"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

• 27 957
  • 648
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добре де, колко лева струва еднократно 2 минутно дрънкане на глупости в тъп сериал?
В Откраднат живот статист с реплики-50 лв. Тупарев може и повече да дава, а може би не, като гледам декора.

# 91
Наистина,  никаква химия между Сано и Боршош (той вероятно може да й е баща ), язък. Само заради Сано и Донков гледам, но и на двамата мадамите не им пасват.

# 92
  • София
Мама дали за всеки пожар се обажда да разбере къде е Жорко. Много тъпо това. И не само. Вярно репликите са един път - Лъжеш, ти лъжеш.

Тъжното е, че се представят кофти пожарникарите. Не само с нелепия образ на Живака, ами и с цялостното представяне на нескопосните пожари. Очаквах Асен пак да се втурни без маска да спасява вътре.

# 93
Ми ИзитУ да беше на място на Боршош, поне има талант. Боршош борче може да играе...

# 94
Изпитах погнуса от това как Мутафчиев  дишаше във врата на момичето /в този сериал не обичам и имената на героите да запомня , в Пътят.. поне хванах Кера/ .
Като се появи и малоумният син погнусата е двойна . Това ми пречи  да гледам  съсредоточено "действието" .
Тази сценаристка  болна ли е , потърпевша ли е от такива типове  или просто  преписва от  творби , на които са паднали авторските права .

# 95
  • София
_____

Епизод: 7
                 Ягодова луна - С01Е07
           за мобилни
_____

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 12:22 от Mari_Mar

# 96
Серията нещо ме приспа.
Поне разбрахме, че в София има два бара - един за богатите и един за бедните Joy
Стана ли ясно, защо героя на Христо Мутафчиев искаше да изгори точно тази къща?

# 97
, И аз не разбрах - нали всичко беше сигурно с Брюксел? 🤔
Какво се провали? 🤔

# 98
  • София
Изпитах погнуса от това как Мутафчиев  дишаше във врата на момичето /в този сериал не обичам и имената на героите да запомня , в Пътят.. поне хванах Кера/ .
Като се появи и малоумният син погнусата е двойна . Това ми пречи  да гледам  съсредоточено "действието" .
Тази сценаристка  болна ли е , потърпевша ли е от такива типове  или просто  преписва от  творби , на които са паднали авторските права .
Да... Kaкъв беше този похват за дишането във врата, докато кара сина му да не я закача... нещо не схващам.

# 99
Тия неща са и режисьорско виждане. Този пък, ако го подхванем, място няма да си намери! Що за хора са тия шашави сценаристка и режисьор?! Как може по подобен начин да ситуираш сцените?! Подобни нелепи диалози, декор и всичко. Това произведение е ориентирано към публика-бот, без мозък, без мнение, всеядна и проста, зомбирано гледаща в телевизора, без грам мозъчна дейност.

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 19:23 от Анонимен

# 100
Да... Kaкъв беше този похват за дишането във врата, докато кара сина му да не я закача... нещо не схващам.
Точно! И малката шматка Рая накрая стигна до умопомрачителното заключение, че вече е спокойна, щом Ристо е дал дума...ма майкооооо😁😁😁😁😁😁😁😁😁

# 101
Да, това беше много странно. Такова завиране в личното пространство. А пък как изкуствено крещи Христо.
Тези или са в бара (на мен ми се стори един и същ) или са на акция, друго няма.
Тази Боршош освен, че е лоша актриса и персонажа ѝ от глупав по-глупав.
Смятам, че ще заформят двойки-Георги/Рая, Ирина/Боян, Любо/Светла.

# 102
Колко епизода излъчиха от общо 12? Преполовиха ли ги?

# 103
Колко епизода излъчиха от общо 12? Преполовиха ли ги?
Снощи беше 7- и епизод.

# 104
Много искам да каже нещо позитивно, ей така за да не съм злобен хейтър. Innocent
Каква чудна свалка се получи. Жоро черпи едно евтино уиски и му се изплюват в лицето, обливат и приятеля му, също и бара...Корона-хигиенично Wink
После пея дует, пред празен клуб, щото статистите са скъпи като уиски. Камерата ги лови кофти, Сано се оказва по-висок от оператора явно. Тук вече знаех, че ще приключат романтично на покрив посрещайки изгрева. Холмарк. Росамунде.
Рая и Ирина си приличат като две капки сестри. Много.
Алекс и Лизиту кога се запознаха, харесаха и разцелуваха...

От началните надписи разбрах, че Блатечки се изявява и като режисьор в сериала.

Общи условия

Активация на акаунт