🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 4

• 32 097
  • 794
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
На моменти беше като Азис, на моменти дрезгаво ми звучеше поне на мен!

Азис си е Азис!

# 571
  • София
Справи се Георги. То си личи, че подобен образ му е душевна стихия. Wink

# 572
  • Велико Търново
И аз очаквах по-добро изпълнение, като имам предвид факта, че са близки като гласове, като възраст, артисти са и двамата...
Само за справка - Стефан Вълдобрев след 16 дена ще навърши 50. Satisfied

Антоан наистина влезе в кожата на Стефан. Също в началото го слушах със затворени очи и чувах гласа на Стефан. Явно обаче че и журито не са го забелязали.
След хвалебствията към изпълнението на Георги, вероятно той ще е преди Анди във временното класиране след тази вечер.

Елица още ли има връзка със Стунджи?
Не.

Тото го играе Многострадалната Геновева. Satisfied Така и не разбрах какво чак толкова стана, че още се ядосва.

# 573
Абе тоя Тото какво се чопли през цялото време докато му дават точките?!
Вариантите са два: или пълно неуважение към журЕто, или бълхи.

# 574
  • Испания

Класиране след гласуването на журито, участниците и приравняване

# 575
  • София
И аз очаквах по-добро изпълнение, като имам предвид факта, че са близки като гласове, като възраст, артисти са и двамата...
Само за справка - Стефан Вълдобрев след 16 дена ще навърши 50. Satisfied

Антоан наистина влезе в кожата на Стефан. Също в началото го слушах със затворени очи и чувах гласа на Стефан. Явно обаче че и журито не са го забелязали.
След хвалебствията към изпълнението на Георги, вероятно той ще е преди Анди във временното класиране след тази вечер.

Елица още ли има връзка със Стунджи?
Не.

Тото го играе Многострадалната Геновева. Satisfied Така и не разбрах какво чак толкова стана, че още се ядосва.
Добре, с възрастта не се съобразих, но така или иначе не мисля, че се доближи достатъчно.

# 576
  • Бургас
За Дара съм съгласна да спечели, но останалото подреждане хич не ми хареса.

# 577
  • София
Радвам се, че Дара спечели, а не JJ, въобще не ми харесва този мъж. Някак дори и като се справи прилично, не мога да го оценя.

# 578
Аз бях за Тото...жалко

# 579
Нещо не ми допада класически фолклор за този формат.

# 580
  • Испания
Гласуване на зрителите

3 - Луна, 4 - Галя, 5 - Маги, 6 - Антоан, 7 - Димитър, 8 - Георги, 9 - Фики, 10 - Тото, 11 - Дара

Класиране след гласуването на зрителите, приравняване и временно генерално класиране

Остава още един понеделник до финала. Ще избутат некадърника Георги за финалист.

# 581
Не е честно Анди да е толкова назад!Дара ще се справи и следващият път.

# 582
  • Велико Търново
Да, за съжаление разликата от 6 точки е доста голяма.
Освен ако не решат в последния момент на финала да са 5-ма вместо 4-ма участника.
Въпреки че останалите нали пеят по двойки, а аз не виждам кой ще пее в тандем с Луна. А и тя с този свой нарцисизъм като нищо ще прецени, че никой не е дорасъл, за да пее с нея. Satisfied

Не си спомням досега последният в класирането да е бил с почти 3 пъти по-малко точки от първия. Вярно че тази година максимумът точки е 11 и това е фактор, който съвсем не е за подценяване, обаче все пак огромната разлика е доста красноречива за представянето на Луна. Не че на нея ѝ пука особено...

# 583
  • София
Дара си беше логично да спечели. С оглед на имитацията ѝ - заслужено.

# 584
  • Испания
Другата седмица

Луна като Ани Павлова
Галя като Olivia Newton-John & John Travolta
Антоан като Bryan Adams
Маги като Стефка Съботинова
Димитър като Борис Христов
Фики като Васил Найденов /за мен най-хубавата му песен/
Георги като Richard Marx /пак няма как да ми хареса, ако ще на главата да си застане/
Тото като Hussain Al Jassmi /установих, че нашите са изписали името неправилно/
Дара като Gaga & Cooper

Задачата на Димитър е  По-добре водещите да не се излагат и да се опитват да познаят какво точно ще е изпълнението.

Общи условия

Активация на акаунт