ОКТОМВРИйки 2020 - тема 2

• 26 669
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Проверих сега, не пише. На втората ФМ живот и здраве ще питам.
Преди малко си видях кръвната картина и изследването на урината.
Всичко изглежда наред, освен бактериите в урината. Пише 4 HPF...уж урината е стерилна, но сутринта докато отварях капачката я пипнах от вътре и като звъннах в лабораторията, сестрата каза, че е малко числото и сигурно съм зацапала пробата.
Сигурно ще ме карат да повторя урината....

# 121
Здравейте!

След няколко дни ще си направя пренатест, пожелайте ми късмет и стискайте палци всичко да е наред, моля ви! Simple Smile

Аз съм в 14 г.с. и терминът ми е на 10 октомври Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 122
Привет, минавам да се похваля с вероятно женско бебе. Разбрахме се след ФМ да се записвам на ЖК. Което ще е след средата на май.
Впрочем със сина ми ми се ядяха мн ябълки, пише ми се вода с лимон или айрян, налитах на тесто. Сега, с момиче - само портокали и кивита са ми в главата, никакво влечение към сладко и тестено и ме е срам да кажа колко оцет слагам в салатата. Та, за пореден път се убеждавам, че няма вярно в тия поверия. Единствено, че ми беше мн лошо сега втория път. Но имам приятелка с момиче, след момче, което й беше мн тежка бременност, а сега е пей сърце 🤷‍♀️😂

# 123
  • Бургас
Здравейте, дами Simple Smile

И моят БХС мина .... рисковете ми са над 1:7000 за всички тризомии. Изчислиха ми и нисък риск за преждевременно раждане и прееклампсия. Малкото човече обаче нямаше никакво намерение да съдейства по време на прегледа, голям зор беше за докторката да измери всичките му там гънки, костици, диаметри и т.н. Съответно и пола не успя да види категорично, струвало ѝ се, че няма нищо да се мандахерца м/у крачетата, та предположи - момиченце, но с уговорката че въобще не е сигурна. Аз някак съм убедена, обаче че ще е момче. Да видим, кой ще познае. И свястна снимка не успя да ми даде, а от бхс на сина ми имам перфектна 3D снимчица на едно 6 см бебче, въобще опако ще е май това дете Sweat Smile
Нещото, което най-много ме изненада е, че днес 12г.с. усетих едно познато пърхане няколко пръста под пъпа. Беше толкова леко, че ако не помнех усещанията от предната бременност, едва ли бих го регистрирала. Но човек, който вече е усещал бебе, няма как да сбърка тези лекички потрепвания. Много мило ми стана Heartpulse

В предната тема стана въпрос за ФБ група ... на кого трябва да пиша за прием ?

# 124
Здравейте 👋 Не съм писала отдавна, аз продължавам с моето лечение на стрептококи, надявам се да ги елиминираме.
Отностно кожата , аз имам проблемна кожа , като проблемите започнаха последните 3-4години( сега съм на 31г). В момента имам доста пъпки , въпреки че на БХС док каза че “проекто пола” на бебо е момче, затова незнам дали има връзка между пола на бебо и кожата на лицето.
И аз се интересувам от ФБ групата, може ли линк или инфо как да се присъединим и там.
Хубав ден на всички и леко бременеене

# 125
  • София

И моят БХС мина .... рисковете ми са над 1:7000 за всички тризомии. Изчислиха ми и нисък риск за преждевременно раждане и прееклампсия. Малкото човече обаче нямаше никакво намерение да съдейства по време на прегледа, голям зор беше за докторката да измери всичките му там гънки, костици, диаметри и т.н. Съответно и пола не успя да види категорично, струвало ѝ се, че няма нищо да се мандахерца м/у крачетата, та предположи - момиченце, но с уговорката че въобще не е сигурна. Аз някак съм убедена, обаче че ще е момче. Да видим, кой ще познае. И свястна снимка не успя да ми даде, а от бхс на сина ми имам перфектна 3D снимчица на едно 6 см бебче, въобще опако ще е май това дете Sweat Smile
Нещото, което най-много ме изненада е, че днес 12г.с. усетих едно познато пърхане няколко пръста под пъпа. Беше толкова леко, че ако не помнех усещанията от предната бременност, едва ли бих го регистрирала. Но човек, който вече е усещал бебе, няма как да сбърка тези лекички потрепвания. Много мило ми стана Heartpulse

И моето бебе не искаше да съдейства на морфологията. Първо беше заспало в най-лошата поза, после се въртя доста, та докторката яко ме ръчка докато измери всичко. Беше и със свити крака, та пол на следващата консултация. Ако реши да съдейства естествено Satisfied 
А как сте със съня? Аз последната седмица спя ужасно..трудно заспивам, постоянно се будя и после през деня ми е уморено.

