Модни консултации - 45

• 54 680
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, момичета. Аз също прекалих с онлайн пазаруването като вас и всяка поръчка ми е последна, но уви. Сега чакам един панталон/клин от Алесса. Какво мислите за бранда? За мен е нов и нямам никакъв опит. А кои са вашите любими брандове и онлайн магазини за пазаруване? Не, че е здравословно да знам Grinning

Аз съм доволна от Алеса, но мнението ми е от само една единствена поръчка миналото лято. Имахме малко проблем с комуникацията, но роклето дойде все пак и много ми хареса. Иначе ги следя и бих поръчала отново, ако нещо ми хване окото.
Има тема във форума за Алеса - май има доста недоволни дами.
Аз напоследък пазаря само от Стела и Джофра, но на място в магазините им, незная всъщност дали имат онлайн магазини..

# 31
  • Бургас
Аз си работя от вкъщи, така че облеклото ми по време на криза се изразява само в домашни дрехи и анцузи. За ходенето до магазина също не се контя кой знае колко, но пък се развихрям в избора на маски. Напоръчах си няколко броя супер свежи и цветни, за да ми навяват лятно настроение и ги сменям според цвета на дрехите ми.

# 32
  • някъде под слънцето...
OnDiNe_
Разбирам те за красивата рокля....
И нашето пътуване за кръщенката в България се отложи за неизвестно кога.
Под  строг домашен арест съм .Налагат го обстоятелствата.
Цялата страна е  затворена със специален декрет .
Скрит текст:
Изключение  правят само  изброените  в него  сектори от първа необходимост(медицина, полиция, военни, храннителни магазини, транспорт  производство на стоки от първа необходимост.
А навън пейзажа е подобен

У дома съм с удобни дрехи, предимно тениски със свободни панталони на ластик.
Шефовете са решили, че сега в момента да ни вдигат квалификацията и ежедневно правим тестове онлайн
По зле сме и от учениците Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 17:05 от sl

# 33
Здравейте дами, и аз работя от вкъщи. С приятеля ми сме се карантинирали. Та гледам да се понаправя за него - той се радва. Пък и колегите са решили, че ще имаме предимно видео обаждания. Изморително ми е, все едно Големият Брат те следи. Но поне ми дава мотивация да сложа 10 минутен базов грим и сладурско пуловерче.
Купувам си някакви красоти онлайн, но се чувствам адски гузна. Някак неподходящо ми изглежда на общия тъжен фон. Но пък мен това ме радва, а и върти едни пари в икономиката. Та гледам да се самоуспокоявам, и да съм минималист. Предимно от H&M заради готините ежедневни модели и добрите услуги.

# 34
  • sofia
мили момичета ,под карантина трябва да си останем  дами.така че никакви пижами и анцузи.слънцето изпече и трябва да преровим гардеробите за свежи дрешки.за да изплакват очите половинките, за тези които имат.за тези които нямат за собствено настроение .

# 35
Хмммм?
Моята половинка има доста вулгарен и леко евтинеещ вкус за женски дрехи IMHO Wink
Категорично отказвам да се обличам така, че "да го зарадвам" Grinning

За кафето ви:

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 20:13 от Agent Provocateur

# 36
  • София
Аз се отървах от мм.😜 За цяла седмица.
Обаче утре как ще се натокам...

# 37
Здравейте момичета доста често ви чета и тук откривам доста интересни неща. Та поръчах тази пола и сега се чудя с какво да я нося и дали изобщо ще я задържа понеже ходя повече спортно Simple Smile а такива късички блузки/бюстиета/потничета  аз не нося и не мога да започна сега Stuck Out Tongue Winking Eye
ето това е полата, как си я представяте ?
Скрит текст:

# 38

Що? Той не ти дава да се натокаш ли????

