"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

• 27 949
  • 648
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ама нали някакъв катарзис преживява този лошия пожарникар? 3 убийства, едно изнасилване, няколко ранени... и всичко това за няма и 60 минути. Че то това и в Местопрестъплението го няма. Няма да гледам евентуален втори сезон, сериалът не отговаря и на 20% на това, за което е заявен. Тъжно ми е за пожарникарската професия и за актьорите, съгласили се да участват в тази боза.

# 496
Не съм чела темите за сериала.

Мнението ми след финала:
Схемата се повтаря. "7 часа разлика", "Пътят  на честа ", "Ягодова луна".
Фуч взима свежа, интересна идея. Подпира се на няколко ефектни подробности, лепва гръмко заглавие и почва да блъска пълнеж, че да сглоби сериалче. Блъска пълнеж, блъска, докато накрая остане само пълнеж и идейките се размият и изгубят. Шок и боНба чат-пат, че да държим драгия зрител в напрежение, бруталностите привличат масите. Взимат се 2-3 добри актьора и другото - сладки муцунки и декламатори.  Слаби диалози.  Евтина сценография и реквизит. Лошо озвучаване.  Добре направени общи кадри и не лоша музика.  Еднопластови образи. Клишета, клишета, клишета. Дупки в сюжета и кръпки върху дупките. Неубедителни. Тъй.

Фуч, слаба ракия си.

# 497
  • Варна
На тази жена са й дали пари, за да напише това безумие? Що за болен мозък трябва да си, за да измислиш такъм сценарий?
Продуцентът не го ли прочете преди да започнат снимките?
Не знам как уважавани актьори се съгласяват да участват в такива извращения.
Дано няма продължение - по-добре отворен финал, отколкото още помия. Яд ме е, че забъркаха тази мъжка професия в това нещо

# 498
  • Велико Търново
Явно си оставят вратичка за 2-ри сезон? Grinning Grinning Grinning
То цели пóрти и портали, к'ва вратичка

# 499
Не съм чела темите за сериала.

Мнението ми след финала:
Схемата се повтаря. "7 часа разлика", "Пътят  на честа ", "Ягодова луна".
Фуч взима свежа, интересна идея. Подпира се на няколко ефектни подробности, лепва гръмко заглавие и почва да блъска пълнеж, че да сглоби сериалче. Блъска пълнеж, блъска, докато накрая остане само пълнеж и идейките се размият и изгубят. Шок и боНба чат-пат, че да държим драгия зрител в напрежение, бруталностите привличат масите. Взимат се 2-3 добри актьора и другото - сладки муцунки и декламатори.  Слаби диалози.  Евтина сценография и реквизит. Лошо озвучаване.  Добре направени общи кадри и не лоша музика.  Еднопластови образи. Клишета, клишета, клишета. Дупки в сюжета и кръпки върху дупките. Неубедителни. Тъй.

Фуч, слаба ракия си.
Това мисля и аз, много добре казано.

# 500
  • Другата България
Задължително ще има втори сезон.
Казах ви аз.

# 501
  • София
Жалко за Алекс. Свястно момче, отиде си, убит от колега, пожарникар.
Фуча, за психодиспансер си. Лепнахте петно на цялата пожарникарска гилдия.
Между другото в Под прикритие нямаше толкова мутри колкото в този пожарникарски сериал.

Другото няма смисъл да коментирам, вие сте казали всичко.
Това е най-слабия Бг сериал, който съм гледал някога.

Жалко наистина за Алекс.

# 502
  • Велико Търново
Освен ако във втория сезон Фучеджиева не заимства "възкръсването" от "Под прикритие". Satisfied

Ох, прежалвам го и Алекс,  и Рая, и Жорко даже, само и само да няма продължение на тая мъка...

# 503
  • София
Някой ще ми обясни ли какво стана, аз се оплетох и забравих. Каква им беше схемата и защо Чаво уби Портрета и какво става с бащата на Живака?

