Август наближава вече, нетърпеливи сме да гушнем малкото човече <3 – Тема 4

• 21 033
  • 703
  •   1
Отговори
# 615
Аз карам Мицубиши спейс стар. Побира всичко. Води се семейна кола. Не е най- лъскавата на света , но е практична. Доста често срещан такива в нашия град

# 616
Тъкмо мислех да питам мамите шофьорки дали карат все още? Коремчетата не ви ли пречат и имате ли повече притеснения сега?

# 617
Я по- добре ми кажете какъв колан да си купя. По- възможност нещо което е налично в амазон Simple Smile.
Не вървя особено много тъй като чувствам дискомфорт в корема. Имам чувството че ми тежи и имам болки от едната страна.

# 618
За първо дете седана е удобен, за с две обаче може би ще трябва да се ориентираме към комби... Ще видим на есен как ще се получат нещата и как ще се справяме. Иначе аз си шофирам все още, още не ми пречи коремчето, но предполагам скоро ще трябва да спра, не че и сега карам кой знае колко, но веднъж или два пъти излизам с колата. Между другото онзи ден на едно Кпп полицаят ми каза да не слагам колан, и спрях да се закопчават.

# 619
И аз си шофирам. Даже не съм си и помисляла да спирам. Колан не слагам 😊 Моята кола е Опел Зафира, голяма е и побира всичко. За сега отзад има 2 седалки за децата, но скоро ще слагаме и кошницата 😁 голяма забава.

# 620
Привет,
Тъкмо се прибирам от Лидл, взех си дънки, сутиен и за бебка бодита и клинчета... не се стърпях 😶

# 621
  • София
Аз не съм карала сигурно от 3г. Другото, което ми е проблем, че съм много ниска и не ми се ще много голяма кола, защото ми е трудно, особено с паркирането. Чудех се за нещо среден размер, но ми е ясно, че дадох малко данни за изискванията си Satisfied, това може би е, защото и аз съм супер неориентирана. Relaxed

След работа и аз се насочвам към Лидл-а. Да видим дали ще има нещо останало.

# 622
Привет, момичета Simple Smile И аз си напазарувах от лидл бодита и едно чувалче. И за мен един сутиен, не е лош, само се чудя дали ще ми е комфортна тази материя в жегите август и септември, та за следващите сутиени за кърмене ще погледна какво предлагат в h and m. А за шофирането- аз карам опел корса, карането не ми е най-любимото нещо на света, особено паркирането, но няма как. И за количката ще гледам да е максимално компактна, за да мога да я събирам.в багажника. Че не е от големите Grinning

# 623
  • София
Ние доскоро имахме един Опел Корса и веднъж като тръгнахме на море едва се побрахме в него. Иначе много си го харесвах опелчето, много ми прилягаше по размер Wink

# 624
Привет, момичета Simple Smile И аз си напазарувах от лидл бодита и едно чувалче. И за мен един сутиен, не е лош, само се чудя дали ще ми е комфортна тази материя в жегите август и септември, та за следващите сутиени за кърмене ще погледна какво предлагат в h and m. А за шофирането- аз карам опел корса, карането не ми е най-любимото нещо на света, особено паркирането, но няма как. И за количката ще гледам да е максимално компактна, за да мога да я събирам.в багажника. Че не е от големите Grinning
И аз му се чудих на чувалчето 😑 а бодито и клинчето взех за 2-6 месеца, дали  сгреших 🤔

# 625
Моята кола е Голф 5 и съм си доволна. Икономична е, поддръжката й не е скъпа, данъците й не са високи, има си всички екстри, има изофикс за детско столче, побира не малко багаж, изглежда малка кола, но вътре си е доста широка.

Днес бях на преглед. Заключението на АГ - много активно бебче! 😁 740 гр. в 25+2г.с. Пак изостава с 2-3 дена, но не било фатално. Явно ще е елегантна, все пак ще е госпожица. ❤ Плацента, води, кръвоток и шийка (най-голямата ми драма през бременността) са ОК. Но дори там ми се втвърди корема, АГ сама го видя и каза много почивка, без секс. Демек по старо му ще си карам и ще си дебелея на дивана.

# 626
  • Denmark
Тук в Дания карам такава:
Скрит текст:
Много съм доволна - евтина, икономична, не е особено мощна, женска (нищо, че я купих от моя приятел😅). Само за багажника не мога да кажа, защото я карам от няколко месеца и не ми се е налагало да го използвам. Но на предната и задните седалки мнооого багаж побрах.
А в България карах Ауди А3 старичко с голям багажник за двувратка, тя не беше икономичка, а за семейство с бебе си трябва нещо по-голямо.
Ние ще ползваме моето Шевролетче за пътувания, защото другата ни кола също е само с две врати.
Бих ти препоръчала да видиш Мерцедес А или Б класа (ако така се казваха, не си спомням вече), но наистина зависи и от бюджета. Simple Smile

# 627
Marayah, много е сладко това шевролетче, със здраве да си го ползвате. Simple Smile
Daisy1123, за дрешките и аз взех и от размер 2-6 месец, че ми се сториха съвсем мънички най-първия и едва ли ще ги носят бебчовците повече от 2-3 седмици. Пък ще видим. Трудно ми е да се ориентирам за размерите още Grinning

# 628
Аз с предната бременност шофирах до деня преди раждането.
Дори едни полицаи ме спряха на път за училище за родители да ме питат защо съм без колан ама като видяха тумбака разбраха и ме пуснаха Wink

# 629
Аз първо закопчавам колана и после си го слагам само през рамото, а частта, която минава през корема, ми остава зад гърба. Така се чувствам по-сигурна, хем имам колан, хем не ми е през коремчето 😀

Общи условия

Активация на акаунт