СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 16

• 29 749
  • 782
  •   1
Отговори
# 150
В Бургас 60/40 ги правят.
Не че има значение за самата подготовка, но намаляването на задачите стана повече прецакване, отколкото облекчение.

# 151
Проблемът беше в грешна парола Stuck Out Tongue Closed Eyes
Юруш на поредната Платформа Simple Smile
Благодаря за всички, включили се със съвет!

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 14:02 от Mama TAZ

# 152
  • София
Този бутон "сподели" в БГ мама - нещо ново ли е? За първи път го виждам Stuck Out Tongue.

# 153
Да, и аз. Ама като са правили промени къде ни е поръчката с хилещ се бутон? Всички смешки са полезни Simple Smile

# 154
Получихме официалното инфо за другата седмица. Занимания по интереси, за който иска. Нищо интересно не видях. Не мисля, че младежите вкъщи горят да се включват в каквото и да е.
Няма да ги оставя съвсем да нищоправят, но ще упражняват това, от което имат нужда.

# 155
И при нас има яснота. Много се радвам за избора.

# 156
  • София
Ох, аз не знам  как да реагирам на тази  проекто " програма".
Скрит текст:
Следвайки препоръките на МОН, за периода 13-16 април учениците да са ангажирани с дейности от обща подкрепа за личностно развитие и възможност за разтоварване, ще се следва този примерен график:
---от 9:00ч. до 10:30ч. - провеждане на консултации и допълнително обучение по преценка на учителите /вкл. видео срещи/;
--от 10:30ч. до 11:30ч. - провеждане на дейности в областта на изкуствата, технологиите / вкл.дигитални компетентности/, спорт и занимания по интереси;
--от 11:30ч. до 12:30ч. - провеждане на дейности от кариерно ориентиране, гражданско, здравно, екологично и патриотично образование;
--от 12:30ч. до 13:00ч - психологическа подкрепа и предоставяне на материали и консултации от училищен психолог и педагогически съветник.
Close
От всичко това разбирам само имитиране на заетост и отчитане на дейност.Всеки ден  ще се чака в интервал 9-13ч някой  нещо  евентуално да реши да се включи и да инициира нещо...Конкретните дейности дори няма да коментирам,защото се чувствам   прекалено руса:laughing:
Чудя се дали да не напиша бележка по семейни причини и да приключа с вълненията...

# 157
А виртуален хор как си звучи...

# 158
sssani , тази програма на сайта ли се мъдри ?
Ние имаме на училищните им мейли и група само (почти ) яснота по БЕЛ и Мат.По БЕЛ -три пъти онлайн уроци под формата на консултации върху текстове от 6 клас, без нов материал.Домашно за 13.03-да се прочете (и по възможност да се научи) "Хубава си , моя горо ..." По мат-една консултация и забавни задачи за преговор на приключения раздел преди контролното.Дом.работа е чак за 21.04

# 159
А виртуален хор как си звучи...

Чудесно hahaha Mr. Green

# 160
  • софия
При мютнати участници в него - тихо Trollface

# 161
При мютнати участници ми звучи идеално Joy

# 162
  • София
sssani , тази програма на сайта ли се мъдри ?
Ние имаме на училищните им мейли и група само (почти ) яснота по БЕЛ и Мат.По БЕЛ -три пъти онлайн уроци под формата на консултации върху текстове от 6 клас, без нов материал.Домашно за 13.03-да се прочете (и по възможност да се научи) "Хубава си , моя горо ..." По мат-една консултация и забавни задачи за преговор на приключения раздел преди контролното.Дом.работа е чак за 21.04
Вчера след като излезе допълнението към наредбата реших да изпреваря събитията и да подпитам отдалеко с оглед на това че  ще имат само  днешния петъчен ден.Та- класната  го препрати- да не се изнервям Simple Smile Аз очаквах  грам да не са запознати и да не са подготвени.Иначе имаме яснота с индивидуална  договорка  в чат с г-жата по БЕЛ  за 3 дни  видеоуроци  с цел  преговор на 6 клас.ПО математика имат да правят някакъв проект за триъгълници.Дала им е и един тест  за домашно + още един за упражнение.Още един ден   каза че е на разположение  и разяснение  във видеоурок  ако срещат трудности или имат въпроси по  някои задачи.Това е ясно до момента.Аз продължавам да си чакам дейности от кариерно ориентиране, гражданско, здравно, екологично и патриотично образование, както и тези  за психологическа подкрепа.Ще взема да се включа аз на последните:stuck_out_tongue_closed_eyes:

# 163
  • София
Младежът трябва да прави родословно дърво по история, с включени поне четири поколения. Днес цял ден звъня по телефоните на роднини да събирам информация... Интересно е де, разбрах, че имам роднинска връзка с Татяна Лолова и Ути Бъчваров 😁

# 164
  • София
Привет и от мен. Моят другата седмица ще има по 4 часа БЕЛ и 4 часа Мат. От ДО като цяло съм доволна. Учат си по програмата за 2 срок и си имат почти по всичко плътно онлайн часове. Вече започнаха и оценките. На ПИ по БЕЛ в Регалия се е справил много добре - 85 т. като учудващото е, че има 5 т. на тезата, което никога не е било и 28 т. на преразказа, което е нормално за него. Повече явно не може, така че целта е високи точки на теста. Сега чака мат.. , където е основният зор. Там таванът му според мен е макс. 75 т.

Общи условия

Активация на акаунт