# 504
Някой ще ми обясни ли какво стана, аз се оплетох и забравих. Каква им беше схемата и защо Чаво уби Портрета и какво става с бащата на Живака?
Добре де. При такъв огнен и незабравим финал, точно за такива незначителни подробности ли се сети да питаш? 😤 😬😜

# 505
  • София
Niya, Димитър беше със саботиран апарат, влезе да спаси бащата на Живака и му подаваше въздух от своя - така двамата се натровиха.

# 506
  • София
Niya, Димитър беше със саботиран апарат, влезе да спаси бащата на Живака и му подаваше въздух от своя - така двамата се натровиха.
Аааа, ясно, а каква беше схемата всъщност, защо го е направил?

# 507
  • София
С три думи - Баси тъпия филм!!! Честно!.....
След финала просто нищо друго не мога да кажа! Чак не знам какво и от къде да коментирам и има ли смисъл въобще Simple Smile
Ни ягоди, ни луна, добре, че поне някой друг пожарникар се мерна от време на време в този “пожарникарски” сеРиал Simple Smile

# 508
Фучка спамила в сутрешния блок. Голяма реклама си направи и чакаме с "нетърпение" сезон 2 да направи, защото масовите филми и сериали не й харесвали ... Много съм любопитен да видя как е възпитала щерка си и с какво си вади хляба в США. Направи четка и на пишман лекарската сапунка, но професиите, които видяхме в другите сапунки, включително и нейни, не ги брои за важни за обществото. Донякъде е права предвид че последните 30+ години са предимно милиционери, мутри и овце (за последните има Анимал планет и ЕнДжи Джио).

Единият в левове, другият в долари и то в пъти повече. Забавно ще й е на Цвета, ако излезе жива от тази тройка. Тц, не само корона-кретенизмът не прощава Simple Smile Моя грешка, трупът не бил на Лизи, но явно са нарушили карантината и мерките, защото ясно се видя като се омитаха с жипката скъсаната лента и че са навлезли в забранена територия. Каскетурата да се самосезира одма Simple Smile

Маминка да си гледа гозбите, вместо да ръси мозък. Фикито се казвал Ник и не са много умни с младши при оставянето на жертвата за разлика от дъртия коцкар. Те били любезните пичове и я доставили до дома й, ово е сервис Simple Smile

Странно беше Любо да използва думите на Чаво, който този път дебнеше в храстите и явно му е суфлирал Simple Smile Поне се потвърди вече, че така наречените мисирки са елитни компаньонки Simple Smile В пожарната обаче са се вихрили яко обществени поръчки - обичайната бяла астра, замъглено ауди (много ми беше смешен ники пънчев как "жалееше" за своя приятел Милен Цветков изтипосан с шапка "ауди"), камионите не ги видях добре, но и те са поне две марки Simple Smile

Старши нарочно ли остави младши да му рови в телефона? И защо се рови в чатовете, а не провери последното телефонно повикване? Фучка американката би трябвало да ги знае тези неща Simple Smile Режисьорчето се изгуби напоследък, но Ник има завидни операторски възможности Simple Smile А Лизи много безотговорно е оставила отключено Simple Smile Джамбазов е с различна бричка, нищо че пак е червена Simple Smile По-смешна престрелка не бях гледал, в следствие на която загубихме най-ценния кадър на сапунката - операторо Simple Smile Пожарникарите, вече вместо да гасят, палят бомби, барба ганьоса дава лош пример вече толкова години Simple Smile Е сега разбрах, че ягодовата луна била природен феномен, вид пълнолуние, което давало сигнал за началото на беритбата на ягоди. Да му мислят анлетата, аз съм за гъби Simple Smile И разбира се мега "изненадата" - Чаво убиеца Simple Smile

Жалко за Алекс косвената жертва. Ясно е че ще има сезон 2, ако домуса изкрънка държавен бюджет/помощ. Като цяло много шум за нищо и за умрелите добро или нищо, демек второто

# 509
В този сериал не видях никакъв катарзис,а само кретенизъм.Повече Фучката да не се занимава с нагледно обясняване на професии като пожарникарската.Да не и идва на ум я за полицаи ,учители или лекари да пише.Пълна пародия и подигравка на тази отговорна професия на пожарникаря.

Общи условия

Активация на акаунт