Август наближава вече, нетърпеливи сме да гушнем малкото човече <3 – Тема 4

• 21 057
  • 703
  •   1
Отговори
# 570
Ама нали парковете ще бъдат отворени само за хора с деца до 12-годишна възраст и кучкари... Това значи, че бременните не влизаме в това число 😓

Днес по ТВ казаха, че има запитване относно бременните (което се очакваше) и също може, но да не се прекалява. Нямаме право да сядаме и на пейки, което за мен не знам как ще стане, като се има предвид, че аз ходя малко и се изморявам... Не си представям да отида в парка и да обикалям без да седна за малко почивка...
Просто ще правиш по- къси разходки Simple Smile.

# 571
Ама нали парковете ще бъдат отворени само за хора с деца до 12-годишна възраст и кучкари... Това значи, че бременните не влизаме в това число 😓

Днес по ТВ казаха, че има запитване относно бременните (което се очакваше) и също може, но да не се прекалява. Нямаме право да сядаме и на пейки, което за мен не знам как ще стане, като се има предвид, че аз ходя малко и се изморявам... Не си представям да отида в парка и да обикалям без да седна за малко почивка...
Просто ще правиш по- къси разходки Simple Smile.

То по тая логика, докато отидем в някой парк, трябва веднага да се връщаме... И това ще е пародия, то се е видяло Simple Smile

# 572
За съжаление времената са такива и света не се върти около нас. 👍

# 573
Така е, върти се само около определен брой хора, но дано се оправим някога, че не ми се мисли за децата ни..

# 574
Ами не, около никой не се върти. Аз също не мога да ходя на дълги разходки, само в махалата на 5 Мин от мен, но нямам друг избор. За съжаление никой няма да се съобрази с мен . Simple Smile

# 575
Всички нямаме избор.... за съжаление Simple Smile

# 576
На мен проблемът в дългите разходки е че бързо бързо ми се ходи до тоалетна, а сега нали не работят заведенията Joy друго си и из природата - свобода отвсякъде Hug

И аз усещам бебето само като съм статична,седя или лежа. Вие усещате ли движенията докато се движите?

За сушилня - нямаме място за отделна, а пералнята ни е хубава и не мисля че на първо време ще я сменим. Добре че имаме слънчева терасата, лятото там ще се сушат нещата. За зимата вече не знам... Ще действаме на момента според нуждите.

И досега си спомням как сестра ми все гладеше нещата на племенника и то до доста голяма възраст. Просто обичаше да му прибира нещата изгладени.
Хахаха не мисля, че аз бих си го причинила. Смятам, че колкото повече човек преминава границите и отива към перфекционизъма, толкова по-зле както за него, така и за околните.

# 577
На мен проблемът в дългите разходки е че бързо бързо ми се ходи до тоалетна, а сега нали не работят заведенията Joy друго си и из природата - свобода отвсякъде Hug

И аз усещам бебето само като съм статична,седя или лежа. Вие усещате ли движенията докато се движите?

За сушилня - нямаме място за отделна, а пералнята ни е хубава и не мисля че на първо време ще я сменим. Добре че имаме слънчева терасата, лятото там ще се сушат нещата. За зимата вече не знам... Ще действаме на момента според нуждите.

И досега си спомням как сестра ми все гладеше нещата на племенника и то до доста голяма възраст. Просто обичаше да му прибира нещата изгладени.
Хахаха не мисля, че аз бих си го причинила. Смятам, че колкото повече човек преминава границите и отива към перфекционизъма, толкова по-зле както за него, така и за околните.

Даааа и тоалетната 😁 Бебка и аз я усещам само, когато съм в покой. В движение мисля, че до сега не съм.

Сушенето на дрешки и при нас не знам как ще става, понеже нямаме сушилня. Без бебе зимата съхненето на дрехи се явяваше проблем, а сега още повече, но все ще се измисли нещо. Това да ни е проблемът 😊

# 578
Ох това с тоалетната ми е голям зор. Излизам на разходка пеша, парка ми е съвсем на близо, но като ме напъне да ходя по малка нужда и хващам буса Simple Smile.

# 579
Ние за щастие си живеем почти на село и мярката с парковете не ме вълнува, често излизаме да се разхождаме, най-вече след ядене, че е препоръчително за мен. По-скоро искам да махнат задължителните маски, защото нося и очила, та освен че едва дишам, ми се и запотяват. По принцип аз, както и масово хората навсякъде ги свалят и ги държат само на устата, и са прави. Слагам я правилно единствено в градски транспорт и магазини. По улиците няма с кой да се разминеш, че да ходя като малоумна с маска на носа. Нося я като лигавник.

Аз усещам бебето по-рядко като ходя, но легна ли, или седна - веднага ме ръчка. Като съм в изправено положение, по-често усещам рязък натиск около пикочния мехур за секунди, все едно ще се напишкам и минава. След няколко секунди пак.

