Август наближава вече, нетърпеливи сме да гушнем малкото човече <3 – Тема 4

• 21 040
  • 703
  •   1
Отговори
# 600
Jamily, честит рожден ден със закъснение! Да си много здрава и щастлива, безпроблемна бременност и оттук нататък все по-прекрасни моменти! Heart Party Time People Baby особено се радвам на телците, освен че и аз съм такъв, а и края на април и май месец са ми любими Simple Smile

И аз си нося старите сутиени,някои хич не са ми удобни, най-често ходя с едни спортни.
Днес ще се опитам да се вредя за нещо в Лидл, дано до следобяд има останало.

Винаги съм била доста подвижен човек, но поради ред обстоятелства, тази бременност ме принуди повече да почивам. Това и при мен се отрази на по-бързо умора и болки в коленете, все едно съм извървяла света. Но се опитвам всеки ден минимум по 30мин разходка. Определено не знам как ще се чувствам като натежи корема и дойде по-топлото време...

# 601
  • Sofia
Jamily, честит рожден ден и от мен на патерица Simple Smile
Относно сутиените: моите гърди почнаха да растат много бързо още в началото на бременността и отидох в H&M и си взех комплект от 2бр. Супер доволна съм-много са меки и удобни. Най хубавото им е, че закопчалката е с 4 реда кукучки, т.е. дори да наедрея още, ще мога да ги нося дори докато кърмя. И струваха май към 35лв двата Simple Smile.
Понеже живея в София и до сега не можеше в парковете да се разхождам, не излизах много много. Та за това тези 2 сутиена са ми напълно достатъчни.
А за щастие, моят мъж най накрая ми даде зелена светлина да почнем да купуваме някои неща за бебо, та ще започна да оглеждам онлайн какво може да се поръча... Много съм щастлива 😂 Вие имате ли вече списъци с необходимото оборудване?

# 602
Jamily, ЧРД на патеричка! Здраве и щастливи моменти желая Gift Heart

Относно сутиените - и аз като Аничка преди 1-2 месеца си взех от НМ за кърмене, нося ги без подплънките и са ми супер удобни. Гърдите ми доста пораснаха през 4тия месец някъде, сега от 2-3 седмици ги усещам по-спокойни, не ми тежат, леко са спаднали и са по-меки Thinking Но подозирам, че размерът им след раждане пак ще се промени, та да видим с какви сутиени ще съм тогава Grinning

За разходките - мен бързо ме стяга корема и имам нужда от почивки. Иначе още не ми е голям и не тежи, обаче се задъхвам лесно. Имаме куче и гледам всеки ден поне на едната му разходка да излизам - 30тина минути, но с бавно темпо и една почивка Grinning

Сушилня имаме, 2 в 1 ни е пералнята - мисля да я ползвам като алтернатива на гладенето. Няма специална бебешка програма, сигурно ще ползвам за деликатни дрехи. Малко свива нещата затова и не съм поръчвала дрешки 50 размер, поне засега. Въпреки, че и аз и мъжът ми сме родени под 50см, та като цяло не очаквам голямо бебе, особено ако го извадят по-рано.

Стерилизатор мисля да ползвам, загледала съм няколко електрически. Струва ми се нехигиенично без него, така че ще взема.

Някой беше питал за колички - от изброените май само Peg Perego съм тествала на живо, веднъж ходихме в магазин преди вируса да дойде. Та 2те колички, които бях харесала онлайн след доста гледане, на живо не ми харесаха особено. Допадна ни една испанска Jane, но ми се иска да видя и други на живо честно казано. Настроила съм се количка да поръчваме с намаленията за 1 юни, които пускат, надявам се да е безопасно ходенето в магазини до тогава Thinking

Списък за покупки имам аз, да, вече отмятам някои неща. По-голямата част от покупките обаче са свързани с детската стая, която сега е нещо като склад. Та ще изчакаме да размине вируса евентуално, за да дойдат майстори вкъщи да пребоядисат, след това ще поръчваме мебели. От Икеа съм избрала повечето неща и се надявам да им се е нормализирал работния ритъм, че в момента поръчки се чакат 3-4 седмици минимум и е ужас Unamused

# 603
  • София
Ей Франки, като каза майстори и направо косата ми настръхва. От няколко дни сме седнали да мислим как да преустроим спалнята, защото в този й вид няма как да съберем бебешка кошара и някакъв скрин за бебешките дрешки. И като се почна от просто смяна на нашия гардероб, та накрая стигнахме до извода, че дори и паркета ще се цикли и лакира наново Smile Лошото е, че и двамата с мъжа ми сега ни е страх да пускаме чужди хора вкъщи, защото досега успяхме да се опазим от вируси и в крайна сметка не знам тези хора  с колко още се виждат, пък и друго е да ти влезнат в къщата. Та може би ще изчакаме още 2-3 седмици евентуално, ако се поразминат нещата, ако не.... ще сме принудени да действаме с ремонта, че времето си минава.

