Модни консултации - 45

• 54 291
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Как се нося в къщи-в мек памучен панталон или клин и памучни блузки с къс ръкав, лятото с потници. Анцузи не притежавам.
Досега малко се бях депресирала, но и времето не го позволяваше и много не се контех на работа, но от тази седмица почнах. Много ми се иска да се възползвам от намаленията навсякъде, но не смея, защото почнаха да ни пускат в платен отпуск, после, ако стане неплатен -лошо,пък и искат да ни резнат заплатите с 300лв., което не е добре. Март си купих едно бяло кожено яке и пролетни обувки на ток. Сега само козметика за коса и витамини.

# 46
  • Бургас
Ограниченията с вируса и изобщо цялата тази ситуация,взе да ми идва до гуша.Бяхме на обиколка на Италия и Господ ни опази,да се приберем живи и здрави и изобщо да успеем да се върнем към него момент от там.Сложиха ни под карантина и от полицията правиха проверки,които се състояха в това да идват изненадващо на адреса ни,но не на вратата,а по телефона ни приканваха да сме излезели на терасата,а те долу в патрулката като сурикати въртяха глави докато ни фиксират на балкона.Пробвах веднъж да се пошегувам махайки като баба Бети от балкона,но ММ  ме сръчка в ребрата Grinning .Аз пък,тогава го изпреварих и с един скок,влязох в стаята преди него и го заключих на терасата.Но вече не ми е до шеги и нямам търпение всичко да приключи.Пак се отклоних и се извинявам.

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 16:17 от Nina_Z

# 47
  • някъде под слънцето...
ОnDiNe_прекрасна , както винаги..
Не съм купувала абсолютно нищо от както започна карантината..,
Нямам настроение
Набелязала съм си някои неща, от преди, но бранда е исталиански и от началото на март, все са си в графа, "очаквайте скоро".
У дома ми е важно да ми е удобно и не бих сложила риза.
За толкова години задължителни риза и сако в ежедневието, не ги използвам извън работното място.
А риза у дома абсурд.
Съпругът ми ме харесва всякак , заедно сме от много години и за него винаги изглеждам супер, дори и когато знам че изобщо не изглеждам  добре.
По принцип в нормални условия аз ставам  сутрин преди него , правя  си кафе,,,, душ грим обличане, а сега си поспивам и ми носят   кафето в леглото.
Но си домашен арест.

# 48
  • София
Брей, много трудно се съчетават черни ботуши на ток! Всичко ми изглежда лелешко. Накрая измислих нещо подобно, но полата е на цветя.

# 49
аз откакто влезнахме в извънредно положение нещо бавно почнах да изпадам в депресия и сега като се замисля как се нося вкъщи и до магазина .... ужасТ Sad чак не мога да повярвам, че вчера съм имала момент на лудост да си поръчам онлайн нещо което е изцяло извън зоната ми на комфорт ...
Може би е някакъв вид лечение на психичните ми отклонения тия дни/седмици Joy

# 50
  • Нидерландия
аз откакто влезнахме в извънредно положение нещо бавно почнах да изпадам в депресия и сега като се замисля как се нося вкъщи и до магазина .... ужасТ Sad чак не мога да повярвам, че вчера съм имала момент на лудост да си поръчам онлайн нещо което е изцяло извън зоната ми на комфорт ...
Може би е някакъв вид лечение на психичните ми отклонения тия дни/седмици Joy
Ммм да това се казва шопинг терапия 🙂

# 51
Аз пък имам чувството, че не съм си купувала нищо от 100 години, а хем ходя на работа. И искам да си купя нещо, но нищо не ми харесва грам. Или аз съм в дълбока депресия, или колекциите са просто кошмарни. Само една рокля загледах, ама 200 лв...

# 52
  • Street of Dreams
Аз пък имам чувството, че не съм си купувала нищо от 100 години, а хем ходя на работа. И искам да си купя нещо, но нищо не ми харесва грам. Или аз съм в дълбока депресия, или колекциите са просто кошмарни. Само една рокля загледах, ама 200 лв...

Или си си екстра и нямаш нужда от такива глупости.

# 53
Имам може би малко глупав въпрос, но ще го задам все пак. Кракът ми е супер тесен, ама много и намирането на сандали е пълен кошмар. 36 номер са ми перфектни на широчина, но петата ми лееееко излиза. 37 са по-добре на дължина, но пък са ми винаги много широки. И се чудя как точно трябва да стои един сандал по отношение на петата - трябва петата леко да стърчи, трябва обувката леко да стърчи отзад, или трябва петата да е абсолютно точно на ръба? Има ли някакво такова правило? Вече съм отчаяна с тези сандали, помагайте!

# 54
  • Street of Dreams
Трябва да е точно, за да стоят добре.

И аз съм с много тесен крак, а нося 38 и ми е много трудно. Ето например вчера ми дойдоха тези, които харесах като ежедневен, удобен модел, но са ми широки и на пръстите и около глезена. На това отгоре хич не са лекички.

# 55
  • София
Аз имам обратния проблем - с широко стъпало съм.
Сандалите трябва да обхващат цялото ходило, според мен, а за да са удобни и да не правят рани, кракът да е стабилен и да не се движи.
Сандали с каишки с катарами, не вършат ли работа?

# 56
Аз имам обратния проблем - с широко стъпало съм.
Сандалите трябва да обхващат цялото ходило, според мен, а за да са удобни и да не правят рани, кракът да е стабилен и да не се движи.
Сандали с каишки с катарами, не вършат ли работа?
Не, не вършат, дори каишките да са регулиращи. А и не искам да ходя само с един и същ модел сандали години наред. Близо 10 години ходя със сандали между пръстите заради тези ужасни крака и ми писна. Искам вече някакви други сандали, толкова красиви модели има. Ако са ми добре на широчина, стърчат ми петите, или пръстите. Ако са добре на дължина, хлопат ми каишките и остава по 2 пръста разстояние отстрани, или отгоре. Кошмарно е.

# 57
Някои производители, освен номер на обувките описват и за каква ширина на крака са подходящи. Основно в onlyne магазините съм го срещала като информация.
Понякога е обявено като "пълнота на крака".
Указания, за определяне на пълнотата.

# 58
и аз съм с тесен крак преди една година бях взела сандали на Тамарис и ми бяха супер, сториха ми се за доста тесен крак. Имате ли такива наблюдения?

# 59
а пробвали ли сте със стелки, от тези силиконовите, няма ли да е по-добре с тях?

Общи условия

Активация на акаунт