СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 16

• 29 829
  • 782
  •   1
Отговори
# 330
Тийм билдинг в някой хотел на морето. Да спасим бг туризма.

# 331
  • София
Може. 😁
А в най-лошия случай и някое ресторантче ще свърши работа.

# 332
  • София
Недей така- на полеви условия ли ще ги правиш тия торти.... Simple Smile Наздраве!

# 333
Как го пиете този Аперол? Аз нещо не мога да си го наглася. ММ вчера ми донесе 25 литра вино, дано ми стигне до НВО Blush

# 334
  • София
3:2:1 (просеко, Аперол, газирана вода). Честно казано и с хубаво обикновено бяло вино става. Simple Smile

# 335
Мария залаганията обяви,
Дидева пирамидата нареди,
Дикси тортата опече,
НВО не  е далече.
Ред ,Аперол предлага,
няма тя да се излага,
Светла доноти си чака,
Хей, някой да не я прцака!
Мама Мони шкаф заключи,
ако нещо се закучи,
Дени с питка идва тя,
Да ни тръгне по вода.
Моето лимончело чака,
някой да му стане кака.

# 336
  • София
Много ми е неудобно да прекъсвам партито, но имам въпрос Flushed Ще мисля с какво да се реванширам ...
Купихме помагалото по математика на Регалия с тестовете, трябваше уж в часовете да работят по него, но засега не става и днес засилих набора да решава. ОБАЧЕ - няма отговори. Та питането ми е - някой дали случайно има отговорите? Нямам доверие нито на него, нито на себе се, трябва ми патеричка Simple Smile

# 337
  • у дома...
Отивам да правя пица. Домашна пица от мен за купона.

# 338
  • София
А Бисето ще е поет с китара! 😁❤️

# 339
Грейпфрут, кое точно е помагалото и вътре няма ли отговори?
Аз имам това

Има отговори на всички тестове.
Всъщност всички безброй книжки вкъщи имат отговори.

# 340
Много ми е неудобно да прекъсвам партито, но имам въпрос Flushed Ще мисля с какво да се реванширам ...
Купихме помагалото по математика на Регалия с тестовете, трябваше уж в часовете да работят по него, но засега не става и днес засилих набора да решава. ОБАЧЕ - няма отговори. Та питането ми е - някой дали случайно има отговорите? Нямам доверие нито на него, нито на себе се, трябва ми патеричка Simple Smile
Имам отговорите. Ще ги сканирам.
И Аперол имам. С бяло вино го правя, и газирана вода. Много лед и резен портокал.
И в караваната и около нея ще ви намеря къде да купонясваме.

П.П. Това помагало имаме, да, което Стон показа.

# 341
  • София
Значи, представете си 987654 такива донъта, подредени пирамидално, до шкафа с животоспасяващи елексири на мама Мони, върху който гордо се е изпружило лимончелото на Бисето.
Може да дадете изречението за анализ на дечурлигата. Joy
Това е сложно съставно изречение, според мен!

И аз да дам залог - на 14 май на училище, НВО на 13 и 15 юни. На тийм билдинга на Царево ще донеса нещо за пиене, понеже никак ме няма в готвенето Simple Smile

# 342
  • София
Изплашихте ме с толкова много постове от днес. помислих, че има промени за изпитите!
Днес Соня е рожденничка, естествено повечето пожелания се въртят около НВО, за нейна огромна досада!

# 343
Купихме помагалото по математика на Регалия с тестовете.....
Странно. Имам изданието от 2018 година. В него има отговори. Погледна ли съдържанието?

# 344
  • София
благодаря, момичета! Това е помагалото и да - има отговори. Обаче не са съвсем накрая, а след тях има бланки за отговори и решихме с детето, че няма Flushed
Честита да е Соня, здрава и успешна!

Общи условия

Активация на акаунт