Слънце грее, дъжд вали,февруарчето вилнее и твори бели!

• 44 075
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Сок (домашен) от круши 😊

# 511
Мерси. Аз взех едно билково сиропче от аптеката, защото утре е на ясла и не мога да контролирам какво яде, а и вече много му станаха дните въздържание.

Пробиотик приема всеки ден.

# 512
  • Down Under
Аз винаги имам под ръка този сироп. Действа безотказно и много ефективно. Подходящ е за всички възрасти включително бременни и бебета.

# 513
Мами, на 8ми септември синът ми тръгва на ясла. Може ли да помоля за снимки на раничките ви (на л.с., да не разводняваме темата). Доста се вълнувам..харесала съм няколко модела и ще се радвам да видя и вашите като ориентир.

# 514
  • София
Мами, на 8ми септември синът ми тръгва на ясла. Може ли да помоля за снимки на раничките ви (на л.с., да не разводняваме темата). Доста се вълнувам..харесала съм няколко модела и ще се радвам да видя и вашите като ориентир.

Според мен ги пробвай върху гръбчето на детето и нека то само да си избере.

# 515
Оуу и ние така , той си я хареса , пробва и я купихме,от джъмбо е нашата , от малките ранички със спайдермен.

# 516
Да се похваля,  детето вече седмица е без памперс!  Само нощем и следобед за сън.  Започнахме с пишкането,  после сама си поиска гърнето и свърши и другата работа😊 Купихме и дъска за тоалетната,  мекичка,  която тя сама избра от Джъмбо и вече си ходи само на "голямото гърне". Сама си каза,  че там е най-удобно и меко. За мен е супер защото не ми се налага да мия. От както махнахме памперса е имала само 2 напишквания,  като не броим първия ден. На вън нося памперс ако й се доходи по голяма нужда 😊,
но иначе си казва че иска пиш и поливаме дърветата. 
Да ви попитам къде и в какви легла спят вашите дечица? Детето още е в нашата стая,  спи в сгъваема кошара(махнахме дървената че умаля)с хубаво матраче естествено. Докато не се отбием изцяло няма да мога да я преместя в нейнста стая.  Мисля да опитаме догадина лятото,  когато ще е топло и всички врати ще са отворени. Питала съм я дали иска да спи сама,  но казва че я е страх, и аче много си обича стаята и обожава да си седим там.

# 517
Синът ми също го е страх, не мога да махна нощната лампа, но засега това не ми е чак такава драма. Та на въпроса спи в нашата стая в легло на Икеа от сгаваемите, които "растат" с детето https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-3-7/children … no-leglo/70305700. Имаме 2 приятелски семейства със същото легло, които са много доволни и решихме да заведем детето в магазина, много го хареса и си спи сега в него. После видях в една група във Фейсбук, че има още доста със същото легло та малко "конфекция" Laughing, но това няма значение щом на детето му харесва и се чувства удобно там. Аз съм доволна, че е бяло и се връзва с останалите му мебели в стаята, ММ и той доволен, че било стабилно и така за всеки по нещо Simple Smile

# 518
  • София
Голямата има същото легло от ИКЕА. Заедно с нея го избрахме. Баща й сглоби мебелите за нейната стая и така на 4+ години се премести там, за да освободи място за сестра си, която след месец се роди Simple Smile. Сега искам да преместя и малката там, но кака й не я иска.

# 519
  • Велико Търново
Да си призная, мен ме хваща шубе с напредването на бременността - как ще се справям с две, как ще спим, как ще ядем, как ще оцелея Simple Smile изобщо паника пълна Simple Smile
Предстои ни и местене в къща, но вероятно ще е след като вече сме 4, дай Боже! Изобщо един кризисен мироглед имам, че нямам думи, станала съм много черногледа май Sad мамите с две и с три, има живот след второто нали Simple Smile

# 520
  • София
Skk007, има живот, но зависи какъв ще бъде единствено от децата.
Нямах късмет нито с кротки деца, нито със спящи. Като родих второто почти нямах възможност да спя. Редуваха се да будуват... Храня и приспивам бебето през нощта, точно заспивам и влиза голямата, че иска да я гушкам. Отивам при нея, тя заспива по някое време и влиза ММ да ме извика, защото са минали 2.30 часа и бебето пак е гладно. Имало е нощи, в които чак към 7.00 ч. съм успявала да затворя очи за около час.

Сега чакам малкото да навърши 3 год. и се надявам да се нормализира положението при нас, защото от нея никой не може да спи.

# 521
  • Велико Търново
Точно от децата ме е страх Simple Smile първото беше истинско ангелче - спеше само, нямаше колики, не усетих зъби, проходи и проговори рано... Беше! От около половин година е звяр! Изобщо не слуша и е супер палав, само бели прави и не се страхува и респектира от нищо. Живот и здраве, тайничко се моля и второто да е такова ангелче, за да мога да озаптя хуната вкъщи. Днес ММ ремонтира спалнята, последната седмица малкия симисли че чаршафа е море и скача във вълните. Тази сутрин аз се събудих под наклон - просто леглото пропадна. Не съм чак толкова дебела още, т.е. малкия е виновен Simple Smile не съм аз :/

# 522
И аз съм на тръни как ще е с две. Първото беше..... кошмарно след раждането - не спеше,  ревеше ноп стоп, после не искаше да яде, не ми се мисли как ще ако пак не спя, но и баткото си е вкъщи, защото ще е зима и може да не е на ясла Flushed

# 523
Това легло е много хубаво от Икеа и аз съм го заглеждала но ме спира идеята да взимам няколко матрака, вие как сте решили въпроса?

# 524
Коко, матрака е един и той "расте", няколко парчета се залепват едно за друго. Макар че аз може би бих използвала техния матрак докато леглото е до 1.60, после бих взела стандартен размер, но има доста време дотогава.

Общи условия

Активация на акаунт