Слънце грее, дъжд вали,февруарчето вилнее и твори бели!

• 44 057
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Аз започнах от зимата да давам, но след няколко дни получи разтройство и спрях. Сега само краставици давам и то и на обяд и вечер. Много ги обича.

# 181
Моят син си е взимал няколко пъти, но миналата година, тази не е прояввал интерес.

# 182
  • София
Не обича, но ако види домати и краставици нищо друго не хапва. За това сервирам салатата след вечеря Simple Smile

# 183
Давам почти всичко, което ядем и ние, зелена салата също. Много е смешен, като я опита прави физиономия все едно не му харесва, махам чинията, ама си я иска обратно и си хапва. Та не знам дали му харесва или не Grinning

# 184
  • Велико Търново
И моят яде салата, а доматите ги ръфа като ябълки, а аз ходя и бърша след него.
От няколко седмици упорито яде и лимони - взема си от купата за изстискване и гризе ( срязан лимон) аз стоя и го гледам каква реакция ще прави, а той все едно хляб яде.

# 185
Свикнаха ли децата с баланс колелото, аз много се чудя дали да вземем мм мисли, че за момента няма смисъл защото има разни превозни средства но не проявява интерес към тях,кара си колата с краката и това е. Слагате ли каска като карат колелото,И търпят ли я?

# 186
За оставащите мерки след извънредното положение и промените в закона :
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1168595483476615&id=10 … &__tn__=EHH-R

# 187
  • Велико Търново
Моето диване не кара баланс колело, а го яхва и се влачи с него. Интересно му е да е на ride on количка, колело с педали, бъги с педали и тротинетка със седалка. Останалите неща са за кратко. От племенниците има 5/6 наследени подобни, заедно с новите за него и подарените му, общо има около десет различни МПС та и все иска чуждо.
Днес върха на всичко беше като подгони едно стадо овце на село. Те тъкмо се прибираха от паша, а моя човек се засили с едно колело, аз след него, те дрънчат със звънчета... Голям селски панаир бяхме.

# 188

Момичета, този обрив излезв от няколко дни на малката, откакто сме на село. Някакви предложения имате ли? Първоначално мислех, че е изгоряла от слънцето, защото по цял ден е навън. Вече обаче не прилича на изгоряло, прилича на опарено от коприва...

# 189
Сина ми имаше почти същият преди няколко  седмици. Беше на бузките.   Баща им ги изкарал на полето на разходка без да ги намаже поне с някакъв крем..Имало слънце,  те без шапки и духало вятър... . Вечерта се зачерви и обрива подпухна.  Мазах с каквото имах два дни, че беше около няколко  празнични дни и лл няма... На хип един крем за лице,  бочко със смрадлика,  на мустела някаква мостра изрових и б пантен унгвент... Лудост,  но за три дни се поизчисти.  Общо взето  до седмица се оправи.  Първите два дни ми казваше,  че го болят бузките.  Така и не разбрах  слънце ли беше,  вятър ли или си е врял някакви треви в лицето....

# 190
Може да е полазено от насекоми,големият ми син е имал същото по гърба и педиатъра ни каза полазено от насекомо , защо е като пътека по гърба при вас по лицето може да е от това Simple Smile Много са нежнички и веднага се изриват.

# 191
  • Велико Търново
Според мен е от слънце. доста вече е силно слънцето и е твърде възможно да реагира кожата

# 192
  • Down Under
И според мен е от слънцето. Добре е вече да се използва сленцезащита. Аз при подобни обриви пръскам термална вода и мажа с чист гел от алое вера.

# 193
Аз пак ще се включа с едно питане. Подариха на малката едни сандалки, но сега забелязвам, че са с ортопедична подметка. Трябва ли изобщо да се носят такива при положение, че детето няма проблем с краката и може ли да му навреди по някакъв начин?

# 194
Няма да навреди,преппръчват се дори заради физиологичното плоскостъпие при малки деца,но също така ортопеда ни препоръчва вообще да не му обуваме сандали,а само маратонки,за да държат крачето добре в глезените и да не са отворени отпред крачетата при пръстчетата.

Общи условия

Активация на акаунт