Август наближава вече, нетърпеливи сме да гушнем малкото човече <3 – Тема 4

• 21 081
  • 703
  •   1
Отговори
# 495
  • София
kitty_, дано си права! Ще попитам на следващия преглед дали може да отида.

Мен пък майка ми ми гледа корема все едно съм хипопотам. Само ми повтаря да не ям толкова много Flushed То пък все пред нея се случва да прекаля и тя остава с впечатление, че съм така денонощно. Иначе последно бях качила почти 5кг, което май не е чак толкова много. Корема ми се струва много голям. Като седна ми се подпира на краката SatisfiedRelaxed

# 496
Аз ФМ не пропускам ! За мен е много важен преглед. Имам насрочена дата за 18.5
Моя корем си е топчест доста. Вечер не мога да си обуя чорапите (понеже спя с чорапи) , та детето ми помага Wink

# 497
Правят ми ехограф твърде често и сякаш нямам онази тръпка, която имах когато ми установиха пулс. За мен това беше най- важния момент. От самото начало ходя сама и от време на време правя снимки или видео. На мен тези ехографи ми идват стресиращи и предпочитам да минават бързо, иначе при всяко замълчаване и вглеждане на доктора който прави ехографа и сърцето ми подскача в гърлото.

# 498
Всеки период си има своите трепети, радости и тревоги. Даже не знам кое за мен е най-най.
Които сме инвитро, още повече знаем какво е да си в очакване, то не е да почнеш процедура, пункция, да ти звъннат да ти кажат какво се е оплодило и после как се развива ембриона, трансфер, първия тест, втори тест, удвоява ли се правилно, първи преглед за сак и евентуално пулс, втори преглед, и нататък обичайните прегледи (пък недай си Боже да има кървене...) Абе... Hug Heart
Хахаха малко се размислих, извинете ме Simple Smile
Знам само, че каквото и да е, всяко нещо ни учи. А тепърва, дай Боже, ни чакат прекрасни бебоци People Baby

# 499
Здравейте,
През февруари си правих изследване и вит Д ми беше 28.30 - Cibalab
Днес отново си направих и резултатът е 29, но в лаборатория Рамус.
В двете лаборатории за референтни стойноности, пише  различни неща. Според едната съм доста под нормата , а според другата съм ок. Аз ли нещо не разбирам 🙄

# 500
  • Denmark
Прегледа ми при личната мина отгоре-отгоре. Измери ми корема с метър и каза, че трябва да е 22 см пък моят е 24, явно дълго бебе или и аз не знам. Чухме сърчицето, кръвно нормално. И имам завишени кетони в урината обаче само ми казаха да пия повече вода, а пък аз сеналивам като жаба. 😅 Отивам сега на тази тема да чета в нета...

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 16:27 от Marayah

# 501
Здравейте,
В двете лаборатории за референтни стойноности, пише  различни неща. Според едната съм доста под нормата , а според другата съм ок. Аз ли нещо не разбирам 🙄
Различни са мерните единици, затова. Гледай просто дали резултатът ти е в посочените граници.

# 502
Здравейте,

Резултата ти е 29 при референтни стойност от 20- 100 оптимално ниво, така че си в нормалните граници.

# 503
Много  ви благодаря ,момичета!
Много съм отнесена , въобще не обърнах внимание 🤗  златни сте 🌹

# 504
  • София
Моя корем си е топчест доста. Вечер не мога да си обуя чорапите (понеже спя с чорапи) , та детето ми помага Wink
Същата история, взе да ми става все по-трудно да се прегъвам и да си обувам обувките, особено ако са с цип и почвам да пръхтя като хипопотам Smile

Досега не са ми давали никога диск от ФМ, ама и аз не съм питала. Другата седмица ще попитам, защото на бащата му е доста мъчно , че не може да присъства, дано поне да може да го види на запис Simple Smile

# 505
Не са ми споменавали диск, но редовно са ми позволявали да снимам с телефона.

# 506
  • София
Аз ходя с кецове и се обувам с обувалка, която е дълга толкова, колкото да не се навеждам изобщо. Обаче сега като чета си представям като се стопли как ще си обувам сандалите с тия каишки, дупчици и катарамки Satisfied

# 507
И аз се обувам седнала и с обувалка Joy
Да ви кажа, това извънредно положение ми спестява доста неудобства, които щях да имам откъм дрехи, обувки, транспорт и какво ли още не Grinning Само носенето на маски в жегата не го виждам, отсега едвам дишам като ми се наложи да изляза.
А и ми се ходи вече по магазините за бебешки неща...

# 508
Здравейте момичета, днес минах ФМ, всичко е наред и тежи 424гр. За сега върви с 6 дни напред. Юнака не се спира, постоянно се мята Joy

# 509
Здравейте момичета,
Вчера бях на "легална ЖК"😂, докато бяха забранени ходих веднъж, но не ми дадоха амбулаторен лист и документ , че съм минала такава, само провериха дали всичко е наред с бебо.
Та вчера си беше официален прегледа, бебчо е 900гр и много шава.Учудих се , че е наддал толкова бързо, тъй като седмица по-рано бях на ФМ и беше 600гр.Казаха ми, че върви седмица напред и отговаря на 25 г.с.
Потвърди се диагнозата ми, че съм с ниска плацента- има около 2 см разстояние до шийката, споделих че имам и болки в областта на слабините и ми изписаха 3х1 магнерод и 3х1 но шпа.Препоръчаха ми да си почивам повече , да не вдигам тежко и никакъв секс.Надяват се да се вдигне до 30 г.с.
Днес реших да изляза до магазина и едвам стигнах и се прибрах, ужасно ме заболя ниско долу.Има ли и други момичета с подобни проблеми?
Относно продължителността на прегледите при мен са около 30 мин- включват мерене на тегло, корем и ехограф.Вчера ми пуснаха и отново изследвания -кръв и урина.
Аз от скоро време се чудя с какво да си запълвам времето-винаги съм била много активна и сега като съм в болнични, трябва да си почивам повече и като включим и извънредното положение съвсем умирам от скука.
Вие с какво се занимавате и запълвате времето си?

Общи условия

Активация на акаунт