Август наближава вече, нетърпеливи сме да гушнем малкото човече <3 – Тема 4

• 21 030
  • 703
  •   1
Отговори
# 630
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
И аз с предишната бременност си карах и в 9-тия месец, нямаше как да не ходя на прегледи, когато мъжа е на работа Grinning И сега карам, с две коли сме. Моята е Мазда Премаси, не е някоя прелест, но е доооста голяма, води се миниван. Има много място за багаж. Като се роди второто детенце, живот и здраве, ще ги водя и двете деца да обикаляме магазините, парковете и в другите квартали Grinning Ех, само да свърши този вирус.....

# 631
За колана аз използвам една щипка която се закача на колана и хем си ги правиш да ти е широк, хем ако нещо се случи не ограничава движението му, тоест си работи нормално.
Колан за бременни ползвам на Анита, но мисля че тези на chico са по-евтини и вършат същата работа.

# 632
Момичета май дойде време да си правим нова темичка 😁
Много ми се иска да кърмя и жената на братовчед ми роди онзи ден и ме посъветва да започна в 8ми месец да се мажа с някакво кремче за подготвяне на зърната и каза,че не само не я болят ,а и било много приятно да кърми защото аз съм чувала страшни истории за разранени зърна от първите дни и направо изпадам в ужас ,аз както мразя да ми се докосват зърната още от преди да забременея хаха. Вие как бихте процедирали? Не бих пробвала старите бабини методи с триене на зърното с кърпа да загрубее (не мога и да си го помисля дори..)
Още един въпрос .. много четох и проучвах кое масло би било най-добре за бебенцето за след баня. Бих искала да използвам органични продукти , а не бебешка козметика. За зехтина имаше противоречиви коментари,но като цяло се оказа,че омазнява без да хидратира бебешката кожа и не съдържа правилните мазнини подходящи за бебешката кожа. За това се чудя между жожоба,масло от лайка и кокосово масло. Вие на кое биехте заложили (купена козметика или органично масло)? Хубав ден 💙❤

# 633
Много ми се иска да кърмя и жената на братовчед ми роди онзи ден и ме посъветва да започна в 8ми месец да се мажа с някакво кремче за подготвяне на зърната и каза,че не само не я болят ,а и било много приятно да кърми защото аз съм чувала страшни истории за разранени зърна от първите дни и направо изпадам в ужас ,аз както мразя да ми се докосват зърната още от преди да забременея хаха. Вие как бихте процедирали? Не бих пробвала старите бабини методи с триене на зърното с кърпа да загрубее (не мога и да си го помисля дори..)
Още един въпрос .. много четох и проучвах кое масло би било най-добре за бебенцето за след баня. Бих искала да използвам органични продукти , а не бебешка козметика. За зехтина имаше противоречиви коментари,но като цяло се оказа,че омазнява без да хидратира бебешката кожа и не съдържа правилните мазнини подходящи за бебешката кожа. За това се чудя между жожоба,масло от лайка и кокосово масло. Вие на кое биехте заложили (купена козметика или органично масло)? Хубав ден 💙❤
Привет, за кърменето бих заложила на кремче.
За козметика за бебка ще заложа основно на кокосово масло и  българска козметика. При много мои познати, които заложиха на скъпа козметика, не им понесе на бебетата. При мен също на моята кожа по-скъпата козметика ми идва много силна и имам обриви и неприятности. Всички проблеми решавам с кокосово масло и алое вера Simple Smile

# 634
Здравейте отново Simple Smile Честити всички покупки от Лидл Grinning

Jamily, според мен колата трябва да си я харесаш ти. Аз съм пресен шофьор, бях слушала доста съвети, но в крайна сметка се спрях на която ми беше на сърце и отговаряше на изискванията ми. Все още шофирам, макар и много рядко да се налага, имам колан на be safe за бременни. В началото и аз премятах само горната част, но четох и гледах клипчета, че така с бебо изобщо не сме защитени. Та си взех такъв от олх - неудобен е, но поне знам, че пази Hands V

Паола, това, което съм чела е, че лятото не се мажат с масло/олио бебетата, защото може да предизвика претопляне. Аз ще заложа на медицинска козметика в малък рамер в началото, за да пробваме как ще е.

# 635
  • Denmark
Ще направя темата тези дни. Simple Smile
Може ли да ни споделиш кой е кремът? И аз много искам да кърмя и бих си поръчала продукт, макар че и сега ги хидратирам.
А за олиото - в някоя от темите бяха писали, че през лятото не е много хубаво да се използва олио, понеже запушва порите и не може да диша кожата.
Иначе аз сега имам олио на Johnson's baby и май тази марка ще опитам. Като за начало вероятно само с лосионче.

