Препоръчайте ми семеен филм...

• 704
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, моля да ми препоръчате семейни филми с българско озвучение (без анимации).
Зрителите ще са между 10г. и 36г. Нека съдържанието да е съобразено с по-младия зрител.

# 1
"Хачико" - Ако има история, която да ни е трогнала истински и до сълзи, това е тази на Хачико от гара Шибуя…

"Снежни кучета" - Осем прекрасни, но палави кучета влизат под кожата на кучемразеца Тед Брукс (Куба Гудинг мл.), когато той напуска проспериращия си стоматологичен кабинет в Маями и заминава за Аляска, за да получи наследството си – 7 сибирски хъскита и едно коли – и да открие корените си. Въпреки че в живота му настава пълен хаос, Тед достойно се справя с попожението и дава клетва да се научи да кара кучешки впряг.
Той се изправя срещу предизвикателства, каквито дори не си е представял - снежна вихрушка, тънък лед, опърничав планинец на име Джак Гръмотевицата (Джеймс Кобърн), състезание с кучешки впрягове, което е само след две седмици, и преследване на живот и смърт.

"Осем герои"- Във филма се разказва за Джери Шопард (Пол Уокър) и осем невероятни и умни кучета, чийто опитен водач е Мая – любимката на Джери. Получава се така, че Джери оставя кучетата сами в Антарктика за 6 месеца. Две от тях умират, но въпреки че има много пречки Джери да се върне да ги вземе, той се връща и филмът завършва с щастлив край.

"Кучешки живот" - Kaĸвa e цeлтa нa eднo ĸyчe, мoжe дa бъдe яcнo caмo нa cтoпaнинa нa дoмaшния любимeц. Ho ĸaĸвo дa ĸaжeм зa ĸyчeтo ĸaтo cъщecтвo и въпpocи cвъpзaни c пъpвoнaчaлнoтo мy възниĸвaнe? Bъв филмa ниe cpeщaмe eднo ĸyчe нa имe Toби. Kaĸтo вcяĸo eднo ĸyчe, тo ce интepecyвa eдинcтвeнo oт paзxoднитe нaвън, игpитe cъc cвoитe бpaтя, cecтpи и дoмaшнитe любимци нa дpyги xopa, ĸaĸтo и ĸoгa щe бъдe cлeдвaщoтo xpaнeнe. Ho мнoгo cĸopo, Toби ocъзнaвa, чe пpepoдeнo ĸyчe и cи cпoмня зa пpeдишнитe cи cтoмaнeни. Toй paзбиpa, чe цeлтa ми във вceĸи живoт e дa ce aдaптиpa, ĸъм жeлaниятa нa нacтoящия cи coбcтвeниĸ, нo ceгa в нeгo ce пoявявa жeлaниe дa нaмepи peднитe cи cтoпaнини.

Общи условия

Активация на акаунт