ЯНУАРЧЕТА добрички, махат със крачета и ръчички!

• 15 146
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  • София/Варна
Гали, оказва се че тия ранни отоци са свързани с възпалителен процес при майката - отиди на лекар да ти пусне албумин. Аз говорих преди малко с моята, изписа ми антибиотик, който ще изчисти и бронхита ми (който си ми е хроничен) и бъбреците. С това се надявам отоците да спрат. Simple Smile

# 136
благодаря ти KayRenn, за съвета, така и ще направя. Аз си мислех, че е от жегата ...
Явно нищо не е за подценяване!

# 137
Здравейте всички! Виждам, че датата 26 Януари още не е заета и мисля да си я резервирамSimple Smile Желая на всички леки дни/и нощи, малко/никакви проблеми, спокойствие, безоблачни и леки месеци и живи, здрави и хубави бебета на финала.
Имам въпрос - ясно и отчетливо си усещам бебето от известно време, но ми е чудно защо само в ляво или в средата, около пъпа. Много рядко се заиграва в дясно....За това допринасям и аз, разбира се, защото през повечето време съм излегната наляво пред компютъра или ТВ....Та - обърнали ли сте внимание и къде си чувствате да се разхождат бебоците?
Благодаря и весела сряда!

# 138
Добро утро! Днес поспах до 8 без 15, рекорд Shocked за мен Joy
На вас изписаха ли ви флуирни таблетки. На мен и гинеколожката и зъболекарката ми изписаха Зимафлуор 3 по 1. Освен това лекарката ми предписа и витамини за бременни, също и Магнерот 2 по 1 до 32 ГС.

И моите крака отичат, даже тази сутрин ме болят глезените.
Климатика в офиса сега се пада над мен (преместих се от 3 на 1 етаж заради витата стълба, по която щях да падна), но колежките са много разбрани и го пускаме, само когато изляза по работа или не съм на бюрото си.
Как ми се ще и аз да се подпра с възглавничка, но не върви в офиса да я нося.

Здрасти G&J , добре дошла във веселата ни компания Simple Smile Моя бебо го усещам в ляво, но то няма значение, те се въртят, доста са шавливи сладурите.

# 139
Добро утро и от мен  Hug

Уж не ходя вече на работа, за да спя и да си почивам, а то какво - в 7:30 съм кукуряк  newsm78

Обаче тази сутрин ставането рано беше полезно - Емилия Масларова беше на гости  в БТВ - новият закон за 90% влиза в сила от 01/01/2007 - няма заварено положение, защото не можело закон да влезе в сила със задна дата!Демек само дечицата родени след тази дата и майките им ще се възползват от това!

# 140
Добро утро и от мен!Виждам, че и друга мама G&L сега се включва. То и аз късно дойдох в клубчето, но ще наваксаме.
На мен за зъбите не са ми предписвали нищо, но ме посъветваха всеки ден да пия по 1 бутилка минерална вода Devin, защото била богата на флоур. Но сега и аз ще питам лекарката и зъболекарката.
 newsm78

# 141
  • София
Привет и от мен!
Добре дошли на новите януарски мами! newsm53 newsm53

Нинище, и аз се пробутах при Марков, но за 22.08. Нали ще пътувам за Гърция на 25.08., а нещо коремчето ме приболява.... Но не знам как да съм сигурна: контракции ли са това, подготвителни (т.е. нормални) ли са или просто ми се уголемява матката и понаболява... Вместо около 10.09 ще отида във вторник. Дано има смисъл в 19 г.с.... (някоя от раждалите мами да каже колко има смисъл от фетална в 19 г.с.)