# 580
За сушилня мога да ви кажа, че ви трябва само контакт. Не е нужно да е в мокро помещение. Ако имате килер, остъклена тераса или друго помещение, може да я сложите там. Нашата стои върху пералнята отгоре. За 2 часа дрехите са сухи, а ако не много и съм ги скъсала предварителна, са и като леко изгладени.

Относно парковете, и мен ме притеснява тоалетната. Докато отида, ще трябва да се връщам. А и не вярвам хората да спазват ограниченията. Ще сядат по пейките, ще пикаят в храстите и ще се събират на групи. По-добре разходка в квартала. Дано греша, но като гледам масовата нагласа и отношение към мерките, не съм оптимист.

# 581
  • Denmark
Аз вчера бях на ЖК след голямо затишие 😀 От 2 седмици съм на ужасна диета без сладко и ми е много тежко. Меря само с домашен глюкомер кръвната захар, толкова се старая и някой път като ми е 5.4 сутрин, например, много се отчайвам. А от вена би трябвало да покаже по-висок резултат. Иначе съм свалила 2 килограма, коремът ми се е смалил 😭 Иначе видимо даже не знам къде ги бях качила тези 8 килограма, сега са 6. Всичко си ми е по старому, докторката каза, че вероятно в корема са се трупали мазнините и затова е спаднал. Иначе имахме проблеми с бебето на ФМ и голяма обиколка на коремчето, сега се било нормализирало. 🎊Даже не върви напред, както вървеше от самото начало. Това хем ме радва, хем леко ме притеснява. Знам че детето си хапва каквото му е нужно, ама все пак 🤷🏻‍♀️ страшно съм изморена, спи ми се, нямам никаква енергия без сладко. Но пък вече дишам нормално 😀 Преди едва си поемах въздух от корема. Имам чувството, че откакто изчистих малко мазнини от корема, усещам бебето още по-отчетливо. То май никога не спи 😮 постоянно мърда, или е като майка си, която и като спи или мърда с краката, или се върти на всички посоки 😀 Иначе го видяхме вчера, прозяваше се, чак ми е странно как се прозява, още не мога да осъзная, че и то е човек като нас 😀😀😀
Тези дни ще ходя на обременяване с глюкоза и на очен, да видим какво ще ми каже за очите. 🤔
Мериха ми и дължината на маточната шийка, беше 32 мм, преди 2 месеца беше 37. Каза, че е добре 🤔
Иначе за гладене... Едва гладя н мъжа ми ризите, много мразя, защото той е и малко претенция 😀 На бебчето вероятно ще гладя, но на някакво обучение бяха споменали, че гладенето вече няма такъв ефект, заради дъската за гладене, която също е пълна с мръсотии. 🤷🏻‍♀️ За стерилизирането и съществуването на такова нещо разбрах преди няколко месеца 😀 Вероятно ще вземем, но се замислям за евтин вариант, над 200 лева за стерилизатор ми се вижда множко 🤔
А ти усещаш ли си коремчето по-различно? Чудя се сега да не би и аз да имам мазнини там.. Пък лекарката нищо не каза.

# 582
Marayah, нищо по-различно не усещам. Просто е видимо по-малко. Иначе си беше по-изпъкнал напред, сега е по-скоро сплеснат Rolling Eyes Почти не се забелязва под блузка.
Но то не мисля че са проблем мазнинките там. Даже не знам как може да се определи, по-скоро, ако си по-слабичка са си подкожни мазнини и не се вижда, външно няма нито увиснали кожи, нито нищо. Напротив, много си беше стегнато и хубаво. Аз от няколко месеца си мерех обиколката на корема и наистина сега съм я намалила, но аз адски много прекалявах със сладко, газирано и бял хляб. Weary

# 583
Аз живея на края на града и гледам всеки ден да правя разходка до центъра и обратно, колкото да се раздвижа. Доста скучно е ама иначе ще откача.
От няколко дена съм се амбицирала да взема количка, но съм в страшна дилема. Харесала съм Cosatto, Peg Perego и Stokke. Супер различни. На Cosatto супер много ми харесва визията, много шарени и весели, типични за бебета. Peg Perego имат добри екстри, но са ми скучни на външен вид.  А за stokke още не знам даже за какво ги гледам, просто ако ще се дават толкова пари искам да има смисъл, имам чувството че няма да е маневрена, въпреки че доста ги хвалят.
Имаме сушилня и много често я използвам, главно за чаршафи и къпри ,хем да минат на висока температура, хем да ги прибера директно и да не се налага да простирам толкова обемисти. Мисля че ще свърши много добра работа за бебешки дрешки. Иначе вместо гладене, парната ютия би трябвало да върши работа. Някой път директно на терасата излизам с нея и гладя дрехите на простора. Става много бързо, въпрос на навик.

# 584
Момичета, имам въпрос къдм тези,които са минали по този път, тъй като искам да си взема сутиен за кърмене и се чудя кой размер🤔 в момента съм 75А, дали да не взема следващ размер чашка B?😁

Общи условия

Активация на акаунт