Август наближава вече, нетърпеливи сме да гушнем малкото човече <3 – Тема 4

• 21 056
  • 703
  •   1
Отговори
# 585
Изчакай още малко, че не се знае до какъв размер ще стигнеш. Аз вече нямам сутиен който да ми става а тръгнах от 75 Б, минах през С и сега Д не ми става Simple Smile

# 586
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
И аз така със сутиените, което вече ми е проблем. С миналата бременност от C,на  D и E , накрая вече нямаше такъв,който да ми става Hushed След бременността, отново се върнах на С. Сега историята се повтаря отново, гърди, корем, имам чувството,че ще се пръсна Worried
Не знам какво да те посъветвам, наистина много бързо се променя номерацията

# 587
Аз още нося старите, е някои от тях де, зависи от чашката, нося си по изрязаните и поотпуснах презрамките, с малки гърди съм😑

# 588
Това, което ми харесва в ИП е, че трефикът е намалял. Ходя почти навсякъде с колата,защото иначе с еимарям, докато ходя или ми се дохожда до 00..
Аз пускам сушилня веднъж в седмицата с дрехите на детето, като в нея слагам 2 перални дрехи.  Но той има доста дрехоляк и за това само веднъж пера. Като станат 2 сигурно пералнята ще види зор Simple Smile

# 589
  • София
Аз си ходя на работа, така че с излизането и с разходките нямам проблеми. С килограмите мисля, че съм добре. Все още съм под 5 качени и съм сравнително доволна. Обаче вече трудно качвам етажите в службата - 4 на брой. На третия вече едва ме държат коленете. Не си представям по-натам как ще се получават нещата. Определено се чувствам много по-добре в дните, в които съм яла по-малко, но днес и аз остарях с една годинка и хапнах малко повече, утре и в работата ще е така и просто в идните дни се виждам как едва ще дишам.
Утре ще си взема първия сутиен за кърмене - 1 размер по-голям от моя, но не знам дали това е правилно Wink Още си ми стават абсолютно всички сутиени (поне там горе няма какво да ми тежи Smiley)
И ние хвърляме по едно око на сушилните. Засега, поради разни причини, няма да взимаме, но ако се стигне до покупка, точно над пералнята ще я паркираме.
Твърдо за гладенето и стерилизирането съм, но не до безкрай. Надявам се да кърмя. Ще купуваме всички неща свързани с храненето с АМ (стерилизатори, помпи, повече на брой шишета и т.н.), чак ако нещата с кърменето не се получат. Иначе ако ще се налага да се стерилизира едно шише и няколко залъгалки май ще мина без стерилизатор. С гладенето съм тотално скарана, но ще го правя. Иначе ако трябва да гладя дрехи за себе си - никога! Satisfied

# 590
  • Denmark
Jemily, честит рожден ден! Бъди здрава, спокойна и разбира се - безпроблемно бременеене, раждане и отглеждане на бебо! 💐

Marayah, нищо по-различно не усещам. Просто е видимо по-малко. Иначе си беше по-изпъкнал напред, сега е по-скоро сплеснат Rolling Eyes Почти не се забелязва под блузка.
Но то не мисля че са проблем мазнинките там. Даже не знам как може да се определи, по-скоро, ако си по-слабичка са си подкожни мазнини и не се вижда, външно няма нито увиснали кожи, нито нищо. Напротив, много си беше стегнато и хубаво. Аз от няколко месеца си мерех обиколката на корема и наистина сега съм я намалила, но аз адски много прекалявах със сладко, газирано и бял хляб. Weary
Благодаря ти за информацията. 🙂 В коя седмица си? Сигурна съм, че съвсем скоро ще се смееш на тези моменти, когато си мислиш, че е малък. 😅
Но е хубаво, че си махнала газирано и хляб, те не ти носят нищо хубаво,но сладкото.. Там е друга работа. 😅
Аз се оплаках на прегледа, че за 2 седмици се появи този огромен корем (между другото само аз си го виждам голям) и тя каза, че обикновено 25-26 седмица започват доста по-бързо да наддават бебетата и ще бъде така до последно. Simple Smile

# 591
  • София
Благодаря, Marayah! Дано при всички ни е така! Blush

# 592
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честит рожден ден, бъди здрава , много щастлива и обичана Flowers Hibiscus Flowers Cherry Blossom

# 593
Сушилнята е супер удобство. Аз на малкия пускам по 2/3 перални седмично. Да не говорим ,че простирането на толкова малки дрешки е малко изнервящо 😀 А и като пускаме и за нас доста перални е много удобно.