# 604
С две ръце гласувам за сутиените на H&M имам много тяхни и не съм взимала нови. Аз ползвам едни без банели и допълнителни подплънки, с доста широк гръб и много закопчали. Малко като бюстие седи, но са мекички и много удобни.
Взех си колан за бременни, много се чудех, защото са скъпи и не знаех дали ще ми е удобно, но се родих. Кръста ме болеше, сега съм добре, а съм само +3кг, не знам какво ще става по-нататък.
За количките, нямам магазин с голям избор на хубави марки в града и много не ми се искаше да поръчвам без да съм видяла на живо. Все пак си е инвестиция.

# 605
loewin, и ние не искаме да пускаме майстори сега. Пазим се много и не сме се виждали с никого, та чужди хора няма да идват вкъщи, поне засега. Но се надявам края на юни или началото на юли да речем вече да е по-безопасно - работата в нас е за два дни буквално и не е много, но без това не можем да почнем да правим детската.

И нещо странично се сетих да споделя - ако някой се следи при Паскалева - вече записват часове Blush

# 606
  • Sofia
Колкото колички съм гледала по сайтовете, все нд мога да ги харесам нещо, друго си е на живо да се видят. Вчера отидохме до Айко на оглед и видях едни български-Буба. Харесаха ми как изглеждат и са с надуваеми гуми. Но ще гледаме още де.

# 607
Аз пък си харесах количката само по клип. Даже не знам от къде ми попадна. Гледах в няколко месеца. Накрая отидох и в поръчах. Най- сполучливата ми покупка е това. Много си в харесвам. Другото е стола за хранене / люлка

# 608
Аз пък си харесах количката само по клип. Даже не знам от къде ми попадна. Гледах в няколко месеца. Накрая отидох и в поръчах. Най- сполучливата ми покупка е това. Много си в харесвам. Другото е стола за хранене / люлка
Коя количка? Аз гледам мн и съм си харесала три поне .

# 609
Тази е нашата. На повече от 3 години, но е супер запазена.
https://youtu.be/0JUJm67bmKc

# 610
Здравейте , някой да има наблюдения  за тази количка.
Благодаря ! Simple Smile

https://youtu.be/qcxirRfqgXw

# 611
И аз съм от феновете на сутиените на H&M ! Изключително удобни и мекички!
А докато сме на вълна пазаруване днес направих голям удар 😁 От лидъл си взех нови два клина (с такова нетърпение ги чаках да ги пуснат отново) и 2 бодита за бебчо (за момиченца са много по-симпатични,нооо какво да се прави 😁 )! Минахме и пред Кауфланд и от там си взех 4 тениски за бременни общо за няма и 20 лева,явно искат да ги изчистят! Страхотни са ми всички покупки 😁

# 612
Здравейте , някой да има наблюдения  за тази количка.
Благодаря ! Simple Smile

https://youtu.be/qcxirRfqgXw
Не е лоша. Единствено ( на мен ) не ми харесва, дръжката, че не се чупи, а само с еприбира и изважда

# 613
  • София
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания! Relaxed

Ние зациклихме с нашия ремонт. Даже си мисля, че няма да станем готови навреме, макар че много ми се искаше бебока да си го приберем на чисто и ново. МП е почти постоянно на работа, а когато не е си почива. Отделно обикалянето на магазини сега не е особено удобно, опитвам се онлайн да харесвам някакви неща, но не го ли видя наживо как е, не мога да кажа дали ми харесва със сигурност или не.
Аз искам да ви попитам един малко по-страничен въпрос. Предполагам, че всички имате автомобили. Ние трябва да си купуваме, но не можем да решим. Досега нямахме кой знае каква нужда, но оттук - нататък вече няма да можем да се справяме без. МП не разбира нищо от коли, аз съм шофьорът в нашето семейство Rolling Eyes, а аз колите ги гледам на външен вид. Та любопитно ми е вие какви автомобили ползвате. Идеята ми е, че трябва да има нормален багажник, за да може като тръгнем някъде да можем да се съберем вътре. Ние обичаме и на палатка да ходим, та трябва все пак да има малко повече място, особено сега и с бебока. Ако може и да няма много висок разход... Smile

# 614
Jamily, тук въпросът е ти за какво си навита да караш и т.н. Според мен идеална кола в такъв случай е нещо от рода на джип, има и по-малки и по-големи. Комбитата също се водят семейни автомобили, както и вановете. Опции много, опира и до средства. Със сигурност може да намерите нещо на старо, което да ви върши работа или  разпитайте познати.

Имаме към момента 2 коли. Моята е хечбек, която не карам от доста време, защото предпочитам свободата от движението, а и мразя да паркирам Laughing  Мисля, че няма да ми се размине и живот и здраве, есента ще трябва пак да свиквам с шофирането, пфуууууу
Иначе другата ни е седан. И двете имат големи багажници и мястото при задните седалки е широко. За мен това е важно, за да побира количка, багаж и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт