🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 4

• 31 545
  • 794
  •   1
Отговори
# 690
Е много е добра ДАРА!
Евала!

# 691
  • Бургас
Еми, не ми е любимка Дара,но не мога да кажа на бялото черно. Чудесно се справя, мислила е върху образите, изпълнението е най-доброто за вечерта!

# 692
  • София
Много добре се справи Дара. За пореден път ме изненада. И аз хич не я харесвам, но не мога да си кривя душата.

# 693
Ми нье. Няма да я харесам дара.

# 694
  • някъде по морето
Странни изказвания на журЕто...

# 695
Тук като Фънки ще плювна. Много тъпа, умряло-протяжна песен, ако не беше на Гага...
Дара се справи чудесно!

# 696
Хич не ми хaреca кaк cе предcтaви... 
Но пък Вергов имa cимпaтии към Дaрa, много му личи, че е приcтрacтен Simple Smile Пък Хилдa от нaчaлото нa предaвaнето зaщо тaкa вcе cе зaлепя зa Вергов, не могa дa cи обяcня Simple Smile мaлко дa поклюкaря, че ми е тъпо

# 697
Айде връзкара на Халвата..пеещия в комфорт зон

# 698
  • София
Дара беше по-добре от всички досега, но изключително беден речник. Има талант определено, но и липси, които трябва спешно да започне да попълва.

# 699
  • Бургас
Оставам с чувството,че журито си е решило вече класирането. Нещо са разсеяни,без хъс, да минава времето и това е.

# 700
  • Бургас
Хареса ми Дара.Добре се справи.

# 701
Кой не е пял бе галчето ли? Уникално скучна вечер.

# 702
  • София
Само мен ли ме дразни Димитър Маринов? Всеки път - много благодаря на този или онзи за уникалния шанс (я синът на Емил Димитров му дал папийонката, я не знам си кой щял да пее с него, я не знам си каква чест му е оказана), невероятни емоции, страхотни вживявания... Малко ми идва в повече.
Справя се с образите, не напълно, но да, старае се. Обаче ми е неестествен в доста моменти.

# 703
И на мен ми е много скучна днесшната вечер.Толкова тъпи парчета,че няма докъде!Дара ми хареса както винаги.
Тото беше много забавен.Не знам как го изпя тоя арабски текст.

# 704
  • Испания
Борис Христов е ненадминат. Разбира се, че Димитър няма дълбочината на гласа му, но се справи. Гримът му също е добър. Настръхнах. Обожавам църковните песнопения. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт