Модни консултации - 45

• 54 396
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Моите са бая “крачета”, 39-39.5 номер, дълго и слабо ходило. Това само ме притеснява за без мерене - дали тези без връзките няма да са ми широки. Че обикновено така става.

# 586
Утре ще съм с тази пола. С блузката или ризата ви харесва повече. Освен това мога ли да съм с черен чорапогащник!? или това

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 21:48 от неви86

# 587
  • Street of Dreams
Неви - и двете не са подходящи според мен, чисто стилово. На тази пола й трябва нещо праволинейно и изчистено. Черна блузка и черен чорапогащник, може би...Но плътен.

Теди, и аз съм с много тясно стъпало (38) и всички sleep on ми хлопат, какво остава ако взема 40 номер.... Така че е вероятно да са ти големи, но все пак ми харесват доста повече от тези с връзките. Материята имах предвид, че е груба.

# 588
  • София
Неви от мен глас за ризата.

# 589
Глас за ризата, чудно ще ти се получи.

# 590
Приготвила съм си и черна блузка за всеки случай, защото имам само два бели сутиена, но още кърмя и ми стискат малко Simple Smile. Иначе съм я комбинирала с цикламен пуловер зимата.

# 591
  • София
Нещо по-изчистено нагоре. Аз имам такава пола, но разкроена. Нося я с бяла тениска с Бети Бу.

# 592
И с двете ще стои страхотно. Обемът на ризата/обемните ръкави на блузата идеално допълват тясната мини пола. И все пак клоня към ризата, тъй като самата блуза е по тялото и цялото ти тяло ще е подчертано, макар и ръкавите да компенсират донякъде. А самата пола, макар и в по-консервативен принт, е с разчупена кройка и дължина, така че съвсем не налага и не изисква строгост в стила.
Може ли на лични откъде са закупени ризата, полата и блузата?

# 593
  • София
И аз не бих ползвала тези блузи. Полата е с два вида карета, копчета и асиметрия. Блузите са с къдрици и то доста, връзки, перли. Много ми се струват акцентите.

# 594
  • Somewhere far away
И аз не бих ползвала тези блузи. Полата е с два вида карета, копчета и асиметрия. Блузите са с къдрици и то доста, връзки, перли. Много ми се струват акцентите.
Мхм, точно.
Тези блуузи и двете са хубави , но си ги представям с елегантен черен /тъмносин панталон  с висока талия или черна пола изчистена.
Но ако държиш да си с точно тази пола , тогава по- добре избери друга блуза или риза по -basic.  Прекалено много акценти винаги граничат със стил ала фолк- певица и като цяло  ми навяват лоши асоциации.

# 595
И двете блузи не пасват. И не ми харесват, между другото.

# 596
Благодаря, момичета за съветите. Днес си поръчах и тази рокля, но без колана. Много ми харесва с колана, защото имам абсолютно същия цвят обувки. Чудя се с какъв друг колан би си подхождала или да си поръчам и колана? Имам подобен черен, но няма да е ОК, а така много се отваря роклетоЕто подобна комбинация като при роклята с колана. Сетих се, че тази ми чанта много прилича на комбинацията с роклята.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 13:48 от неви86

# 597
Неви, роклята е хубава,но колана е ужасен, добре си направила,че не си го поръчала .Тези колани ги носехме преди 10 години. Аз бих сложила нещо в същия цвят,но по-класическо или нещо като плетено въже в цвят крем или бяло. Ако не си съвсем бейсик можеш да съчетаеш и с колан в по-ярки цветове или да комбинираш две по-тънки коланчета в различни цветове.
От показаните комбинации на мен ми хареса ризата. Обожавам ризи, особено когато са по-различни от класическите варианти. Въпреки повечето елементи, мисля че си отива с полата. Много ми допадна идеята за цветния пуловер.

# 598
  • Някъде там
Благодаря, момичета за съветите. Днес си поръчах и тази рокля, но без колана. Много ми харесва с колана, защото имам абсолютно същия цвят обувки. Чудя се с какъв друг колан би си подхождала или да си поръчам и колана? Имам подобен черен, но няма да е ОК, а така много се отваря роклето
От къде е роклята?Много е готина.
Не я виждам с този колан.
За полата бих избрала черна и изчистена блуза.

# 599
Аз всячески съм решила да бягам от черното. Иначе тази лилава рокля я харесвам с колана, може би ще потърся подобен, но по-светъл нюанс. Бях с риза екрю днес с полата. Но не съм я снимала + велурени чизми с дебел ток. Искрице, част от дрехите ми са от един физически магазин от Сандански. Всички дрехи са им от Италия. Имат само фейсбук страница,но познавам собственичката и ми ги изпраща по куриер.

Общи условия

Активация на акаунт