# 39
Здравейте, момичета. Аз също прекалих с онлайн пазаруването като вас и всяка поръчка ми е последна, но уви. Сега чакам един панталон/клин от Алесса. Какво мислите за бранда? За мен е нов и нямам никакъв опит. А кои са вашите любими брандове и онлайн магазини за пазаруване? Не, че е здравословно да знам Grinning

Качествени са дрехите на Алеса, и материи и шев. Имам поне 10-тина неща. Няма да съжалявате!

# 40
  • София

Ха, верно че така звучи.
Не, ще ходя до офиса в центъра.

Бялата сатенена пола ми е много сложна, особено за човек, който се носи спортно. Може би черен обемен пуловер?

# 41

Ха, верно че така звучи.
Не, ще ходя до офиса в центъра.

Натокай се, от това седене вкъщи заприличахме на бездомни Simple Smile)) Аз ще се натокам за из вкъщи Wink Гримирам се леко и съм съм с дънки и риза.... Роклите за след ИП......

# 42
  • Street of Dreams
И на мен ми е гузно и на мен всяка поръчка ми е последна, но...период.

Все си мисля, че на мъжете не им е толкова важно как се обличаме, стига да ухаем добре, с чиста сияйна кожа и коса, с хубаво на допир бельо и с усмивка.

Скрит текст:
ММ пък ме намира за адски секси дори с широки, раздърпани домашни дрехи , няма да изпадам в подробности защо ... Радвам се, че няма някакви изисквания и претенции към вида ми, това би ми докарало комплекси. Дали с красива рокля, дали с неговите тениски...Постоянно демонстрира привличане и тайно се надявам да е все така, че къде е тя нашата още....

Че и "конкуренцията" не спи - пък едната е руса барби-полицайка с кубинки, палки и белезници, другата мургава зумба бразилианка от фитнеса с щръкнало дупе в клинче.

Аз пък днес му намацах от моята черна маска за лице и си направихме много забавни селфита. Grinning

Sl, и това ще мине. Знам, че е плашещо. Представих си те по копринено бельо в пастелно розово, с боди, жартиери и тн и стилетос, с едни очила се взираш в монитора и захапваш леко химикала. Хаха!

У дома комфортът ми е преди всичко, риза не слагам дори и навън. Днес съм с черна памучна рокля, свободна и до коляното.

А вчера по едно време бях така.

# 43
  • Бургас
Не виждам защо да изпитвам угризения в тази ситуация като си купувам дрехи.Само си мисля,че ако се проточи още един месец,направо трябва да скачам в летните дрехи.Ако не се коронoвам преди това де... Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye Яд ме е,че две пролетни рокли,купувани есента и за които чаках с нетърпение да им дойде времето,за да ги облека ще трябва да ги пропусна сега,но пък какво толкова,не се е свършил света.Обличам се единствено и само,заради себе си,пък който има вкус,ще ме хареса.ММ също има атрактивни колежки,но и през ум не ми е минавало да гледам на тях,като на конкурентки или да се чувствам застрашена по някакъв начин.Напротив,радват ме и чат-пат обменяме информация за дрехи и гримове.Белезници нямат,(поне на кръста им не се виждат такива Grinning)но пък може да имат в нощното си шкафче. Grinning Така,че по-самоуверени бъдете. ММ вулгарен вкус няма,но ако имаше,нямаше да бъдем заедно,защото и първоначалното привличане нямаше как да се получи,и сигурно щяхме да се отблъснем още на ранен етап.

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 20:16 от Nina_Z

# 44
Мен не ме вълнува коронавирусът. Вирус като вирус. Каквото - такова.
Обаче ми се носят също пролетни рокли, но времето е студено. Въобще тази година до тук не ми харесва никак, за разлика от миналата. Искам просто да се стопли. Сутрин и вечер съм още със зимно яке за работа и по разходките. Че и ботите и ниските ботушки още не съм прибрала. Утре го дават по-топличко и може да рискувам с една рокля с ботуши и палтенце отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт