🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 4

• 31 730
  • 794
  •   1
Отговори
# 165
И на мен ми е чудна цялата тази ненавист към Галя. Нито е надменна като Тото, нито е нагла като Луна, нито е злобна. На мен дори ми е мъчно за нея, защото се беше поддала на много лоша зависимост, което доста е объркало живота и, но сега май всичко е наред и тя е намерила своето място в Англия. За мен тя е най-непретенциозният и скромен участник този сезон.
И скромна и много отговорна към задачите си.

# 166
  • Испания
След малко в "Събуди се" - Етиен и Жоро Низамов.

# 167
Готови ли сте за шоО? Mask

# 168
  • Испания
Готови ли сте за шоО? Mask

Винаги готова!

"Ритон" са там.

Браво днес на Маги! Добре имитира Галя. Харесва ми и Ненчо.

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 20:19 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 169
Бравооо Маги!
Ненчо е изненадващо зле..

# 170
  • София
Ненчо ли е това?

# 171
  • Пловдив
Маги тази вечер прави страхотен образ! Затварям очи и чувам наистина Галка!

# 172
  • DE
Нямаше нужда от Ненчо, но Маги като е обрала вресливото се е получила... Галка Grinning

# 173
# 174
  • UK
Ненчо май не е репетирал Laughing Как се изкефих като го видях и ме разочарова!

Маги браво, много сполучлива имитация, макар че песента не е много подходяща за живо изпъление.

# 175
Аз пък смятам, че през повечето време си беше Маги. И Ненчо горе - долу.

# 176
Христос Воскресе!
На Маги доста добре ѝ се получи, неочаквах, че ще го докара. Тъкмо си мислех дали ще включат Ненчо с имитацията на ББ, а той направо на сцената. 😁

# 177
Само мен ли ме дразнят тези семейства? Всяко се бута да показва рисунки, да покаже какво пие и мези Confounded А когато ги питат нещо звука постоянно се разминава, не си изключват телевизорите ... На мен лично не ми харесва идеята.

# 178
  • ENGLAND
И мен Маги много ми хареса, Ненчо малко се поизложи. Чакам с нетърпение останалите, доста любими песни ще има.

# 179
  • Испания
Юлиян ако говореше така в Испания /липсвало му, че Маги не била махнала горнището, можело сега да го направи/, щяха да го попилеят.

Общи условия

Активация на акаунт