# 142
Ivonska ти не пиеш ли но шпа за болките - помага и недей да се натоварваш - давай по-леко Simple Smile
То и аз май ще съм при Марков в 1-я ден на 20-та г.с. но мисля че проблема ще е да не се видят 1-2 органа, който не са се изградили още. Цвети разправяше че трябва да ходи още веднъж поради тази причина, но се разбира за Даун и др. важни работи така че според мен няма такова голямо значение, а аз и мисля да го посета докрая още веднъж - да сме живи и здрави

# 143
Добро утро на всички и от мен и добре дошли на момичетата Hug

Аз питах моя лекар - Д-р Лозанов и той каза,че е хубаво след 18 седмица най-рано да се прави фетална, тук чета, че може във всяка седмица - не знам какво да мисля. Аз на 23.08 имам БХС и помолих ако може тогава и фетална. КАто отида ще видим, не знам -тогава ще съм 17 1/2 Thinking

Ако искаш се обади в ЖК на Шейново и питай, мисля, че не е необходимо да ти си записана, за да ти дадат тази информация. Телефона е 965 9461

За краката - моите крака от самото начало са адски подути - от 38 номер минах на чехли 41....... отпред и отзад ми стърчат, а отгоре ми стягат - крака ми изглежда равен глезена с коляното Twisted Evil  ужасно е. И ми казаха, че било нормално от жегите - аз не съм сигурна, но пък изследванията нищо не казаха...
Пожелавам приятен ден на всички  smile3525

smile3535 smile3535 smile3535

# 144
Добро утро и от мен! Аз взех да си поспивам на последък от 11 вечерта до 9 сутринта.... голям кеф! Внимавайте с тоя Зимафлуор! Ако пиете през деня минерална вода с флуор не взимайте хапченцата, че предозирането е доста кофти... на Запад го отричат и май само в Германия го взимат, но в комбинация с вит. Д. Аз си го купих и чак тогава прочетох за ползите и вредите. Все пак реших да си смуча по едно хапченце вечер, колкото да не е без хич, ама ги забравям....

# 145
Toni, преди БХС задължително отиди на фетална, за БХС трябва точна възраст на плода, определен след ехографски преглед.
А фетална се прави по всяко време, но има седмици, които са пожелателни и докторите си ги знаят.
Мен ме викат отново в 32 седмица.

# 146
  • София
Ivonska ти не пиеш ли но шпа за болките - помага и недей да се натоварваш - давай по-леко Simple Smile

Нинище мило, аз не пипам даже аспирин, дори не-бременна! От 4 години ползвам САМО хомеопатия, а тя изключва категорично дори витамините. Докато не видя ''дебелото на тоягата'' така ще я карам.

# 147
Добро утро и от мен. baby_neutral Ох,едвам станах за работа тая сутрин-снощи(нали бях именничка) с мъжа ми бяхме на кръчма(ама след 23ч.,щото жена му много работи  Crazy),та прибрахме се към 1ч.-не можах да издържа до повече,щях да заспя на масата Tired А тая сутриннн-много трудно ставането Sick.
 Аз бебчо го усещам сега по средата на крема-от 1-2 седмици много често мърда-дори и късно вечерта,сигурно ще е нощна птица  Whistling
 И аз сега да питам:имам болки ниско в корема-док каза,че е така,защото стоя много седнала(такава ми е работата) и да стоя на стола в полу-легнало положение.Вие имате ли такива оплаквания? newsm78

# 148
Обаче тази сутрин ставането рано беше полезно - Емилия Масларова беше на гости  в БТВ - новият закон за 90% влиза в сила от 01/01/2007 - няма заварено положение, защото не можело закон да влезе в сила със задна дата!Демек само дечицата родени след тази дата и майките им ще се възползват от това!

Аз пък четох във в-к "24 часа" (даже си изрязах статията, коя то е със заглавие "Изгодно майчинство хваща жените с бебе до 3 месеца"), че от новия закон могат да се ползват дори мами, чиито бебета към дата 01.01.2007 г. са до 3 месеца, т.е. ползвали са майчинство 135 дни и като влезе новия закон от 1-ви си вземат още 180 дни (до новите 315). Така, че аз мисля, че ще може да се ползваме от новия закон, дори ако някоя от нас роди през декември (че и аз може да съм от тях  Rolling Eyes) Ааа и парите щели да се превеждат директно от НОИ по пощата или на карта.

# 149
  • София
Ivonski, аз точно в 19г.с. бях при Марков, видя абсолютно всичко, аз се натисках да ходя по-късно, понякога викат и в 28г.с., но той каза, че няма мисъл и можело да отида единствено, ако съм била адски притеснителна, но той не виждал смисъл. Така че...съвсем на време си е 19 г.с.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт