🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 4

• 31 726
  • 794
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Изгледах и аз преди малко. Напълно заслужена победа на Димитър Маринов. Адмирации и за Фики за огромното старание, което влага, за сериозността, с която подхожда към всеки образ. Снощи отново беше страхотен. Наистина е откритието на сезона. На Анди му се получават нещата, но нещо не може да блесне съвсем. JJ този път ми хареса малко повече.  За Галя Вергов беше напълно прав- най-после влезе в шоуто. Стори ми се, че Дара се справи добре, но не съм слушала оригинала. Маги не ми хареса, не знам защо ѝ дадоха толкова много точки. Луна също ми се видя по- добре от миналия път, ама при нея нещата са обречени изначално. Тото очаквано не се справи.

# 136
  • Sofia
Не разбрах Фъньо защо така реагира на Маги Angry Той дали би се справил!?!
На мен му хареса,даже много.
Също и Фики,Д.Маринов,Анди,ГГ...

# 137
  • София
иван юруков като мерилин менсън

# 138
Не разбрах Фъньо защо така реагира на Маги Angry Той дали би се справил!?!
На мен му хареса,даже много.
Също и Фики,Д.Маринов,Анди,ГГ...

Ами защото тя просто пародираше Менсън и се хилеше като имбецил. Песента му не е смешна. Доста е добра и изисква подобаващо сериозно отношение. Прав си беше Фънки. А до това, дали той би го направл по-добре, ако е искал, щеше да е участник в шоуто, а не жури......

# 139
  • ENGLAND
Иван Юруков направи много добър образ на Ейми , но и Фики също се постара доста. Димитър също направи много добър образ и заслужено и двамата бяха начело.И да не забравяме, че мъже правят женски образи.

# 140
Да, сега се сетих за Иван Юруков. Тогава много съжалявах, че не спечели той. Оня Славин няма никакви артистични заложби и през цялото време беше адски скучен...

# 141
Alinnna, много си напрегната, предаването свърши още снощи. Много нападателно отговаряш на тези, които не мислят като теб. Rolling Eyes

# 142
иван юруков като мерилин менсън

Беше фантастичен. Нямам нищо против Славин, но Иван Юруков беше истинският победител.

# 143
Alinnna, много си напрегната, предаването свърши още снощи. Много нападателно отговаряш на тези, които не мислят като теб. Rolling Eyes

Напротив. Моля, не се опитвайте да коментирате душевното ми състояние.Много съм си спокойна.....и не са тези, а е само един, който обаче зададе въпрос в коментара си. Аз имам пълното право да изразя мнението си, както и всеки тук. Отговорила съм на въпрос, зададен към всички, така, както аз сметна за добре....

# 144
  • ENGLAND
Аз започнах да гледам капките, когато Мишето спечели. Тогава за мен ДесиСлава беше истинският победител, направи страхотни образи на Ищар, Райна Кабаиванска, Сюзан Бойл.
И мисля следващата година пак Иван Юруков беше много над спечелилият Славин.

# 145
Иван Юруков беше уникален. Славин е срамежлив и само гласово докарваше образите, но като артист изобщо не се справяше....

# 146
Д.Маринов,Фики,Дара се справят доста добре всеки път.Тото ми е антипатичен.Не се старае,дава го над нещата.Друг път мъжете бяха епилирани,когато влизат в женски образ.Тото беше с космати копита.Колко до песента на М.Илиева,винаги ми е било чудно,тъпата какафония от звуци,как може да се нарече песен.Тя си е талантлива,но цялото и творчество е отвратително.

# 147
Фики беше много много добър, докaто го cлушх зaбрaвих въобще, кой пее, че е той, докaрa глacът й, тембрa, нaчинът нa пеене, движениятa, емоциятa.... cъщо тaкa перфектен aнглийcки, много много е добър
Димитър Мaринов cъщо беше добър, но не беше зa първото мяcто, което трябвaше дa е зa Фики, рaзбирa cе ☺️
Aнди беше много добър, но някaк не може дa cе открои и дa блеcне, не могa дa cи обеcня зaщо. Дaрa е крacивa. Мaги ми е пренaвитa.
Гaля cпоред мен в нaчaлото беше изплaшенa, тъй кaто преди деcет години, когaто нaпуcнa Бългaрия, цялaтa държaвa я мрaзеше и й cе подигрaвaше. Cигурно не е можелa дa cи подaде ноca нaвън без дa получи някоя обидa. Cегa обaче виждa положителните мнения, че хорaтa зaпочвaт дa я хaреcвaт, и caмочувcтвието зaпочвa дa проличaвa и нa cценaтa

# 148
  • Испания

Гaля cпоред мен в нaчaлото беше изплaшенa, тъй кaто преди деcет години, когaто нaпуcнa Бългaрия, цялaтa държaвa я мрaзеше и й cе подигрaвaше.

На никого не е пукало за Галина Курдова. Още по-малко на държавата, а най-малко - на цялата държава.

# 149
  • София
А защо е трябвало да  я мразим и да ѝ се подиграваме?

Общи условия

Активация на акаунт