Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-честите проблеми по време на бременност?
Какви са най-често срещаните тестове, които се правят по време на бременност?
Какви са някои приложения, които могат да бъдат полезни по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-честите проблеми по време на бременност?
-
Какви са най-често срещаните тестове, които се правят по време на бременност?
Най-често срещаните тестове, направени по време на бременност, включват кръвни изследвания, тестове за урина, измервания на кръвната захар (глюкозна толерантност), скорости на утаяване на еритроцитите (ESR), тироид-стимулиращи хормони (TSH), витамини като D и B12 и специфични тестове като D-димер, APTT и фибриноген. Освен това се извършват редовни прегледи за контрол на теглото и измерване на кръвното налягане.
-
Какви са някои приложения, които могат да бъдат полезни по време на бременност?
-
Кои са някои препоръчани уебсайтове за закупуване на бебешки дрехи?
-
Какви са различните преживявания на бъдещите майки и родителите по отношение на наддаването на тегло по време на бременност?
И никак не ми звучи като Данон
Май ще е тежка битката при вас за името... А неговите предложения за име какви са, че ми стана интересно?
не може хем да няма предпочитания, хем само да отрича твоите. Нещо се чалнаха тези мъже, повече ги тресат хормоните от нас - бременните.
Така ми се искаше да имаме подготвено име и за момче. Чета какви ли не имена и нито едно не ми харесва. Направо ви се кефя вие как даже и избор имате между определени които сте харесали.