Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 983
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Кокосовото масло хидратира чудесно, но аз не го държа повече от два часа, защото трудно го отивам.
Копринена калъфка не намерих, но си взех плат, копринен плат и ми ушиха калъфки. Вече една година ги използвам и определено има промяна. Косата ми е пригладена, няма хвърчащи косми както преди. Да съм знаела по-рано....

# 271
Първо измиване след боядисване в четвъртък, нищо общо като цвят, а на различна светлина изглежда по 100 различни начина. Иначе ми се струва, че доста дефекти лъснаха с тази боя.

# 272
  • Street of Dreams
И аз не издържах повече от два три часа с кокосовото. Сърбеше ме тройно, докато бях с него. Измих го лесно, за моя изненада, някаква разлика не виждам.

Имам един изсветлител вкъщи от доста време - нещо като супра. От два дена го гледам, чета, отварям, затварям...
Разубедете ме, или ударете едно рамо да си онищожа косата. Grinning

Сънувах се руса.

# 273
  • В полите на Пирин планина
Аз знам, че си естествена блондинка, нали Ондин?
Даже не знам защо се боядисваш тъмна...

# 274
  • София
И аз не издържах повече от два три часа с кокосовото. Сърбеше ме тройно, докато бях с него. Измих го лесно, за моя изненада, някаква разлика не виждам.

Имам един изсветлител вкъщи от доста време - нещо като супра. От два дена го гледам, чета, отварям, затварям...

Сънувах се руса.
Извърли го тоя изветлител и няма да имаш дилема WinkТолкова поддържаш косата си ,а сега заради един сън искаш я съсипеш?
За кокосовото масло,явно си взела с аромат.Моите са без никаква миризма.Иначе към него можеш да добавяш и "екстри":зехтин,жълтък(ако искаш протеин),мед(овлажнява),масло от чаено дърво(успокоява сърбежа,но мирише гадничко).Ако слагаш мед не трябва да е много,ще вземе да тече по челото,врата което доста неприятно.

# 275
  • Някъде там

Сънувах се руса.
Недей да си правиш експерименти Simple Smile
Ако ще правиш такива е  най добре в салон .
Не си си съсипвай хубавата коса

# 276
  • Street of Dreams
Благодаря ви, прекрасни. Hug Имах нужда.

Това с изхвърлянето наистина е добра идея, така няма да го мисля вече. Изкушаващ е, защото го дават от черна коса да прави онова хубаво средно сиво, за което си мечтая като балеаж. И имам и сива боя за отгоре.

Пробвах да ви направя макро снимки как - когато идва светлината отзад и се вземе тънък кичур - се вижда, че косата ми никак не е черна. Просто каквото и да сложа на този тънък, прозрачен косъм, така изглежда в кичур.

Омръзна ми черното, още повече ми омръзнаха тези ръждиви червени оттенъци като падне сивата боя. Добре, че не се виждат...

Гледам си русата основа (скоро не бях я виждала) и си мисля, че всичко бих могла да постигна на нея.

# 277

Сънувах се руса.
Погледни го, отиди до него, вземи го и го изхвърли. Вервай ми !

# 278
Има кокосово масло и без мирис.  3 часа са со екстра. А от чаено дърво можеш да капнеш в шампоана, който ползваш, идеално е за проблемен скалп.
Изсветлителя го хвърли 😁 Баш сега, с косопада и от скука не му е времето за такива експерименти...

# 279
  • Някъде там
Ондин , и според мен на светла основа може да се постигне всичко .Наистина обаче сега не е момента за експерименти.
Изчакай малко Simple Smile
А може да започнеш да се връщаш  към естествения си цвят на косата .За мен най доброто е човек да стои в цвят близък до неговия .
Аз съм се наиграла с цветове и боядисвания , и от време на време пак ми се иска и залитам, искам да е по светла , да е руса ...
Много искам и мечтая за руса коса Simple Smile

# 280
  • Light of Zartha
Мацки, намазах два кичура със синята боя и сега чакам. Един господ знае какво ще излезе накрая ама като съм си наумила... Или много ще се харесам или ще съм като циганка. Joy ще докладвам по-късно!

# 281
  • Street of Dreams
Kоя синя боя, Скарлет? На Вела ли? Защо само кичури?

Искрица - не виждам никакъв шанс да се върна към русото. Дори и за малко да е. Косата ми е боядисана толкова много тонове по-тъмно от естественото (или поне така изглежда), че трябва напълно да я съсипя, за да я обезцветя. А да чакам да израсне няма начин, освен ако карантината не продължи с години и да нося вкъщи шалчета около главата, както сега...

Честно да ви кажа, не харесвам много средни варианти и като бях със светлокестенява коса, най-малко се харесвах - едно такова безхарактерно. Или много тъмно, или много светло харесвам. Освен ако не е някакъв балеаж, но и там харесвам контрасти.

Някой писа за масло от чаено дърво - харесвам го много, дори и миризмата му. След него кожата сякаш диша. Но помня, че преди години не ми реши проблема със скалпа. Реши ми го ябълковия шампоан на Филип Кингсли - скоро може пак да го поръчам.

# 282
  • Light of Zartha
Ами аз исках да върна два кичура, които бях правила сини преди две години някъде. Хвана ме боята, не е ярко синьо, просто изглежда малко по-тъмно от останалата коса. В момента съдя на изкуствена светлина, но утре ще снимам на естествена как е.

# 283
  • Street of Dreams
Много лоша идея ми даде с двата кичура... Grinning

# 284
Много лоша идея ми даде с двата кичура... Grinning
Ох, не мога! JoyJoyJoy
OnDine и супрата в страната на чудесата.

Общи условия

Активация на акаунт