СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 16

• 29 510
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
Аз пък искрено се надявам да се проведат изпитите горе-долу на датите. Не виждам никакъв смисъл в изместването им. Ако ще се крием по къщите цял живот, тогава изобщо да няма изпит. Всяко отлагане ще води до нова несигурност. Каква е гаранцията, че през септември няма да има вирус?! Тогава учебната година ще започне през декември.

# 736
  • София
Честит рожденик, Зазу! Blue Heart
Да ви е жив и здрав, и много щастлив! Simple Smile

# 737
Да е жив и здрав рожденикът, Зазу! Късмет и добри приятели му желая от сърце!
Тортата изглежда невероятно! Каква е?

# 738
Честит рожденик, Зазу! Да ти е жив и здрав, много късмет и успехи!

# 739
Честит рожденник и от мен, zazu! Balloon
Да ти е здрав и успешен!

# 740
  • София
Жив и здрав да ви е рожденика, Зазу! Всичко най-най му желая Simple Smile

# 741
  • София
Честит празник на рожденика! Успехи и късмет му желая.

# 742
  • София
Да ви е жив и здрав Оги! Да постигне желанията си на първо време за гимназията, а по-нататък да сбъдне и мечтите си!

# 743
  • София
Благодаря ви, момичета!
Тортата е снимка някъде от Гугъл, но сега ще я сменя с нашата Blush .

# 744
Здравейте, много ще съм благодарна, ако можете да ми дадете информация. В нашият град Ямбол, МГ имат две паралелки с Математически профил и една СХН. При подреждане на желанията ,можем ли да напишем на първо място СХН, а на второ Математическа паралелка? Или имаме право само на едно желание, тоест тябва да изберем директно или МГ паралелка или СХН? Благодаря предварително!

# 745
Да е здрав и успешен рожденика!

# 746
  • София
https://www.dnes.bg/obrazovanie/2020/04/23/vylchev-godinata-moje … sni-izpiti.447196

Струва ми се малко по-различна версия на интервюто с Вълчев; изрично пише, че не може да има матури онлайн. Мисля, че това не го пишеше в Труд.
Дано този журналистически прочит да е по-достоверен, че да приключим поне с този въпрос. 😁

Зазу, страхотно тортено мече! Хубав празник ви желая. 😊

# 747
Зазу , много здраве , късмет и борбеност на рожденика , а на теб-спокойствие и здрави нерви ! Много е сладурска истинската ви торта (видях и предишната).Хубав празник !

# 748
Здравейте, много ще съм благодарна, ако можете да ми дадете информация. В нашият град Ямбол, МГ имат две паралелки с Математически профил и една СХН. При подреждане на желанията ,можем ли да напишем на първо място СХН, а на второ Математическа паралелка? Или имаме право само на едно желание, тоест тябва да изберем директно или МГ паралелка или СХН? Благодаря предварително!
В желанията са редят паралелки, а не училища и както си искате така ги редите и хич не е задължително да пишете всички паралелки от някое училище. Колкото желания имате, толкова пишете. Само едно желание е малко рисково, но ако детето е с висок бал - защо пък не.

# 749
В тази връзка, днес обсъждахме желания- само две са. Третото е вече невъзможно, защото тази паралелка в ГПЧЕ няма да съществува следващата учебна година.

Общи условия

Активация на акаунт