СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 16

• 29 507
  • 782
  •   1
Отговори
# 15
  • Някъде в Европа...
Да се запиша и аз "дистанционно" в новата тема 😃...Благодаря!
Днес имаме три оценки ние, нанесени в Школо...Отлични 😁.
Прибрах се от работа, времето разкошно, вземам набора и отиваме до магазина 😉

# 16
Благодаря! За темата и задачките! Ако има още такива,давайте ги смело! Моят младеж е трагичен на тази задача, а носи доста точки и трябва да я потренираме

# 17
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ето още три. Само кажете дали стават и ще снимам още.

# 18
  • София
Докато скучая на работа,набрах ги  в общ  текстови файл удобен за принтене и изпратих в пощата.Прикачени са и отговорите
MollyBy, благодаря!

# 19
Ако много скучаеш, набери малко текстове с грешки Wink да им даваме Wink Аз по едно време мислех така да направя Joy

# 20
  • София
Ако много скучаеш, набери малко текстове с грешки Wink да им даваме Wink Аз по едно време мислех така да направя Joy
Давайте Simple Smile Три поредни дни съм на работа  и имам доста  скучни моменти..... Давайте текстовете само , да не се налага да импровизирам, че ще стане интересно  с тематиката.Може пък да им стане интерсно, ама..хайде да нямам вина за щетите върху детското съзнание и  на чуждите деца Laughing

# 21
Давайте Simple Smile Три поредни дни съм на работа  и имам доста  скучни моменти..... Давайте текстовете само , да не се налага да импровизирам, че ще стане интересно  с тематиката.Може пък да им стане интерсно, ама..хайде да нямам вина за щетите върху детското съзнание и  на чуждите деца Laughing
Отивам да вечеряме и после ще снимам още... Със скенера на телефона става по добре, но тук не мога да прикача pdf, ако ми кажете поща, мога да пратя там..

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 20:41 от MollyBy

# 22
  • София
пощата  е на първа страница на темата  (nabor2005@abv.bg)
Пратих  там и първият текст.Струват ми се малко грешките, та добавих и някои от мен Wink

# 23
Изпратих на тази поща 13 текста! Да, грешките не са много Simple Smile снимам наред тези които не са решени. Другите са поправяни върху текста.
p.p.  Учителката на школата препоръча, след откриване на грешките при преписа, грешката да се пише с червен химикал. Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 22:08 от MollyBy

# 24
В помагалото по БЕЛ на Регалия, с автор Лалка Георгиева, от страница 106 до 112 има глава, посветена на редактирането и откриването на грешки. Ако някой го има и има възможност да ги сканира ще е добре. Тук в темата съм го виждала.
Нямам скенер вкъщи, но ако трябва ще снимам страниците, но утре, на дневна светлина, защото сега на лампа качеството ще е плачевно.
Там са дадени систематизирано най-важните правила и има десет задачи за упражнения.
Ще нас имам и други от тестовете вкъщи. Не бих имала нищо против и да ги набера, но с това ДО аз достъп до компютър вкъщи почти нямам.

# 25
  • у дома
Благодаря! За темата и задачките! Ако има още такива,давайте ги смело! Моят младеж е трагичен на тази задача, а носи доста точки и трябва да я потренираме
Моето на тази зад е пушка-открива или всичките или 1 максимум да пропусне-според мен се дължи на първоначалната му начална учителка и на многото четене на книги,ама не пречи да се поупражнява...Може ли някой,ако има желание да пусне събрания файл и във фейсбук групата.
Обаче пък тезите му са трагични според моето скромно мнение.
ston,на тел може да се инстарира програма за сканиране-на мен ми я каза Дидева и съответно вече не помня коя,но се получава прилично качество.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 23:43 от svetlaem

# 26
ClearScanner е приложението. Много по добре е от снимка.

# 27
Да, моят не чете изобщо и съм наясно, че затова и не може да открива грешки. Все пак в момента няма какво друго да направя, ще тренира на тия текстове. Sad
Благодаря за труда, момичета Hug Поне не ми отказва да решава тестове и матури, докато съм у дома.

# 28
  • София
Изказване на министъра на образованието за 13-16 април.
https://novini.bg/bylgariya/obrazovanie/591648

# 29
  • у дома
Поне не ми отказва да решава тестове и матури, докато съм у дома.
Благородно завиждам! Моето отказва,ама сигурно защото не само сега,а постоянно съм си у дома-работя си от 2002г в къщи.
Изказването на министъра даже нямам желание да коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт