Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 982
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Сурово студено пресовано кокосово масло, купувам от всякъде(виждала съм го и в дрогерии, но със сигурност всяка голяма хранителна верига), предимно от кауфланд,че ми е най-близо. Ползвам го и за сладкиши, много го тача.
Искрица, това си е боя, нещо ме  е шубе да пробвам да не плача после. Май ще зачакам фризьорката ми да заработи нормално отново и ще отида, сега е много трудно с часовете.
А белите коси и аз ги имам, но за сега не са много, а и не им се вторачвам толкова, по-грозно ми е израсъл контрастен корен, от колкото балеаж с прозиращи бели косми. А на 3ка основа всичко е контрастно, за това избягвам нанасянето там вече..

# 256
Сега ще ви кажа какво се присетих от ученическите си години. Имах лъскава и жива коса - точно като от рекламите. Всички ми правиха комплименти нон стоп. Това, което правех тогава - никакво сушене със сешоар, ресане докато броя до 100 с наведена глава, освен това никакво триене с хавлия, само попиване. Косата ми беше запазена марка. После започнах експерименти, изрусяване, изправяне и др. И покойната ми вече баба ми ми каза - "Каква коса като коприна имаше, а сега е като лисича опашка" Simple Smile

# 257
Лисича опашка😆интересно опледеление. Пуста суета,съсипваме си косите. Аз уж решавам,че повече няма да се боядисвам известно време,точно за да си върна косата от училищните години и цвета. Ама да видим докога. Моята и сега е сравнително хубава,но е много суха. Това не ми харесва. И не се оправя. Ще се откажа за известно време от боите.

# 258
Аз тогава се боядисвах с боя за 2 лв.,цвят черно синьо Simple Smile Боята забравих как се казваше, но беше с лика на Жени Калканджиева.

# 259
Аз тогава се боядисвах с боя за 2 лв.,цвят черно синьо Simple Smile Боята забравих как се казваше, но беше с лика на Жени Калканджиева.
Престиж, или Арома Колор, щото знам, че сме набори и съм се боядисвала също с въпросната боя.Satisfied

# 260
Аз снощи купих импулсивно Елеа 5.57 и това е резултата. Нищо общо с кутията, но ми допада. Не е толкова червена на живо.

# 261
  • Light of Zartha
Ох момичета, имам кошница на главата... Току що свалих една топка+кичури от главата си. Заплита се и това е, вързана, пусната,разлика няма. А е здрава коса, гъста,дълга, чак ме е яд вече. Първо се уплаших като видях възела с кичурите, после хубаво огледах косата...еми нямам къси кичури, скъсана ли е...не знам. От всички стани е дълга. Уж спрейчето на глис помагаше, вече и то не смогва с моята грива.

# 262
Против заплитане е добре да спиш на копринена възглавница.

# 263
  • Light of Zartha
Има ли наистина ефект? Моята коса става поносима след маска с масла, но и те не винаги дават резултат. Вдигнала съм ръце вече...

# 264
Според мен има. Моята коса е много гъста, дори фризьорката казва, че по-гъста коса едва ли е виждала. Но косъмът ми е изключително тънък и се заплита стабилно когато е дълга. Но с кристали и др. я привеждам в ред. Най-зле беше когато след къна, бях сложила боя. Е, тогава беше сплетена на расти от върха. Слагах буквално по половин буркан маска. Минаха месеци преди да се оправи.

# 265
  • Light of Zartha
Все едно описа моята коса - тънък косъм, гъста и заплитаща се, кристалите наистина помагат и гълта маска като невиждала. Определено ме накара да се замисля за калъфката, не предполагах, че е от такова значение.

# 266
Хибискус, не пипай нищо!!!

# 267
Хибискус и аз да кажа, цвета е разкош!

# 268
  • Street of Dreams
Kупих първото кокосово масло, което ми се изпречи и сега съм омазана. Така ще спя. Чувствам се отвратително, ненавиждам да си клепам разни манджи на клавата - мирише на храна, лепкаво и мазно е. Ползвала съм само за готвене и не помня да е имало кокосови частици вътре и да мирише толкова на кокос. Моля, припомнете ми за какво е хубаво и полезно, за да го преживея по-леко...

# 269
А може ли да кажете откъде може да се купи копринена калъфка?Аз отдавна търся,но никъде не успявам да намеря.

Общи условия

Активация на акаунт