Слънце грее, дъжд вали,февруарчето вилнее и твори бели!

• 44 030
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Down Under
Той има над 10 различни шапки и никоя не иска. Уви, аз няма как да съм пример, тъй като през живота си не съм носила шапка. Но ще трябва да го залъгвам някак.

# 616
И моят летни шапки отказва да носи от бебе - сваля и хвърля.. Миналата зима го залъгвах, ще видим тази ще успявам ли.

# 617
И аз не нося зимата,предпочитам качулката на палтото.Но си взех една и я слагах докато свикне.Иначе баща му носи постоянно,нали е гола глава и все му е студено зимата и все го подканяхме,тати има,виж как хубаво му седи,айде да видим на теб как ти седи на тати,искаш ли да ти купим и на тебе такава и така.Вече са с характер 😁

# 618
Моя носи шапки. В началото на лятото му казах че без шапка няма да излезе! И тръшкането приключи(Ако трябва наистина недейте да излизате за да го осъзнае, че е реална заплаха 😄). Все са му с козирка,сам си избира с коя да излезе според цвета на дрехите,в началото аз ги избирах разбира се, но вече успява сам да подбере правилната. Така е свикнал да му е на главата, че даже като излиза на терасата си я иска 😆
За пантофите миналата година бях взела от тези посочените по горе но той не ги хареса. Днес му взех от Лидл кросчета вътре с пухенко,още не ги е мерил да видя дали съм уцелила размера, за вкъщи ще са му, няма да ходи на ясла. Като модел,тези кросчета/сабо са му много удобни и затова взех от тях.

# 619
Много се чудих и аз на тези кроксове с подплата,лятото щъкаше с обикновени кроксове.Но вкъщи е само по чорапи,а там за списъка ясно си пише пантофи че искат.Кой номер носят вашите?Моят е 25-26 в зависимост от модела.Зимни съм му взела 27 боти заради дебелите чорапи.

# 620
И аз взех от тези с пухчето,но ми се струват умалени.Носи 25,взех му 26-27,но ще ги сменя с 28-29

# 621
  • Велико Търново
Пантофи от Лидл купих миналата година, едни зелени с крокодили. Изхвърлих ги директно - така се огъваха и бяха хлабави точно в глезените, че реших да не рискувам с обуването и носенето им.
Кроксовете с подплата изглеждат добре, в яслите нямат против крокс за лятото, а зимата е много топло, имайте предвид.
И моят и днес дори си беше с крокс имитация. Много са му удобни, мия ги след всяка разходка и са като нови.

# 622
И аз взех от тези с пухчето,но ми се струват умалени.Носи 25,взех му 26-27,но ще ги сменя с 28-29
Да и аз взех 26/27 малки са,но нямаха 28/29 със спайдър мен и мм предлага да махнем пуха и да ги ползваме като обикновени, че не ми се разправя да ги връщам.

# 623
Скк, точно защото е мн топло в яслите, аз му взимам сандалки. Тъкмо на не му се потят крачетата. Grinning

# 624
Нашите пантофи са стандартни платнени тип Колев.
Аз съм на вълна шише, искам да махна шишето със сламка и да взема някакво по като за големи, може да има пак някакъв накрайник, но да е без сламка, че ми писна от тях. В къщи пие от чаша вече, но за навън ми трябва хубаво шише.

# 625
Здравейте, как са тези дечица, които днес за първи път отидоха на ясла/детска? Всичко добре ли мина сутринта? Дъщеря ми трябваше да отиде днес за първи път, но е с хрема и не я пуснах естествено. Ще чакам да мине и тогава.
П. С. На добър час на всички!

# 626
  • пловдив
Нас ни отложиха за 23-ти,тъй като на 15-ти много деца се събраха. Имаме отрицателен белег от БЦЖ ваксината и ще ни трябва бележка от личния лекар, докато не направим пробата.

# 627
На нас вчера ни беше първия ден. Много добре се е представил. Без памперс сме и не се е напишквал. Играл е, но той си има 2 приятелчета там. Не е ял много, но нормално. Днес като го оставях плака, но не за мен, а защото искаше да играе на двора от сутринта, а няма как 😁. Ще видим как ще е занапред.

# 628
Ние бяхме днес на тръгването на племеника,първокласник е.На оградата седяхме отвънка,но дребния много се впечатли и радваше и искаше да ходи на училище и той 😁.Иначе неговите приятелчета още в началото на месеца тръгнаха,никой не е чакал специално днес да пуснат.Повечето свикнаха и спят и си играят без проблеми,но госпожите са вдигнали ръце от едното,кротко сравнително,но се катерело да излиза през отворения прозорец и такива други бели.На всяко се отразява различно,нов свят си е направо за тях.

# 629
Нас ни отложиха за 23-ти,тъй като на 15-ти много деца се събраха. Имаме отрицателен белег от БЦЖ ваксината и ще ни трябва бележка от личния лекар, докато не направим пробата.
Това на рамото което ли? Моя също няма, когато бяхме при старата лл тя изобщо не го погледна, каза че сегашните не се виждали като нашите от едно време. И незнам какво да мисля.
Вижда ли се та някое дете на рамото

Общи условия

Активация на акаунт