СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 16

• 29 800
  • 782
  •   1
Отговори
# 285
Моят залог: връщат се на училище за новата учебна година, НВО края на юни, примерно 24.06 и 26.06.
Някой ще ги събира ли в общ пост? После ще трябва да съберем по 10 стотинки за торта за печелившия Simple Smile.

# 286
  • Велико Търново
Подкрепям предположението на Мария Wink

# 287
  • София
Щом ще има торта, и аз се включвам. Ама за мене солена, ако може. 😁
Връщат ги в училище на 26 май.
НВО остава както последно го обявиха - на 13 и 15 юни беше като че ли.

# 288
Ми да ги събираме залозите някъде Simple Smile И касичка трябва да сложим:)
Моят залог: връщане в училище в края на май, началото на юни, а НВО ще се проведе на новите дати, които МОН определи преди време ( за 13 и 15 юни мой бяха).
И шкафчетата трябва да изпразним( училищните , не тези на Мама Мони) .

# 289
Залагам като Red и Бисето. Това е, защото силно го искам и стискам палци Grinning
Или хайде, за да съм в играта ще сложа точни дати - по класните стаи на 26.05., НВО на 13.06 и 15.06.

# 290
  • София
Бихме били като отвързани, когато ни пуснат, та за нула време ще видим сметката и на мамамониния резерв. 🤣 Хем ще гуляем, хем ще си успокояваме нервите за предстоящите изпити.

# 291
Моят залог. Завършват учебната година дистанционно. Провеждат им НВО при засилени мерки за сигурност през втората половина на юни. Трябва обаче да натиснем и за втора дата.
Тортата явно ще я ядем виртуално.

# 292
  • гр.София
За да има нещо по-различно -моята прогноза-НВО на 1  септември и по-късно започване на новата учебна година.
И аз очаквам да си завършат годината с ДО.    Освен ако този вирус магически не изчезне.

# 293
  • у дома...
На първи юни ги връщат на училище. Матури - на 20 и 22 юни.

# 294
Според мен изобщо няма да ги върат на училище, НВО на 13 и 15 юни.

# 295
Тъй като министъра не е фен на предварителните изпити за университет, не вярвам и за 7 клас да отпусне втора дата, дори и в тази ситуация. МОН-стърска логика Frowning1
С оглед риска някой да е под карантина, направо не иска да се връщат преди матурите, и дано има 2 дата! И да е по скоро, да свършва тая мъка.

# 296
  • Отвъд алеята зад шкафа
Според мен ще се върнат в училище на 14 май и НВО ще е през юни, както е обявено.

# 297
С вашите залози ще си останете кльощави. Тая торта на 50 парчета за кой по-напред Simple Smile.

# 298
  • София
От няколко места вече се чува, че най-вероятно ще довършим годината на ДО. Днес вече и във вестниците го има: https://www.dnes.bg/obrazovanie/2020/04/15/uchebnata-godina-da-p … izkliuchva.446143
Въпросът е какво правим с НВО в такъв случай? Че ще го има, ще го има. Най-вероятно ще го проведат с малко деца в стая. Залагам на датите, които вече обявиха - 13 и 15ти юни.
И да кажа - тортата я обичам шоколадова, моля в единият ъгъл да има повечко шоколадче Simple Smile

# 299
  • у дома
Толкова сте изписали,че реших,че е взето решение  НВО да е веднага след Великден...
Amanda, учителят ли изисква разписване на 1 част та го караш? Моето с триста зора го накарвам да пише 2 част,ако трябва и 1част да описва категорично ще откаже да прави ПИ. Сега погледнах-на този на Вектор е изписал точно 5 реда и по чертежите е отбелязвал и само 1 му е грешна-така че въобще нямам претенции.
За връщане в училище-до 6 кл вкл ще си завършат онлайн Нашите  и по-големите ще се върнат за обявените даги за НВО 13 и 15 юни,които съвпадат със завършването на уч година.
Red , моето е диспансеризирано с астма,пие си лекарства,прави си от време навреме пристъпи и така. Не знам как ще процедирам с връщането в училище-още не съм решила ,но май клоня да не се връща...
Аз следя 12класната тема,защото имам и дете 11 кл. ТУ проведе вече 2 онлайн предварителти изпита-през скайп-квестор наблюдава 5 деца,в стаята не може да се вриза,защото анулират работата-та явно може и онлайн.Обаче мисля,че сега е времето да се натисне за задържителна втора дата.

Общи условия

Активация на акаунт