🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 4

• 32 095
  • 794
  •   1
Отговори
# 585
  • UK
Приятно се изненадах от Дара тази вечер, за първи път почти изобщо не долових нейния си глас. Харесаха ми Димитър и донякъде и Тото, докато последният не започна да се цупи и нерви. 'Ми, дръж се като професионалист малко.

Много тъпо ощетяваха Анди цял сезон и сега най-вероятно няма да го видим на финал. Както и да го върти и суче ДЖДЖ, не виждам как ще направи сполучлива имитация на нещо.

Също така жалко, че Зуека и Рачков няма да правят имитация, с изключение на Павел и Венци(?) всичките им имитации бяха супер забавни.

# 586
  • София
Освен ако не решат в последния момент на финала да са 5-ма вместо 4-ма участника.

Много е възможен такъв сценарий, предвид това, че участниците са 11.
Другият вариант е два дуета, едно трио и четирима индивидуални финалисти.

# 587
  • Велико Търново
Забелязахте ли Луна как сякаш чак като чу песента, "зацепи" за коя певица става въпрос? Нищо че преди това изимитира зарадване. А на нейната възраст би трябвало много добре да знае коя е Ани Павлова. Още повече, че тя, реално погледнато, наистина е известна най-вече само с тази песен.

# 588
За следващата седмица се паднаха мъжки образи на мъжете, и женски на жените, или греша?

# 589
  • Испания
Забелязахте ли Луна как сякаш чак като чу песента, "зацепи" за коя певица става въпрос? Нищо че преди това изимитира зарадване. А на нейната възраст би трябвало много добре да знае коя е Ани Павлова. Още повече, че тя, реално погледнато, наистина е известна най-вече само с тази песен.

Да. "Вдяна", след като се чу "че на света е само една, една...".

Тя не признава възрастта си, та /според нея/ уж няма как да знае тази песен. Ама после започна с театъра - "душата на България".

Това е една от песните, които хич не ме трогват.

По времето на правителството на Жан Виденов кукувците направиха кавъра "Пътнико виден, пътнико off".

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 12:41 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 590
  • España
Не,че съм голям специалист,но  Маги кого ще имитира все пак ? Пуснаха песен на Стефка Съботинова и снимка на Надка Караджова!!!!!!!! Груб гаф !!!!! Жалко!

# 591
  • София
Някои от песните за другия път ми харесват, други не дотам. А според мен опера не бива изобщо да дават, камо ли на последен бутон. Трудно е, почти на никого не му се получава и става едно конфузно излагане.

# 592
  • Испания
Не,че съм голям специалист,но  Маги кого ще имитира все пак ? Пуснаха песен на Стефка Съботинова и снимка на Надка Караджова!!!!!!!! Груб гаф !!!!! Жалко!

Да. Пак сгафиха. Ще имитира Стефка Съботинова, защото пуснаха "Притури се планината".

# 593
  • София
ДИРЕКТНИ ЛИНКОВЕ - за България и ЧУЖБИНА
       компютър
                     Като две капки вода (04.05.2020) - Част 1
Епизод: 11

__ за МОБИЛНИ __

Част 2

компютър

__ за МОБИЛНИ __

ПОБЕДИТЕЛ за вечерта - ДАРА

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 01:22 от Mari_Mar

# 594
Тото е едно пълно ла*но. За пореден път се видя, че претенциите са му по-големи от възможностите. За мен лично не се справи, въпреки че уж беше в свои води, макар че неговото "творчество" си е абсолютна чалга и е много далече от Еминем и хип-хопа като цяло.
Иначе много се радвам за Дара, справи се отлично. Шеф Петров беше написал коментар, че ако Елица беше изпяла така песента на финала на Евровизия, както Дара, щяхме да се класираме и по-напред тогава. Съгласна съм с него.

# 595
  • Ню Йорк
Маги съсипа страхотната песен.

Кошмарно изпълнение, фалшиво и неритмично, а за английския нямам думи Rage

# 596
  • Испания

Финалното изпълнение на Дара след бутона /от 12. минута/. Чудесна имитация.

# 597
  • Sofia
Имаше ли игра за диван вчера?
Нали в предишното казаха,че всеки път до края на шоуто ще дават по 1 на зрител познал победителя в фб.

# 598
Аз пък се чудя, от доста време вече, какъв е филма с Димитър Маринов и Халвата ..за какво го гласят след Капките .Няма сила на света , която да ме убеди че е по добър имитатор и певец от Маги например или дори от Антоан. Та той да  е все на 3 то място в общото класиране . Песните и имитациите, който му дават са все умерени да не се излага и чекне, както Фики като JLO например!!!
Ако някой знае да сподели

# 599
  • София
Да. "Вдяна", след като се чу "че на света е само една, една...".
Тя не признава възрастта си, та /според нея/ уж няма как да знае тази песен. Ама после започна с театъра - "душата на България".
Това е една от песните, които хич не ме трогват.
По времето на правителството на Жан Виденов кукувците направиха кавъра "Пътнико свиден, пътнико off".
Всъщност първия изпълнител на песента „Пътнико свиден“ е на ... Леа Иванова! Даже изпълението се нарича „Песен за България“. Ето ТУК има запис.

Общи условия

Активация на акаунт