Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за сгъваемите кошари за бебета?
Каква е предложената схема за обезщетение на ражданията на неосигурени майки в България?
Какви са вашите възгледи относно стволовите клетки и планирате ли да ги съхраните?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за сгъваемите кошари за бебета?
-
Каква е предложената схема за обезщетение на ражданията на неосигурени майки в България?
Форумът предоставя информация за предложение, което предвижда държавата да покрива разходите за раждане както за осигурени, така и за неосигурени майки. Предложението включва и плащане на болничния престой на родилката и бебето след раждането. Въпреки това не е ясно дали предложението е прието окончателно или публикувано в Държавен вестник.
-
Какви са вашите възгледи относно стволовите клетки и планирате ли да ги съхраните?
Форумът представя различни гледни точки относно съхранението на стволови клетки. Някои участници поставят под въпрос ползите от този процес, докато други се интересуват от възможността за запазване на стволови клетки. Има и участници, които споделят своите лични преживявания и опит, обсъждайки възможността за съхраняване на стволови клетки в банки в България и чужбина.
-
Как се чувствате относно наддаването на тегло по време на бременност?
-
Как се подготвяте за кърмене и какви са вашите очаквания?
Климатика не се усеща, защото ни печеше. След като ви изчетох писанията смятам да си почина. Оправих си багажа, който се оказа повече отколкото на отиване, защото свеки ме натовари с един куп подаръци за бебо. Аз отказвах да ги взема, но тя си помисли че ни ми харесват и накрая ги взех.
и гърди
. А ако знаете как се храня
постоянно съм гладна, но избягвам тестените изделия, от тях много често получавам проблеми с перисталтиката.
, сложили по 1 хляб и 1 кисело мляко и се спират пред всяка промоция и пречат на движението. Мен лично много ме дразни и затова вече за големи покупки ходя в Хит, а за нещо дребно във най-близкото Фантастико.
Здравейте мамчета.Днес си дойдохме от балкана-беше готино и хладно,а тук....
То, не че не станах в 6.30 и толкова беше. Вече взех да се депресирам, че отсега не мога да спя и започнах да търся причина
Чудя се вече дали не е от мястото, май откак съм при мъжо по-късно от 10.30-11.00 не съм ставала, а преди за мен беше нормално да спя до12.00-14.30... Ако продължава така ще взема да се прибера при нашите за една седмица да видя как ще ми подейства. Станала съм като някой таласъм, нощем ставам и не мога да заспя, сутрин отварям очи и това е
направо ще се побъркам...
Видях му пръстчетата на ръчичките, на крачетата, личицето, тестисите. Докторката даже му видя зениците на очичките. Така се беше излегнал и си смучеше палеца, после се побутваше по топките 
Аз съм на фетална в петък, ама ме е затресла някаква параноя от сега. В седмиците между прегледите съм добре, но като наближи и започвам да се шашкам.
Всички "обичайни заподозрени" ли ще са там?
,
. Тогава ще съм в 17.5.........дали ще се види нещо по- ясно!?
Аз може и да съм разглезена, защото другия доктор си ми обръща достатъчно внимание и наистина много професионално борави с апарата, но май Цветкова нещо не е голям специалист по фетална. Опитва се, ама според мен има много да се учи.