За стерилизатора използвах Авент- втора употреба го взех - доволна съм.

Относно разходките- мисля ,че бременните трябва да се движим Много. 1 месец нямах контакти с никой и излизах само по нашата улица, но вече ми писна, много се обездвижих и сега гледам да си правя по- дълги разходки с приятелки. Тези дни правя по 10000 крачки Simple Smile, преди ги правех без проблем ,сега мнохо ме изморват ,но ми се иска да си влезна във форма и да свикна.
Според мен стоенето в къщи е абсурд, още повече с малко дете.
Маската ме задушава ,а и предпочитам да не я нося, тъй като мисля ,че за здрав човек може да бъде по- опасно носейки я. Слагам я само в хранителните магазини.

# 594
Онзи ден имахме работа с детето на центъра. Пече едно слънце. Аз - майка слоница, детето си ходи бавно. Аз пуфтя от горещото и маската. Изчаках да се отдалечим на добро разстояние от хората и я махнах да си поема въздух. А идват още по- горещи дни Sad
Айде, почна дискотеката при мен. Това е любимият час на бебето за купон Simple Smile

# 595
Много ми се иска да мога да се разхождам дълго време, но първо заради честото уриниране не мога, второ след малко по дълго ходене и получавам стягане на корема.

# 596
Момичета, оказа се, че не съм влизала близо месец и ми отне 2 часа да прочета какво се случва с вас Simple Smile Много неща съм пропуснала и ми беше доста интересно.
Marayah, запиши и мен моля те в списъка:
36г. -втора бременност
Термин 17.08-момченце
гр. Добринище
Бях на преглед преди 4 дни. В 24 гс. бебето беше 830гр. и докторът ми каза, че върви с 2 седмици напред. Назначи ми изследване за гестационен диабет и на мен.

# 597
От 2 седмици насам излизам с малката до детската кухня, много ми е трудо с нея защото по пътя ни има много площадки. Как да обясня на 2 годишно дете че неможе да се люлее на люлка или пък неможе да се пуска по пързалката Disappointed Relieved

# 598
  • София
От началото на извънредното положение гледам да използвам винаги, когато времето позволява, кучето на майка ми, за да се движа максимално много. Установих, че ако се залежа вкъщи и няколко дни не излизам, се чувствам по-зле и кокалите почват да ме болят. Гледам поне по 1 час на ден да съм в движение и ще се старая и за в бъдеще да се движа, колкото и да ми е тежко. Grinning

Направо ви съжалявам, които имате дечица и трябва да се борите с карантината  вкъщи и да не можете да излизате Frowning1

# 599
  • Denmark
Едно е сигурно - такава ситуация би била последното нещо, което да си помисля, че може да се случи, когато планувахме бебо..
Стискаме зъби и приемаме това, което няма как да променим и това е. Дано скоро нещата се върнат към по-нормално и да изкараме едно хубаво лято. 🏖️ Не знам дали сте планирали почивки и дали ще е възможно, но ви пожелавам да се осъществят.
С пишкането и при мен положението е уникално. Аз гледам да се разхождам сутрин, защото след обяд съм аут - никаква енергия за нищо. Докато стигна до плажа са 10 минути, поседя малко и вече трябва да се връщам до вкъщи за WC.. Поне има стълбички наоколо и правя мини тренировка. И аз като loewin ако не се движа, се чувствам даже по-зле. Всичко в умерени граници.
Вчера хапнахме шоколад (имаме си традиция в неделя със забранени нещица за хапване 😅) и малкият искаше да ми издълбае корема 😳 не се спря, не знам кога се е изморил, накрая се отказах да му обръщам внимание и си заспах. 😅

Знаете ли кога се започва обсъждането с лекаря за раждането?
Не знам за вас, но на мен толкова бързо ми минава времето и то наближава все повече... 😅

Общи условия

Активация на акаунт