🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 4

• 32 084
  • 794
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Много я хвалят Маги за едното нищо. Може да пее, но не е добър имитатор, никак даже. Какви са тия високи оценки, какво е това чудо?

# 601
  • Пловдив
Не ми харесва Маги и Галя как се представят, но ми харесва как приемат критиката - усмихват се и не показват ако имат промяна на настроението. Докато Тото е като дете от детската градина, толкова ли не може да се държи малко по-професионално.

# 602
Към Тото снощи нямаше критика от страна на журито. Даже толкова го пахвалиха, че оставаше само Хилдичка да му смъкне гащите. Него по-скоро го хвана яд, че отново лъсна какъв бездарник е. Видя се, че и за рапър не става.

# 603
Аз не мога да разбера,как има хора които грам нямат уменията да имитират или пеят и се съгласяват да участват такъв формат.Ясно е че парите са фактор,но като зрител това е абсолютна загуба на време и подгравка с труда на гримьори и балет и т.н. През сезоните си спомням участията на Джуджи,Ваня Джефрович,този сезон Луна.То дори и Луна защо е поканена.
Друго мое наблюдение.Всеки един формат на Маги,ако има участници от другите му формати,най-вече Х-Factor,винаги те са победители.Даже в Маскирания певец беше бутафорно,като напрвиха Михаела Маринова победителка.

# 604
Дара - 11т - много добра имитация, чак се изненадах, само гримьорите с нея не могат да се справят.
JJ - 10т - макар и малко по фалшиво пеещ Азис се справи с приликата.
Димитър - 9т - според мен особено актьорски го изигра отлично.
Анди - 8т - справи се с гласа, обаче актьорски според мен не, не можа да докара емоцията, някак вяло ми беше. Стефан пее без уж да показва и той особени чувства, обаче самото изпяване те кара да сложиш джапнките в сака.
Тото - 7т - издъхна, но се справи, това е много трудно да го изкараш като Еминем и да имаш достатъчно въздух, а все пак общо взето темброво се доближи.
Маги - 6т - имаше прилики, но не може да избяга от себе си.
Галя - 5т - справи се общо взето добре, докара някои прилики в пеенето.
Фики - 4т - нормално е да не може да докара Хилда, обаче като Тодор Колев беше идеален, ако само това беше задачата му щеше според мен да се справи отлично.
Луна - 3т- по - добре от друг път, но и тя си пее като все като Луна.

# 605
  • España
На Луна и се чудя как съвместява в себе си хем патриотичност и президентски мераци , хем секси барби ветеран.....ама то....какво ли се чудя....🤪

# 606
Аз пък се чудя, от доста време вече, какъв е филма с Димитър Маринов и Халвата ..за какво го гласят след Капките .Няма сила на света , която да ме убеди че е по добър имитатор и певец от Маги например или дори от Антоан. Та той да  е все на 3 то място в общото класиране . Песните и имитациите, който му дават са все умерени да не се излага и чекне, както Фики като JLO например!!!
Ако някой знае да сподели
И аз се чудя.
Някой спомена,  че Димитър ще прави детска школа за артисти след формата. Има логика да напомни за себе си като участва в капките и веднага да отвори школа, но незнам дали Халвата е намесен.
Дали няма да го цанят за водещ на нещо...очакват ли се нови предавания?

# 607
Честит празник,на всички празнуващи!Това е песен за маса,ако сте по масите-Наздраве ! Grinning Wine Glass Beers
Скрит текст:

# 608
Тото има подкаст канал отскоро и вчера е качил разговор с Димитър Маринов. За Капките говориха към края, интересно сподели, че са щели да му правят маска за образа на Емил Димитров, но е отказал. Новина, е че тази година ще излязат 3 филма, в които участва. Също любопитно, че синът му е капитан на младежкия отбор по футбол LA Galaxy и съотборниците му го наричат Стоичков. Въобще все интересни неща разказва, 100 живота е живял. Не знаех, че и пуши.

П. П. Името на канала е "При Тото" - много кръчмарско ми звучи.😁

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 00:02 от Emi_55

# 609
А мене "бъдещите творчески планове" на Димитър Маринов изобщо не ме вълнуват. Какво щял да прави тук - негова работа.. Харесва ми, че участва, толкова.

Много съм възмутена от снимката на Надка Караджов при обявяването на Стефка Съботинова, много неприятно ми стана от това. Предполагам, че няма да остане така и ще си оправят грубата грешка в понеделник.

# 610
Следя един комедиен сериал по БТВ Комеди- Бруклин 99 и в едната от сериите тази вечер участваше Димитър Маринов. Леле, така се изкефих. Изобщо не очаквах. Героят му беше руснак. Simple Smile

# 611
  • earth
... Също любопитно, че синът му е капитан на младежкия отбор по футбол LA Galaxy и съотборниците му го наричат Стоичков.

Синът му не е в младежкия LA Galaxy. Ето ги младежките формации (Boys U-13 until U-18/19):
http://glxy.ussoccerda.com/sam/teams/index.php?team=11992148

А е в LA Galaxy San Diego:
http://elements.demosphere-secure.com/73496/teams/95377299/95526 … 5377395/TEAM.html

който е сателитен отбор на Galaxy и е доста посредствен:
https://youthsoccerrankings.us/team.html?teamId=3268790

А може вече и сателитен отбор да не е, защото така наречените Development Academies ги разформироваха:
http://www.ussoccerda.com/20200415-NEWS-DA-Letter-to-Development-Academy-Clubs

И последно по върпоса - на почти всички българчета, които играят футбол в Щатите, им викат Стоичков. Особено на тези, в отборите на които има мексиканци (повечето добри отбори в Калифорния), защото Стоичков работи за тяхната телевизия и го познават (и оттам) и го харесват.

# 612
  • Испания
Следя един комедиен сериал по БТВ Комеди- Бруклин 99 и в едната от сериите тази вечер участваше Димитър Маринов. Леле, така се изкефих. Изобщо не очаквах. Героят му беше руснак. Simple Smile

Страхотно!

Галина Курдова мяука в "Здравей, България". Била двойно по-наТВарена.

# 613
morisay, благодаря за уточнението, Димитър просто спомена LA Galaxy и че е много горд със сина си, не е навлизал в излишни подробности за отборите.

# 614
  • София
Миро е качил във ФБ снимка, че репетира с Галка за понеделник. Призовава ни да гледаме.

Общи условия

Активация на акаунт