# 636
Ами за кремчето ще попитам какво е ,но ние като сме в различни държави ако е българско не знам дали ще го има , но попитах вече,чакам отговор 😁 .
Иначе за олиата знам,че действат затоплящо , но в държавата ,в която съм и особено както съм много на север лятото 1 седмица най-много е 25градуса,през останалото време около 20,а вечер си е студено,така че не мисля,че ще е проблем да си използвам олиото. Първите седмици детенцето е с много чувствителна кожа и тук в Англия даже четох ,че акушерките препоръчвали да не се къпе всеки ден,за да не се махне защитния слой от кожичката му и да има време да си изгради нов също така ,за да не се ползват много козметики,които дразнели бебешката кожа ( въпреки ,че са бебешки пак не са 100 процента безобидни). Аз лично не мога да си представя да не си къпя детето всеки ден .. все пак една баня действа релаксиращо и отпускащо и спинкат по-спокойно според мен Simple Smile.

# 637
И аз минах през Лидл. Едно клонче и един сутиен си взех. Клинчето е много хубово. Исках черно и беше останало само хс, но ми е добре, въпреки че доста съм качила. Добре, че не взех по-голям размер.
Бодитата ги бяха изкупили, а и някак още не мога да се прибера, страх ме е. Но взех една книжка със звуци на животни.
Вие говорите ли на корема?

# 638
Здравейте , някой да има наблюдения  за тази количка.
Благодаря ! Simple Smile

https://youtu.be/qcxirRfqgXw
И аз съм си я харесала модел от тази година е имитация на мутци.

# 639
Олиото не е хубаво да се ползва лятото за детето..аз ще заложа на а Дерма екзомега

# 640
И аз минах през Лидл. Едно клонче и един сутиен си взех. Клинчето е много хубово. Исках черно и беше останало само хс, но ми е добре, въпреки че доста съм качила. Добре, че не взех по-голям размер.
Бодитата ги бяха изкупили, а и някак още не мога да се прибера, страх ме е. Но взех една книжка със звуци на животни.
От дънките и аз взех най-малкия размер,който имаше и ми е лепнал, но видях, че има памук и  ще се поотпуснат.
Аз непрекъснато говоря на бебето, даже някакви мои си мисли и разсъждения 😂 мъжът ми твърди,че съм луда, но винаги като заприказнам нещо, ританиците спират

# 641
Ще направя темата тези дни. Simple Smile
Може ли да ни споделиш кой е кремът? И аз много искам да кърмя и бих си поръчала продукт, макар че и сега ги хидратирам.
А за олиото - в някоя от темите бяха писали, че през лятото не е много хубаво да се използва олио, понеже запушва порите и не може да диша кожата.
Иначе аз сега имам олио на Johnson's baby и май тази марка ще опитам. Като за начало вероятно само с лосионче.
Кремчето се казва Гермастан , проверих ,но при мен го няма,има други модели,явно ще заложа на някое английско..

# 642
Но взех една книжка със звуци на животни.
Моя син още си играе с такава книжка със звуци.
Не ми говоря на корема. С предната бременност слушах много музика и синът ми обожава песните.

# 643
Аз карах кола с миналат бременност до последно. Нямах някакъв некомфорт.
Но, да определено с дете багажника трябва да е голям. Като бяхме на море пътувахме със седан и го напълнихме до горе багажника 😂 камо ли с две... 😀

@g. Savova , ако държиш да се возиш със специален колан за бременни има един на Britax Be Safe мисля ,че се казваше. Не съм го използвала

# 644
  • Sofia
Аз първо закопчавам колана и после си го слагам само през рамото, а частта, която минава през корема, ми остава зад гърба. Така се чувствам по-сигурна, хем имам колан, хем не ми е през коремчето 😀
Привет Simple Smile
И аз така правя с колана, и когато се возя също
Иначе за колите : аз имам опел астра хечбек. Супер удобна и практична кола за мен. Даже мисля, че спокойно ще може с бебе и количка да се кара в града. Но като разбрахме, че ще ставаме родители, с моят мъж решихме втората кола да е по-голяма и малко по нова. Та си взехме пак Астра, но комби, с голям багажник е. На тези коли им харесвам ниския разход и не много скъпата поддръжка. Simple Smile За сега си карам без проблем колата, още не ми пречи коремчето.
И аз минах през Лидл, но взех само един комплект бодита за момче, нещо не ме грабнаха картинките толкова, но пак ще пуснат 😁.
Честито на всички, които успяха да напазаруват в тази лудница в Лидл днес 😄

Общи условия

Активация на акаунт