# 446
Брррр яко е извратена тая Фучка!

# 447
Ауу втрещена съм от силното начало!
Това го няма и в хорърите сигурно, докато трупа е изцъклен срещу теб ти си свирукаш и преживяш там нещо! Егати и тъпотията заедно с глупостите за дявола и падналия ангел 😁

# 448
  • Велико Търново
Аааа не е просто "там нещо". Сьомга е това. Сьом-га!
Отражение на реалността, к'во да се пра'и...

# 449
Ни моъ!... И тя искала да е с него... А в цел парк, Чавдар се озова на метри от тях?
Танцьорката ... изнасилена? Като в оня грозен виц за професора и студентката: ако знаех, че си девствена, щях да ти пиша шестица! Ако знаех, че си толкова кьорав, щях да си сваля чорапогащника...

Общи условия

Активация на акаунт