СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 16

• 29 806
  • 782
  •   1
Отговори
# 315
Значи, представете си 987654 такива донъта, подредени пирамидално, до шкафа с животоспасяващи елексири на мама Мони, върху който гордо се е изпружило лимончелото на Бисето.
Може да дадете изречението за анализ на дечурлигата. Joy

# 316
Тортата каква ще бъде, само не разбрах?
Аз ще я направя!
Ако трябва солена и сладка, и с глутен, без глутен, и тройно салто ще направя.

# 317
  • София
Задграничният паспорт  винаги  е под ръка.И ние май ще се явяваме с него.Лична карта няма извадена,защото няма навършени години  за това.А ученическата тотално не зная  дали съществува
Ох, това да са ни проблемите...

# 318
Дидева,визуализирах! Ох...

Дикси, нали разбираш, че с това твое изказване ще провокираш потребителите пишещи в темата, да счупят телефоните на Генерала и МОН за да изтеглят тяхната дата:joy: Добре, че ни съвпадат залозите😀

# 319
  • у дома
Хаха Дидева как пък реши  разбор точно по бел с мойте донъти...Мен ме избива на задачи с тях-примерно Светла за 1 час прави по 63 донъта на час,а синът й Светльо изяжда по 13 донъта на час/може да се добави че мама започва да прави донътите 2 часа преди Светльо да започне да похапва/ -за колко време ще станат готови 987654 донъта? Ако изтрещя още може и задача за 2 част да докарам от типа радиуса им е еди колко си см и ако за 1 кв см е необходима еди колко си гр шоколадова глазура,то колко кг глазура ще трябват за всичките донъти...

# 320
Ученическата карта е в наличност , а до изпитите може и л.к. да има -месец преди тях навършва 14 и ако спазим срока , ще е "топла, топла".

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 18:21 от denyil

# 321
Трябва да се мисли и за двата предмета. Момичетата почнаха с вероятностите, аз минах през изреченията, ти добавяш още математика, тия дни гледах преразказ на рецепти, част - от името на герой, част - от името на неутрален разказвач в осмокласната тема....
Въобще, движим се по график с НВО.

# 322
Ааа, обсъждаме наградата за победителите, почерпката ще е отделно събитие!

# 323
  • София
Ааа, на Дикси тортите!!!
И сладка ще я ям.Simple Smile
Присъединявам се към лимончелото на Бисето, малко Аперол шприц вярвам няма да откажете. 😊

# 324
Тортата каква ще бъде, само не разбрах?

Понеже е ясно, че ще е виртуална, всеки може да си избира индивидуално, тъй де ще спазваме дистанция.
Значи мога да си избера нещо супер специално - разнородна торта. Едно парче ще е шоколадово, следващото тирамису, после нещо плодово и така. Нещо като пица с четири сирена, но това ще е торта с n на брой вкуса, където n ще е равно на средно - аритметичното от корените на няколко различни видове уравнения. Диаметърът ѝ ще е равен на хипотенузата на някой триъгълник от засукана геометрична задача, а отгоре ще има изписани мъдри мисли на някой литературен герой.

# 325
Ааа, на Дикси тортите!!!
И сладка ще я ям.Simple Smile
Присъединявам се към лимончелото на Бисето, малко Аперол шприц вярвам няма да откажете. 😊
Леле, Ред, тъкмо Аперол си направих и седнах пак да ви чета Joy

# 326
  • у дома
Ааа, обсъждаме наградата за победителите, почерпката ще е отделно събитие!
Аз тайничко се надявам да е 2 в 1 ,та да пробвам лимончелото Blush Иначе трябва да планирам пътешествие до Италия...

# 327
  • София
Вижте какво, когато се приключи и с НВО, и с карантина, ще трябва да се съберем наистина! 😊

# 328
  • София
На Дикси  много й идва музата от аперола Wink Така съм чувала

# 329
На Дикси  много й идва музата от аперола Wink Така съм чувала
По принцип, да! Но някак, ако може, да не у нас Sad

Общи условия

Активация на акаунт