"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

• 27 945
  • 648
  •   1
Отговори
# 525
  • Другата България
Ти нали не обичаше разни думички на чуждоземски езици да се вмъкват... 🙄
Към мен ли е това? Изобщо не разбирам за какво говориш.

# 526
Към теб, да. Кристъл клиър, ъф корс и други такива... В ИВ твърдеше, че не харесваш внасянето им в постове тук и употребата им въобще. Ма доста се промени от там насам, та може да не съм разбрала, че вече ги харесваш. Grinning

Леле, финалът "Ягодова луна" стана реалност... В новините казаха, че в Панчарево е намерен труп на жена на 40-45 години...

# 527
  • Другата България
Joy Ааа, това ли.
Напротив, когато са "внесени" подходящо, 'що да не ги одобрявам? Не помня вече тогава за какво е ставало въпрос, и за кого, аз самата си ги ползвам, и тогава ги ползвах, забравила си просто. Но тогава някои неща стояха и по различен начин, знаеш.
Не съм се променила, защо смяташ така? Няма как да си с един човек на 100% винаги на едно и също мнение, ако това имаш предвид. Различни формати, различни хора, различни виждания, различни предпочитания.

# 528
Няма как да си с един човек на 100% винаги на едно и също мнение,...
Разбира се, че не! ☺️👍

# 529
Към теб, да. Кристъл клиър, ъф корс и други такива... В ИВ твърдеше, че не харесваш внасянето им в постове тук и употребата им въобще. Ма доста се промени от там насам, та може да не съм разбрала, че вече ги харесваш. Grinning

Леле, финалът "Ягодова луна" стана реалност... В новините казаха, че в Панчарево е намерен труп на жена на 40-45 години...
Да, и аз чух  в новините по Нова, и мислех като теб да го напиша,ама си помислих,че ще е проява на лош черен хумор...

# 530
Щото черният хумор на Фуча е много красив и този, дето написах, не му отива? 🤔

# 531
  • out of space
12 или 13 епизода е филма?

# 532

Дванадесет. Дори има символика - на 12 май излъчиха дванадесетия епизод. Grinning

# 533
  • Велико Търново
Скрит текст:
Приключих с финала.
Със смесени чувства съм. Честно казано, не очаквах чак толкова отворен финал. Той просто наистина остана много отворен, нито една история не приключи с някакъв поне що годе завършен финален щрих, дори напротив, нещата се заплетоха още повече. Единственото, което стана кристъл клиър е, че Чаво е физическия убиец на Димитър, прекия. Въпреки, че всъщност Ангел е поръчителя. Изключително неприятен Деян Донков, аз и по дефолт не го харесвам много, но сега пък съвсем в тази роля.
Мега противен, мазен, изцяло подходящ за изиграния герой.
Скрит текст:
Не можах да разбера Ник защо всъщност донасяше на Ангел за Боян, предполагам за пари, всъщност явно е бил довереното лице на Ангел, прикрепено към Боян, за да го наблюдава, ама то кел файда? Като Боян си правеше каквото поиска? Тъпо. С Ирина също мега тъпо, тя сега с кой последно остана, или с който плати повече? Според мен или и тя ще гушне букета, или все пак ще ѝ дойде акъла и ще пропее в следващ /някой от следващите/ сезони.
Бомбата в колата беше за Георги, ама го отнесе Алекс. Това беше наистина гига тъпо. Защо им трябваше да затриват героя на Джаферович, и всъщност кой ги "поръча" тези/този хора/човек?
Това самоинициатива на Живака ли беше, едностранен опит за отмъщение, Ангел ли е, Чавдар ли е?
Скрит текст:
А и тази актриса така и не можа да е щастлива в нито един сериал и в нито една роля... или пък започват от изтребването на второстепенни герои - Ник, Алекс...за да ескалират с главните в следващия сезон? Надявам се това да са Ангел и Чаво, ЪФ КОРС. Въпреки, че сега и Боян можеше да даде фира, и без друго полза от него няма, или пък той за десерт е оставен?
Познахме и че убитата е Цвета, тази жена също я изкараха изключително смотана бивша затворничка, върза се толкова лесно и естествено на човек, който я подритваше грозно, после след като се опита да изпрати писмото изведнъж му просветна и реши да ѝ даде дължимото, и тя взе, че повярва....е наистина ли има толкова тъпи бивши затворници? Онзи запис на телефона си с Чавдар за какво го направи? Дали пък някак магически няма да се появи в следващ сезон?
Вкараха интрига и с триъгълника Чавдар-Светла-Любо. Естествено, ние знаем кой ще "победи", но дано това не се случи в 1325-ти епизод.
И те така. Ако не им мине котка път, със сигурност ще направят втори сезон, а и аз съм за. Ама по-бързо да се развива действието, ако трябва повече епизоди със завършен финал, или поне почти. Сега такава мудност, такова моткане, разтакаване, влачене, толкова време нищо не се случваше, та до финала. До последните му десет минути. За тях се изпозастреляха, изпогърмяха, изпотрепаха, кой жив, кой умрял, кой ранен, кой в багажник, кой до автомобил....карамбол. THE END. Всъщност, to be continued......
Хмм... странно разсъждение относно Деян Донков. Според мен е обратното - противният и мазният е Чавдар, а актьорът се справя с ролята. Ако е така, както е написано, излиза, че всички образи, които досега Донков е играл, са противни и мазни, за да може той да е "подходящ" за тях. Пък то май не е точно така.
А що се отнася до взривяването на колата - в някой от предните епизоди, след неуспешния пожар в оная къща, когато Живака се беше стреснал за това, че може да го уличат, Ангел му каза да остави проблема с къщата на него, но той да се "справи" с Жоро. Така че - никаква самоинициатива не е.

# 534
  • out of space

Дванадесет. Дори има символика - на 12 май излъчиха дванадесетия епизод. Grinning

Благодаря! Просто ми изглеждаше недовършено, но явно ще има нови.
Гледам с 2-3 дни закъснение, за това питах Simple Smile

# 535
😂😂😂
Недовършено, викаш? Стига бе, не може да е вярно! 😁

# 536
........А що се отнася до взривяването на колата - в някой от предните епизоди, след неуспешния пожар в оная къща, когато Живака се беше стреснал за това, че може да го уличат, Ангел му каза да остави проблема с къщата на него, но той да се "справи" с Жоро. Така че - никаква самоинициатива не е. 

Жоро се върна за нещо към колата и  доста  дълго се загледа  в  силуета на  бомбаджията . После  се затича към апартамента след другите и т.н. 
Ако има продължение , може и да се сети кого е видял .

# 537
Фучеджиева и игрално кино иска да прави. Проектът се казва "Дъщерята на адмирала"

# 538
Щото черният хумор на Фуча е много красив и този, дето написах, не му отива? 🤔
[/quote
Едно е измишльотините на Фуча,друго е реалния живот...
 A относно новия и проект- Дъщерята на адмирала,дали няма да е гепнала сценария от този 21 г филм ?
https://www.imdb.com/title/tt0144214/?ref_=nv_sr_srsg_0

# 539
  • Ню Йорк
Няма да коментирам "великия" финал, ама идеята, че Чаво е главния злодей се прокрадваше още предните епизоди.  И аз все пак не разбрах защо е откачил така, че убива наред? Заради тази питка ли чак пък толкова?

Общи условия

Активация на акаунт