"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

• 27 947
  • 648
  •   1
Отговори
# 480
Егати тъпнята 🤬

# 481
  • Велико Търново
Ще се разбере във втори сезон Satisfied
Според мен само Алекс.

# 482
  • София
Един филм, показващ държава, в която мутрите отвличат и изнасилват, курвите спят с бащите и синовете и благодарят за парите, защото "било прекрасно", изнасилените ги изхвърлят на оживен булевард и никой не помага... В каква ли реалност живее сценаристката?! Наистина ли животът й е толкова жалък, че няма нищо положително?!

# 483
Поне истински пожар видяхме накрая.
Това е най - тъпия сериал, който съм гледала.
Съжалявам за изгубеното време.
Помия е това, не сериал.
Тази сценаристка може да се гръмне. Да ни /си направи услуга и НИКОГА повече да не пише "сценарий".
Не ставаш, не - пълна трагедия си. И болен мозък. Ама много болен. 🤮🤬

# 484
Жива да не бях, това ли беше...Ягодова боза...
Чакам с нетърпение следващата психария на Фуча, започна да ме забавлява, как всичко е тъпо и гадно в нейните произведения.

# 485
Ще има втори сезон сигурно...Оставиха отворен финал,има какво да се мисли още от Фуча Grinning

# 486
Велик финал! 😵А дано са измрели всички, че да няма втори сезон.
Страшни клетви. JoyИ да има аз май няма да си го причиня.

# 487
Болната жена/ Фуча/ може да е доволна от огнения финал и спокойно да си включи вибратора.

# 488
  • Велико Търново
Като е говорила, че сериалът "отразява реалността", Фучеджиева сигурно съвсем умишлено е пропуснала притежателното местоимение "моята"...

# 489
  • София
Велик финал! 😵А дано са измрели всички, че да няма втори сезон.
Страшни клетви. JoyИ да има аз май няма да си го причиня.
Сейм. Това беше сериалът, за чието гледане най-много съжалявам. Толкова ме е яд за Донков, Янорова, и Сано, че са се навили да са в това падение.

# 490
Абсолютна отврат.Фучката да не продължава да пише.Остава една психопатия у зрителя и нищо повече.Какви сезони какви пет лева.''Пътят на честта'' и този филм са родени от човек ,които мисли българския зрител за някакъв лумпен и първосигнален човек.Жалко за артистите,които играят във нейните филми.Никакви следващи сезони.

# 491
  • София
ИЗПЕПЕЛЯВАЩ ФИНАЛ! Joy Помислих, че пускат поредните реклами, а то - филмът свърши Joy

Взривиха една кола - това беше най-доброто от целия филм!

Благодаря за раздумката!

# 492
Сега се сещам защо се появи короната- за да не може Фуча да пише сценарии или поме да не се реализират GrinningSunglasses
Нали тъкмо беше почнала втори сезон на чушките и й секнаха мерака.

# 493
Какво беше това което гледах?! Не бях виждал толкова странен финал, все едно имаше още 1 час до края на епизода и оп свърши... Нямаше никаква градация и развитие в епизода, просто нямам думи! Явно си оставят вратичка за 2-ри сезон? Grinning Grinning Grinning

# 494
Хора, незнам какво стана, безсилие и претенции... защо казаха , че ще е "пожарникарски сериал" , аз само мутри и кифли гледах.
Наистина ,на фона на Луната и Пътя, "Откраднат Живот" е като произведение на Фелини...

Общи условия

Активация на акаунт