Август наближава вече, нетърпеливи сме да гушнем малкото човече <3 – Тема 4

• 21 068
  • 703
  •   1
Отговори
# 525
А водичка, чайче (за колики) на това бебе няма ли да му се дават? Биберони, шишета, разни залъгалки - чела съм, че е хубаво да се стелиризират поне до годинката.

И аз съм се насочила също към Авент.

# 526
Аз кърмих първия път до третия месец. Като бебе беше на кърма само първия, после на комбинирано.  Стерилизатор си трябва, но нагревател не съм имала. Аз преварявах вода и я съхранявах в термос и ми беше удобно.
Шишета на Авент ползвах и наистина не трябват повече от две.
 Баткото беше капризен към залъгалките и приемаше само един вид на Мам, и като им спряха вноса, та в чудо се видях докато издирим и последната бройка.

# 527
Не знам дали казах, но от англиийски сайт си поръчах 5 шишета, стерилизатор и ръчна помпа за кърма за 100 левa на chicco. Помпата не знам колко ще ми е необходима, но мисля че като първоначална инвестиция е ок, тъй като само стерилизатора струва 100 лева.
Да ви кажа на какво попаднах, тъй като  има различни биберони( различни капки) за съответния месец, в Джъмбо има уредче, за дупчене на дупки на биберони.
Моят комплект е с 5 биберона за новородено, с една капка , но ако кърмя едва ли ще са ми необходими вкичките 5 😂

# 528
  • София
Не знам дали казах, но от англиийски сайт си поръчах 5 шишета, стерилизатор и ръчна помпа за кърма за 100 левa на chicco. Помпата не знам колко ще ми е необходима, но мисля че като първоначална инвестиция е ок, тъй като само стерилизатора струва 100 лева.
Да ви кажа на какво попаднах, тъй като  има различни биберони( различни капки) за съответния месец, в Джъмбо има уредче, за дупчене на дупки на биберони.
Моят комплект е с 5 биберона за новородено, с една капка , но ако кърмя едва ли ще са ми необходими вкичките 5 😂
Може ли да споделиш сайта,и кои стерилизатор и помпа си поръчала? Благодаря Blush

# 529
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Нагревател бях купила при първото дете, но не ми свърши никаква работа. Докато загрее шишето , бебето вече ще се е побъркало от рев. Мнооого бавно загрява, не видях смисъл от него. Електрическата кана и термоса, а също и микровълновата, вършат доста по-полезна работа.
Шишетата и бибероните са въпрос на лични предпочитания, а пък и бебето трябва да ги хареса Grinning Моите бяха в комплект със стелиризатор на Нуби.

# 530
Чудя се за стерилизатора дали да е за микровълнова или електрически

# 531
https://www.trendybaby.co.uk/
От тук купих количка, която ми беше 50% по-изгодна, кошара за път и игра и вибриращ шезлонг , който се трансформира и в легълце за новородено на graco + комплект на chicco ( 5 шишета, стерилизатор, помба).
Относно шишета и това, бебето да си избере имам различна теория, но не ангажирам никого с нея. Просто когато бебето има избор, то тогава избира.

# 532
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Чудя се за стерилизатора дали да е за микровълнова или електрически
Мисля, че и двата варианта са ОК. Моят е е електрически, и ми е подарък, не съм имала избор Grinning Доволна съм, само че заема много място на плота.
Сигурно и тези за микровълнова са добри.

# 533
Покрай детето открих колко полезно нещо е термоса. Взех един от Лидл , държи поне 10 часа водата топла. От любопитство направих този опит. Направо ми спасяваше излизанията.

# 534
Моят стерилизатор е за микровълнова и ми беше удобен. Но, пък трябва да внимавате за размера, че ако сте с малка фурна може да не може да се побере вътре. Моят на косъм влиза.

# 535
https://www.trendybaby.co.uk/
От тук купих количка, която ми беше 50% по-изгодна, кошара за път и игра и вибриращ шезлонг , който се трансформира и в легълце за новородено на graco + комплект на chicco ( 5 шишета, стерилизатор, помба).
Относно шишета и това, бебето да си избере имам различна теория, но не ангажирам никого с нея. Просто когато бебето има избор, то тогава избира.

А плащаш ли някаква доставка или мито?

# 536
В европейската общност няма мито.

# 537
В европейската общност няма мито.

Великобритания не е член на ЕС вече, но мисля, че имаха около година преходен период. Въпросът за доставката остава.

# 538
За сега няма проблем с Англия.

# 539
За доставката използвах фирма посредник  и нямам допълнителни такси.
Имат гратисен период от 1 година, през която сделките се третират като вътреобщностни.

Общи условия

Активация на акаунт