🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 4

• 31 719
  • 794
  •   1
Отговори
# 675
  • София
И Анди много слабо, жалко, надявах се той да влезе в топ 4. 

# 676
  • Испания
Справи се Антоан, но не е това, което очаквах.

# 677
  • Бургас
Изпя си я като у дома, все едно на момиче я пееше. Поне видимо напрежение и преекспониране не се забеляза.А това си е признак на професионализъм. Сравнително по-добре от предните двама.

# 678
  • Пловдив
Очаквах повече, поразочарована съм малко.

# 679
  • София
Не успя за жалост. Днес много малко ми харесват.

# 680
Много ниско беше, по едно време чувах повече беквокала. Анди го харесвам, талантлив е, но все нещо не му достига, досега не помня някой негов образ да ме е впечатлил.

# 681
  • София
Това беше всичко друго, но не и Браян Адамс. Шансът на Анди е, че Георги се справи много по-зле.

# 682
Защо пък имате очаквания към Анди?

# 683
  • Испания
Както виждаме, кой как се е справил, няма значение за класирането. Ако всичко беше справедливо: първо, Георги нямаше да участва в сезона, второ, щеше да бъде във втората половина на класацията.

# 684
Aнди е cимпaтягa, но тaкa и не уcпя дa ме впечaтли, не знaм зaщо нaиcтинa. Иcкaм Фики дa cпечели!!! Фики победител!!! Много ще ме е яд, aко cпечели лиглaтa Дaрa, която имaше добри обрaзи, но е много дaлеч от cъвършенcтвото нa Фики ❤️

# 685
Днес като за полуфинал... никой не ми хареса. От старание та се престараха и преиграха и резултатът при всички е трагичен Simple Smile Но шоу да става.

# 686
Анди беше много приличен, хареса ми. В сравнение с Жоро и Маги, определено и днес показа, че мястото му е на финал.

# 687
  • Бургас
Да, и аз очквах повече от Анди, защото почти всички негови имитаций бяха много добри, но недооценени.

# 688
Много ми се иска Анди (въпреки че можеше и по-добре тази вечер да се представи), а не този неприятен Георги да отиде на финал, но... да видим.
Чакам Димитър Маринов, изключително сложна задача има.

# 689
  • София
Днес като за полуфинал... никой не ми хареса. От старание та се престараха и преиграха и резултатът при всички е трагичен Simple Smile Но шоу да става.
Май само Фики ми допадна, дори и на места преекспонирано. Но аз напълно забравих, че е полуфинал - много слабо, наистина.

П.П. *Амбър*, много готин ав и много готин Милош! Smirk Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт