СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 16

• 29 515
  • 782
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Честит рожден ден на Оги! Жив и здрав и с лекота да постига целите си (особено тази година) Simple Smile

# 751
Бисе, ми нашето е само едно. И то дори не всички паралелки, а точно определена. Мани, ще го мислим, да стигнем до там. Като излезе утвърдения дпп, ще й го връча с маркер да ми нареди поне 10.

# 752
  • София
Леле, това с една или две паралелки ми звучи направо страшно.
Навремето и аз исках само 2 или 3, ама аз учех. Моят сега не е от най-учещите, та ще редим много, да се закачим все някъде.

# 753
Мария, две паралелки в настоящето училище си е харесала Моника и дума не дава да се издума да помислим за трето. Не щяла да пише така за спорта-  или където иска или никъде. Оф...то реално няма и къде с нейните интереси. Ако бяхме в София , подозирам ,че би й харесала Френската, Испанската, някоя паралелка с италиански и Гимназията за древни езици. Такъв типаж е тя.

Грейпфрут, нали? И аз се стряскам. Ама ще я оставя да направи, каквото е решила.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 20:13 от Biserka_a

# 754
Ами не, не е страшно с малък брой желания,  но зависи как си се представил на външното оценяване и на допълнителните изпити, вече - олимпиади и състезания,  ако има такива.

# 755
maria77 Много благодаря за отговора. Да ще изброяваме и други паралелки, но конкретно се питах за Мг, защото му върви математиката, но му се иска и в СХН да опита.

# 756
maria77 Много благодаря за отговора. Да ще изброяваме и други паралелки, но конкретно се питах за Мг, защото му върви математиката, но му се иска и в СХН да опита.
Един непоискан съвет. Изберете математическа паралелка. Профилиращите предмети там са математика и информатика, докато в СХН са информатика и ИТ. Няма гаранция, че в СХН математиката ще бъде включена като трети или четвърти профилиращ предмет, а ако ученикът реши да продължи във висше училище в тази посока, тя може да се окаже доста важна.

# 757
  • София
Честит празник, Зазу!

# 758
  • софия
Зазу, честит рожденик! Да бъде здрав, буден и да го приемат в училището, в което иска 🍭🎈

# 759
Бисе, кое избрахте 🙂

Честит рожденик, жив и здрав да е 🎉

# 760
В тази връзка, днес обсъждахме желания- само две са. Третото е вече невъзможно, защото тази паралелка в ГПЧЕ няма да съществува следващата учебна година.

Пак добре, две желания. Моят е с едно единствено - математическата паралелка в неговото училище. При тази ситуация с вируси и прочие неясноти Правец категорично отпада.

Зазу, да ти е живо и здраво момчето!

# 761
  • София
Благодаря ви, момичета Flowers Hibiscus !

# 762
  • у дома
Бисе,моето е само с 1 желание,добре,че поне са 2 паралелки...С баткото си позволих лукса да пиша само 1 желание,ама той беше изкарал много високи резултати.С набора едва ли ще имам това щастие.
Зазу,честит тийн! Да е жив и здрав,целеустремен и да постига мечтите си с лекота!

# 763
Руми, иска да си остане в същото училище.

А, значи има и други деца като нас:) Възможностите в Плевен са малко и с всяко изминала година намаляват. Качеството на обучение се понижава, има град за учители и ще става все по- зле.

# 764
Ами и при нас възможностите са ограничени. Всъщност има пет хубави паралели в града и три от тях са в нашето училище. Той иска математика. Паралелката остава само една от тази година. Другите, които си струват, са чуждоезиковата и БХ, но не са за него, особено БХ. Чуждо-езиковата е хубава, но би била компромис. И се получава така, че няма право на грешка, ако иска да влезе в математическата паралелка. Ако нещо се издъни, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт