🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 4

• 31 551
  • 794
  •   1
Отговори
# 705
  • DE
Хора ми хареса Grinning

# 706
Тинче, съгласна и за Милош и за Димитър.

# 707
  • Бургас
Добро изпълнение на Димитър Маринов като за непрофесионален певец. Но и помощта на певците си беше много силна.Да чуем сега журито ,кой от кой по-голям спец.

# 708
  • Mediterraneo
Дара много ми хареса!

# 709
Не ми хареса Маринов. Само Дара беше добра тази вечер.

# 710
  • София
И на мен ми е много скучна днесшната вечер.Толкова тъпи парчета,че няма докъде!Дара ми хареса както винаги.
Тото беше много забавен.Не знам как го изпя тоя арабски текст.
Не го изпя. Улучи 5-6 думи на кръст. На припева "мали-ляли" беше. Grinning
Уча арабски, слушам арабски песни, познавам изпълнителя много добре. Нямаше ама грам общо - ни с пеене, ни с поведение, пък да не говорим за езика. Ама окей, веселба да става.
Обаче Рачков прекали след изпълнението на Тото. 10 минути само него слушахме - то "хабиби", то шкембето му... Grinning

# 711
  • София
Аз пък мисля, че си е добродушен и наистина иска да благодари. Такъв характер е, не го намирам за прикрит или нечестен Димитър.

# 712
  • До сърцето...
Само мен ли ме дразни Димитър Маринов?
Скрит текст:
Всеки път - много благодаря на този или онзи за уникалния шанс (я синът на Емил Димитров му дал папийонката, я не знам си кой щял да пее с него, я не знам си каква чест му е оказана), невероятни емоции, страхотни вживявания... Малко ми идва в повече.
Справя се с образите, не напълно, но да, старае се. Обаче ми е неестествен в доста моменти.

Ами актьор е, те са емоционални на сцената. Освен това много иска да се хареса и май това е лекото пренатягане. Мен лично не ме дразни.

Трудна работа е да имитираш Борис Христов.

Дара не ми хареса.

# 713
Дара има толкова груб глас като говори, а така хубаво пее. Но Гага не я докара, Брадли беше по-добре.

# 714
  • Испания
За тези, които питат какво толкова е постигнал Димитър - https://www.imdb.com/name/nm1221253/

# 715
Миро и Галя май не могат да се понасят. Така го усещам.

# 716
  • София
Добре се справи Димитър, но това изобщо не беше за сцената на това шоу.

# 717
  • София
Тинче, съгласна и за Милош и за Димитър.
Амбърче, много се радвам да видя още фенове на Милош. Juzni vetar още не съм седнала да го изгледам като хората (за сериала говоря) - ама карантина е, ще го вредя и него. Grinning

Яяяяя, Миро! Ох, много мило ми стана да видя Галка и Миро един до друг. За някакви секунди се почувствах като момичето на 10-11, което си представяше какво, аджеба, е любовта, на фона на "Рискувам да те имам". Grinning

# 718
  • До сърцето...
Въй! Каква е тая пародия на Каризмовците!?!

Любима песен, обожавам го във филма Джон Траволта.

# 719
Цитат
Не го изпя. Улучи 5-6 думи на кръст. На припева "мали-ляли" беше.
А така гладко го изкара.Факир.

Общи условия

Активация на акаунт