Слънце грее, дъжд вали,февруарчето вилнее и твори бели!

• 44 030
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,  благодаря че толкова много от вас споделиха своя опит и ми отговориха,  така изчерпателно! Възхищавам се на майките с близнаци, че така се справяте и сте толкова оправни ! Flowers Tulip

# 121
И аз се възхищавам на майките с близнаци!
Сестра ми има близнаци момченца на четири месеца и все мрънка и се оплаква,втръсва ми да я слушам,защото мойте са три и не мрънкам,а се оправям.
Браво на вас майчета,както вече казах вие сте герой,когато ние имаме желание не намираме време да мрънкаме дори , а си се оправяме и всичко е ок.
Но да откърмиш близнаци е повод за гордост.

# 122
Според вас мога ли да сваря смрадлика и  в отварата да накисна помуче,  после да изцедя добре и да обтрия бъзките и над устата на детето. Появиха се малки пъпчици, не сърбят и са леко розовки. Може да е от слънце или спарване...
Знам че смрадлика не се поглуща но дори да се докосне по лицето или да се оближе , то ще е нещо микроскопично...Как мислите?

# 123
По добре отвара от лайка.Смрадликата съм я ползвала само за дупе,а за лицето ползвам лайка.

# 124
Как сте момичета, сега като падна забраната за парковете ще ходите ли на разходка? Гледах сутринта по тв за софийските паркове сложили отпред полиция,дезинфектанти, ленти от къде да се минава.. много добре! Но в моя град такова чудо няма,в нашия парк срещу блока ни хората с деца, кучета,без ,баби,дядовци всичко живо си се разхождаше на воля и по време на забраната,и всички без маски🤨 Днес през терасата ги гледам, като овце всички се юрнаха .. нямам думи! Толкова безотговорни хора. По пейките си сядат, на групички се събират,нито един с маска не видях. Как да заведа малкия, като знам че ще иска на катерушките,ще отиде да играе с някое дете.. малко се отплеснах, но съм възмутена от случващото се. При 300 болни затвориха парка,при 1300 го отвориха!? 🙅‍♀️

Имате ли кинетичен пясък,не съм виждала на живо и се чудя да взема за терасата, малкия ми разкопа всички саксии 😄 трябва с нещо друго да го занимавам като сме там.

# 125
Не знам вече какво да мисля. От вчера и в Испания слимат разрешение да излизат, въпреки че там са стотици хиляди и продължават да растат с над 2000 на ден.
Ние тук сме такива велики философи всезнайковци, че....
Ние дойдохме още в началото на ИП в малък град, в къща  и детето не е спирало да излиза в двора и извън него.
Нямам намерение скоро да отиваме към София, защото няма как да му обясня, че не може да ходи на катерушки или да завие в дясно вместо само направо.
Обаче имат нужда децата навън, хич не беше честно кучетата да могат пък децата затворници. Безумие!

# 126
  • София
Не смятам да ги извеждам. Поддържам връзка с хора, които живеят из цяла Европа и днес ми споделиха, че при нас мерките са най-хлабави.

# 127
А хората тук не спряха да се оплакват от мерките.
Е има и по -ларж от България, Швеция например.

# 128
  • Down Under
А в Щатите какво става? Да излизат на протести срещу мерките, въпреки че ежедневно умират хиляди хора. Хич не ги е грижа. И при нас взеха да разхлабват мерките, нямаме нови заразени от известно време. Вече може да се събираме до 10 човека. Детските площадки и катерушки все още са забранени. Дребният вече претръпна и свикна с факта, че люлките само ще ги гледаме. Не знам, тук само говорят, че животът никога няма да бъде същият. Да видим ...

# 129
Ще се нормализират нещата. Дано открият лекарство /ваксина. Четох, че и преди години е имало бум на корона вирус, ако не се лъжа в Канада, но е минало заминало, аз дори нямам спомени. А уж е било във време, в което съм била съзнателна. Има къде къде по тежки и страшни заболявания. А и не може икономиките в света да останот парализирани още дълго време.
Ще поживеем, ще видим.

# 130
Именно защото не може да стоят парализирани явно негласно решиха да отпуснат края и да става каквото ще става, защото и без това само критики отнасят. Докато открият ваксина, което кой знае кога ще е, ту ще затягат, ту ще отслабвате мерките и така ще се въртим. Съжалявам днес съм черногледа, понеже чух от съсед слух, че съсед от нашия вход е болен. Не че е кой знае каква изненада, но кофти.
Та така след разхлабените мерки се надявам само да не се разболеем или поне да имаме късмет да го изкараме леко Sad

# 131
Аз съм от оптимистите,ще станем по-отговорни и сплотени след като отмине всичко. Сефтосахме парка и реката с лебедите,голяма радост беше, място не можеше да си намери и се чудеше къде по напред да иде.На площадката не сме седяли,нямаше и деца там.Всички бяха с маски и само се разхождаха,за пореден път съм приятно изненадана от отговорността на хората.При нас няма и случаи,всички болни са изсписани,дано остане така и след мюсюлманския празник.

# 132
  • София
Ще се нормализират нещата. Дано открият лекарство /ваксина. Четох, че и преди години е имало бум на корона вирус, ако не се лъжа в Канада, но е минало заминало, аз дори нямам спомени. А уж е било във време, в което съм била съзнателна. Има къде къде по тежки и страшни заболявания. А и не може икономиките в света да останот парализирани още дълго време.
Ще поживеем, ще видим.
SARS - 2003г  и. МЕRS - 2012 са причинени от коронавируси

# 133
В нашия град пред 3 седмици откриха болен, който е контактувал с близо 100 души, вкл.приятелско семейство на нашите. Казаха, че никой не ги е търсил нито поставял под карантина. И като добавя фактът, че предлагат пари на опечалени да записват като причина за смърт Ковид, направо вече не знам на какво да вярвам. Шантава работа.

# 134
ver4e, кога е успял със 100 души Joy, то не е смешно де, ама като се има предвид, че уж излизанията са ограничени 100 души си е уау освен ако не работи в някой цех, така е по-вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт