СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 16

• 29 801
  • 782
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Гледам, че обмислят да възстановят имунизациите и женските консултации. На тази база предполагам, че няма да удължават извънредното положение и ще върнат децата в училище на 14 май. НВО ще се проведе присъствено на 13 и 15 юни.

# 301
  • София
Да се включа в залозите. Няма да ги върнат в училище присъствено. НВО на 13 и 15 юни по 5 деца в стая. На мнение съм, че трябва да пишем за втора дата в тази ситуация. Към тортата добавям бутилка от шкафа.

# 302
  • у дома
Аз прибавям към залозите домашни донъти-ако намеря снимка ще добавя.

# 303
Събрах залозите на едно място. Кажете ако някой съм пропуснала. Ще го обновявам Simple Smile)))

Fifiana: Струва ми се, че няма да ходят повече на училище в присъствена форма за тая учебна година. В началото на юли ще им спретнат едно НВО, все едно какво.

грейпфрут: ще се върнат в училище в началото на юни, изпитите ще са на 13 и 15.

maria77bg: връщат се на училище за новата учебна година, НВО края на юни, примерно 24.06 и 26.06.

Red: Връщат ги в училище на 26 май. НВО остава както последно го обявиха - на 13 и 15 юни.

Biserka_a: връщане в училище в края на май, началото на юни, а НВО ще се проведе на новите дати, които МОН определи преди време ( за 13 и 15 юни мой бяха).

Дикси: по класните стаи на 26.05., НВО на 13.06 и 15.06.

ston: Завършват учебната година дистанционно. Провеждат им НВО при засилени мерки за сигурност през втората половина на юни.

blanc: НВО на 1  септември и по-късно започване на новата учебна година. И аз очаквам да си завършат годината с ДО.

Просто_майка: На първи юни ги връщат на училище. Матури - на 20 и 22 юни.

Алиена: Според мен изобщо няма да ги върат на училище, НВО на 13 и 15 юни.

gadamer: Според мен ще се върнат в училище на 14 май и НВО ще е през юни, както е обявено.

Mimi75: Залагам на датите, които вече обявиха - 13 и 15ти юни.

zazu1: ще върнат децата в училище на 14 май. НВО ще се проведе присъствено на 13 и 15 юни.

svetlaem: до 6 кл вкл ще си завършат онлайн Нашите  и по-големите ще се върнат за обявените даги за НВО 13 и 15 юни,които съвпадат със завършването на уч година.

мама Мони: Няма да ги върнат в училище присъствено. НВО на 13 и 15 юни по 5 деца в стая.

MollyBy: Моята прогноза е, че на 1 юни ще са в училищата, а матурите ще са на 13 и 15 юни.

mumble-bumble: на 14 май на училище, НВО на 13 и 15 юни

rummi_pl: За протокола 25 май на училище, НВО на новите дати, както ги обявиха

AIR: На училище на първи юни и трета седмица на юни - НВО

milasara: на училище от 18.05, НВО - 22 и 24.06

BFF_: Училище започват на 1-2 юни, НВО - 13 и 15 юни.

Betty L.: до 1 юни ще ги върнат на училище, а НВО вероятно както е по план сега.

Dodiela: Според мен изобщо няма да ги върнат на училище, НВО на 13 и 15 юни.

green_dawn: ще ги върнат в училище на 18 май и изпитите ще са както са оказани сега 13 и 15 юни.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 13:29 от maria77bg

# 304
Имам опасения , че ще ги върнат в училище преди 24 май , което може да създаде здравословни проблеми  точно преди НВО на 13/15 юни.Близо два месеца и половина вкъщи , без активни социални и вирусни контакти...много лесно ще почнат да прихващат всякакви бацили.

# 305
Моята прогноза е, че на 1 юни ще са в училищата, а матурите ще са на 13 и 15 юни Simple Smile)))

# 306
  • София
Сетих се да питам - на НВО с какво се явяват, с ученическите карти ли? На моя му изпрах картата, а бележник няма, та се чудя какво правим?

# 307
denyil,  моите страхове са същите и мисля е време да повдигнем въпроса за втори комплект дати за НВО

# 308
Сетих се да питам - на НВО с какво се явяват, с ученическите карти ли? На моя му изпрах картата, а бележник няма, та се чудя какво правим?
Из инструктаж за ученика:
Носи документ за самоличност (лична карта/ученическа лична карта/ученическа книжка/задграничен паспорт)

# 309
Oще в края на първия срок класната ни предупреди да им вземем ЛК и да проверим в какво състояние са, че ще трябват за НВО. Нашата аз я прибрах някъде, но къде ... иначе я има някъде вкъщи

# 310
На олимпиади допускат и със задграничен паспорт. Или лична карта, ако дотогава е навършил 14.

# 311
  • София
Дидева, Мария много благодаря. Щом може с паспорт е идеално. Има го!

# 312
Тортата каква ще бъде, само не разбрах?

# 313
  • у дома
Тортата каква ще бъде, само не разбрах?
За тортата не знам-донътиге от мен са ей таквиз

# 314
Аз прибавям към наградата една бутилка ликьор лимончело. От Италия си го донесох за специални случаи, а какъв по- специален от този.

Общи условия

Активация на акаунт