# 126
Честито на всички, които знаете пола на бебетата и успех на тези, които чакат резултати от изследванията. Аз още не знам какво ще е моето, но дано в началото на май при следващия преглед да видим. С предна плацента съм като предишната бременност и тогава много късно видяхме, че е момченце.

Да ви питам, момичета, вие изморявате ли се повече от обикновено? Всеки ден правя по 30 мин поне бързо ходене из квартала, готвене + справяне със свръхактивно дете и към 15 ч. съм капнала. Гърбът много почва да ме боли и искам само да си лежа. Говоря за супер голяма умора.

А относно съня, Coriander, и аз съм подобна. Лесно заспивам, но мн лоши сънища и като се събудя към 4 няма заспиване до 7-8. Но по принцип имам проблеми със съня де.

# 127
Привет, минавам да се похваля с вероятно женско бебе. Разбрахме се след ФМ да се записвам на ЖК. Което ще е след средата на май.
Впрочем със сина ми ми се ядяха мн ябълки, пише ми се вода с лимон или айрян, налитах на тесто. Сега, с момиче - само портокали и кивита са ми в главата, никакво влечение към сладко и тестено и ме е срам да кажа колко оцет слагам в салатата. Та, за пореден път се убеждавам, че няма вярно в тия поверия. Единствено, че ми беше мн лошо сега втория път. Но имам приятелка с момиче, след момче, което й беше мн тежка бременност, а сега е пей сърце 🤷‍♀️😂

Ако си с термин десети октомври не трябва ли вече да си се записала на ЖК?
Ако ще излизаш в болничен от там ти го дават.

# 128
Здравейте, аз имам един въпрос на някоя случвало ли и се е да получи обрив. Моя е по ръцете и краката със ситни пъпки и много силен сърбеж. Продължава вече седмица от 4дни се мажа с фусикорт, но все още нямам подобрение. В 13,5г.с съм.

# 129
Не съм за 10 10, нз защо така реши 🤔☺️ за края на септември съм, нвма да излизам в болничен. И на мн места все още не записват заради извънредното положение 🤷‍♀️🤦‍♀️

# 130
Не съм за 10 10, нз защо така реши 🤔☺️ за края на септември съм, нвма да излизам в болничен. И на мн места все още не записват заради извънредното положение 🤷‍♀️🤦‍♀️

Объркала се е от моя коментар май. Аз казах, че съм на 10-ти. Simple Smile

# 131
Успях да се запиша час при лекарката , която искам да ме следи ЖК по ЗК .Чак след празниците е, но няма по - рано. Дано да не го отменят пак. Утре ще ходя и за направление. Че само на частно не става. Има неща, които се поемат от касата, и няма смисъл да ги плащам.

# 132

И моето бебе не искаше да съдейства на морфологията. Първо беше заспало в най-лошата поза, после се въртя доста, та докторката яко ме ръчка докато измери всичко. Беше и със свити крака, та пол на следващата консултация. Ако реши да съдейства естествено Satisfied 
А как сте със съня? Аз последната седмица спя ужасно..трудно заспивам, постоянно се будя и после през деня ми е уморено.

И аз имам ужасни проблеми със съня. Confused Попринцип в началото изобщо заради неспането заподозрях, че съм бременна. Но към момента няма кой знае какво подобрение. Въртя се страшно много, хем сънувам, хем не ми е изобщо удобно, а преди спях непробудно на същия матрак. Чудя се някакви билкови чайове дали биха помогнали или нещо хомеопатично? Имате ли идея ?

# 133
  • Пловдив
И аз запазих час за вторник, за да се запиша на ЖК все пак преди да родя Joy
Проблеми със съня нямам, заспивам навсякъде и във всякаква поза като ми се приспи, но аз и преди бях така.

# 134
Заблудила съм се явно с датата.
Разпитай и на други места. На мен ми казаха, че е задължително да се регистрирам своевременно, освен болничен има и изследвания, които ти се дават с направление, ако си регистрирана.
Скрит текст:

И аз имам ужасни проблеми със съня. Confused Попринцип в началото изобщо заради неспането заподозрях, че съм бременна. Но към момента няма кой знае какво подобрение. Въртя се страшно много, хем сънувам, хем не ми е изобщо удобно, а преди спях непробудно на същия матрак. Чудя се някакви билкови чайове дали биха помогнали или нещо хомеопатично? Имате ли идея ?
Липов чай мога да препоръчам и топло мляко с мед. Също ако всичко е наред с бременността движение през деня. Аз съм много изморена, едва изкарвам до десет и във въздуха заспивам.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 13:15 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт