СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 16

• 29 664
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
Тази луна обяснява защо вчера и онзи ден бях толкова изнервена (зодия рак съм и бях амаааа... сух барут).

# 61
  • София
И аз да се включа със скромен принос. Нямам време да прегледам всички отговори, извинявам се, ако вече е пускано.
Тест правопис и пунктуация

Предварително се извинявам за спама, обаче не можах да се сдържа - леле, златна си Hug
Много благодаря Simple Smile

# 62
  • София
Взех, че прочетох линковете в това, което ви пуснах Grinning
Тя явно е станала розова на изгрев слънце
А не посред нощ.

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 21:34 от Red

# 63
  • София
Аз пускам пробен по Бел и Мат. Предния път коментарите бяха, че е много лесен този по мат, но аз няма как да преценя това с моите познания 😁. Съдейки по резултатите на моичкия , този го е затруднил повече. Всъщност, доста точки са му отнети за не достатъчно подробно описване на трите задачи от втората част, иначе са му верни.

https://www.vedi.bg/uploads/20_7/BEL_PI_2_20.III..pdf

https://www.vedi.bg/uploads/20_7/Mat_PI_2_20.III..pdf

# 64
звънче, не е от зодията Simple Smile))), от карантината е. Аз бях така и петък включително. Вече съм дзен и ми е все тая какво става. Сутринта чак и пресконференцията ми беше като втория ден в онлайн обучение. Един се оплаква, че го мютнали, друг беше натирен да се спре, да мълчи или да напусне, очаквам от утре само шефа да е презентатор и само той да има контрол кой да мютва Simple Smile
Изтрещявам

# 65
  • София
Tasia, супер!
А отговори дали има?

Момичета, не успявам да открия нито в пощата, нито в докс, текстовете с грешки, които Sssani вчера каза, че е изпратила. Flushed

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 15:49 от Red

# 66
  • София
А, да, има. Ей, сега ще ги намеря и кача.

# 67
# 68
Преди малко в час по бел едно дете каза, че по инфо от нейната учителка (която е "по-така"), на всички допуснати седмокласници до национален кръг по бел и по мат (общо около 55-60 деца) щели да бъдат присъдени по 100 точки на НВО, защото няма да има трети кръг и няма как да се определят тримата най-добри.
Някой друг с такова инфо?

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 16:32 от maria77bg

# 69
  • София
Ред, в пощата са.Изпратени от същия профил.Виждам ги.
Благодаря и аз за споделените нови тестове! Наистина това е огромна помощ .Сега остава да намерим и време за решаването им, че нещо  напоследък   все не стига...

# 70
  • София
Благодарим за тестовете!

# 71
Пощата е на Набор 2005, не Седмокласната! Може оттам да е проблемът.

# 72
Пощата е на Набор 2005, не Седмокласната! Може оттам да е проблемът.
Да, в седмокласната ги няма.

# 73
Ха, има заповед и измениха пролетната ваканция:
http://ruo-sofia-grad.com/%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%b5%d … 0%b1%d1%80%d0%b0/

# 74
  • София
Греда.
Т.е. ще си учат съвсем на 100% през другите дни?

Общи условия

Активация на акаунт