🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 4

• 31 718
  • 794
  •   1
Отговори
# 105
И мен много ме изнерви тъпанарът Рачков. Това шоу не му е бащиния. Посерко гаден.
Както и да е де. Еееееееее, случи се беееееееее.....За пръв път участниците да оценят Маринов. Аз, докато зяпам, те затвориха линиите. Ама успях да пусна 3 смс-а за него.

# 106
  • Испания

След гласуването на журито, участниците и приравняване

Участниците като че ли ни чуха и този път гласуваха за Димитър.

# 107
Фикчо нито може да пее ,камоли да направи Ейми,обаче Маги беше покъртително-наистина в оригинала ясно си личи как Менсън прави отбрани и плавни движение,дори леко забавени,а тя такова подхвърляне,мятане-ужасно беше,верно подигравка с него

# 108
  • София
Защо колегите си раздават по 5т (а не по 2 или 3) и разбъркват класацията на доста иначе по прецизните оценки на журито?

Fънки добре го скастри Joy
Дара какво толкова уникално е направила...

# 109
Да бееееееееееееееееееееееееееее. Ураааааааааааааааааааааааа. Маринооооооооооооооов! Най-после доброто да възтържествува.
Аз също харесвам Менсън-адски талантлив-Маги го оака като сврака.....

# 110
А каузата на Димитър от миналия път каква е, нали днес щеше да каже? Малко ме дразни, че не си е подготвил предварително за какво ще даде парите, при това за втори пореден път.

# 111
  • До сърцето...
Супер - Маринов! Heart Eyes

# 112
  • Испания
Гласуване на зрителите

3 - Луна, 4 - Галя, 5 - Тото, 6 - Георги, 7 - Маги, 8 - Антоан, 9 - Фики, 10 - Дара, 11 - Димитър

Класиране след гласуването на зрителите, приравняване и временно генерално класиране

Много се радвам за Димитър. Напълно заслужена победа.

# 113
Аааааааааааааааааааааааааааа, Дилайла ще пее.......Цялото фемили идният понеделник сме с по 10 смс-а за Димитър.....Синковецът , докато аз му плащам телефона-нЕма Фики:) Сърдит ми е сега.....

# 114
  • София
Радвам се много за Димитър. Трябваше обаче да е подготвен с каузата, тъпо се получи за втори пореден път.

# 115
Имам наблюдения,че този сезон е мн нагласен
Изпълнителитр,които се падат на Луна са точни за нея -привидно,как пък все някви женки раголени прави да си показва баджака
Маринов и той,все му се падат някви подходящи за него- или някакви от спектакли или от неговото време все нз така го виждам
А прехласването по Фики отсякъде нагласени оценки

# 116
  • Испания
A следващия понеделник ще видим:

Антоан като Петър Чернев
Димитър като Tom Jones
Галя като Alicia Keys
Тото като Joe Cocker
Георги като Beyonce
Дара като дует Ритон
Фики като Luciano Pavarotti
Маги като дует Каризма
Луна като Camila Cabello

Казва се Камила Кабейо. Обожавам Петър Чернев. Радвам се, че са се сетили за него /светла му памет!/.

Най-добрата имитация на Ейми видях миналата година в един от двата формата, които правят руснаците. Миналата година беше с неизвестни. Ето това:

Фантастична имитация. Гледах я стотици пъти.

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 23:11 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 117
А каузата на Димитър от миналия път каква е, нали днес щеше да каже? Малко ме дразни, че не си е подготвил предварително за какво ще даде парите, при това за втори пореден път.

Каза във визитката си в началото къде ще даде парите спечелени предния път. (Фирма която да ушие предпазни шлемове за лекарите на първа линия)

# 118
Аз и Камила обожавам и Петър Чернев. На Луна винаги и се падат прекрасни изпълнители, ама като нЕма талант.....Маринов ,горкият, направо го разпнаха. Радвам се, че намалиха смс-те....До края, ще пускам по 50 смс-а от всичките ни телефони. Щом ромите могат и аз мога.....Харесвам Фики, обаче доста нереално гласуваха за него. Има хубав глас,  хубаво пее, но не е артистичен. А Димитър има всичко.....На предните сезони на-много съм се радвала на победата на Ненчо Балабанов и на Калин Врачански, защото артисти успяха да победят певци.....Искрено се надявам и сега да стане така...

# 119
  • До сърцето...
Най-добрата имитация на Ейми видях миналата година в един от двата формата, които правят руснаците. Миналата година беше с неизвестни. Ето това:
Скрит текст:

Фантастична имитация. Гледах я стотици пъти.

Благодаря, 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, напълни ми душата. Страхотна имитация!

Общи условия

Активация на акаунт