СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 16

• 29 803
  • 782
  •   1
Отговори
# 405
Дикси, наистина са фотогенични, ама и ти си фотограф от класа!
Аз ще боядисвам в събота.ММ ще свати яйцата( да свърши и той нещо), а Девойката ще ги боядисва.
И аз за първи път ще се пробвам с козунаци. Теоретично всичко ми е ясно, на практика - ще видим.

# 406
  • София
Да се включа и аз в наддаванията - ще ги върнат в училище на 18 май и изпитите ще са както са оказани сега 13 и 15 юни.
Току що четох, че в Германия от 4 май връщат в училищата горните класове и класовете, където предстоят изпити...

# 407
А датите 13 и 15 не бяха ли само предложение, идея, спомената в пресконференция? Заповедта не е променяна. И отмяна с 4 дни е меко казано излишна, ако ще е началото на юни, то далеч по-добре за всички е да си останат 9 и 11. Да минават и да заминават.

В пост 303 на стр.21 ъпдейтвам всички залози.

# 408
И аз това искам- да минават и да заминават. Вече дори резултатите не ме интересуват. Само да ми се махне от главата това  гайле. В краен случай- Плевенското МГ😀

# 409
  • София
Като бивш възпитаник на плевенското МГ - направо ми се иска да пратя моичкия. Ще избие с бал ...

# 410
Пращай го, в МГ миналата година имаше  толкова свободни места, че за малко да се катурне една паралелка,

# 411
В краен случай- Плевенското МГ😀
'Айде пак да помоля бгмамците за бутон "търкалям се от смях"! JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
Моляяяяяяя

# 412
Мария, ами ако не й стигне бала за паралелката , която иска, все ще изкара 139 т.

# 413
  • София
Е ще припадна просто.
Как така бал 139?
С шестици от училище означава по 19.5 точки на всеки от двата НВО изпита. 🙄

# 414
Намали ги наполовина.

# 415
  • София
Ау, вярно!
С под десет точки мозъкът ми отказа да го осмисли даже.

# 416
Аз пък не разбирам, защо тези деца, на които очевидно не им се получава с математиката, отиват в МГ( за Плевен иде реч).

# 417
Аз пък не разбирам, защо тези деца, на които очевидно не им се получава с математиката, отиват в МГ( за Плевен иде реч).
Ами от краен случай😋

Пу, първа 😁
А, козунаци правя от 10 години винаги веднъж в събота преди Великден и втория път следващата събота защото не са стигнали😊
Майката му е месене и блъскане в масата  . Успех на  всички.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 15:23 от Dodiela

# 418
Математическата паралелка в нашето училище последните години е с минимален бал 300. Тази година предполагам, че ще е с по-висок, след като остава единствена такава в града. И на мен изведнъж престана да ми е толкова спокойно. При настоящата ситуация е ясно, че в чужд град няма да го пратя да учи, дори и да иска. Извън математическата паралелка просто няма нищо подходящо за него. Биологията хич не го влече, а химията е вързана с нея. Хуманитарна също не става. Евентуално чуждоезикова, с първи език английски и втори немски или испански, ще му остане като резервен вариант.
Колко минути имаха да си четат сами текста за преразказа?

# 419
Мисля, 15 минути. Дано не те подвеждам.

Общи условия

Активация на акаунт