Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 987
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Супер ти е, Мамма 🤩 Браво!

# 241
  • Някъде там
Мама,супер .
Цвета ти е страхотен.
Умирам си за русо .
Косата изглижда чудесно.
Моля да споделиш отзиви как е като издръжливост,и като чувство и комфорт за скалпа .

# 242
Благодаря Heart
Ще наблюдавам и аз как ще се отрази на скалпа, защото последния път след фризьор, така ми се олющи.... Много се беше раздразнил.
По принцип си правя маска за коса с тривитаминол и масла веднъж седмично, обаче знам че не трябва да се прилага на прясно боядисана коса. Кога мога да си направя според вас?

# 243
  • София
Мамма, страхотно!!! Heart

# 244
  • Street of Dreams
Ее, русото се е получило великолепно! Справила си се отлично. Перфектно е като естествено русо, направо си остани на този цвят.

# 245
Много благодаря, с риск да прозвуча нескромно и аз много се харесвам Grinning
И мисля да продължа да се правя сама с този цвят, защото успях да постигна каквото искам Heart

# 246
Мама, чудно си се справила, на мен също много ми допада.
Аз искам съвет, последно реших(най-накрая), че пак искам да съм по-светла. В момента имам остатък от лилава боя, ако взема една седмица аш дали ще стане на петна? Естествената ми е ниво 3, а това което виждате беше изсветлявано до много кофти светъл цвят от фризьорка и после покрито с лилава (нарурална основа, но със силен отенък)боя от друга фризьорка. Не обръщайте внимание на бретона, сама го режа трети път 😬
Скрит текст:
Пп. OnDine, вчера направих маска с кокосово масло, цяла коса и скалп и се измих с хидратиращия шампоан на ММ и воала, няма сърбеж вече, ако имаш някой дълбок запас хидратация опитай.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 09:13 от Хибискус

# 247
  • Някъде там
Хибискус,супер ти е цвета и косата.
Нищо не бих променила  по нея.
Не би трябвало.да стане на петна с 7 ца.
Аз се правя с 7  ца аш .
При отмиването цвета е неравномерен и косата добива различни отенъци на местта,в началото цвета изглежда плътен и един  същ .
За дължините използвам Артего 7.1 .
Мажа дължини на два месеца веднъж .
Сега не знам дали ще слагам защото искам да уеднаквя цвета при фризьор.

# 248
Искрица, от телефона се виждат лилави петна, от лаптопа като гледам снимката не личат изобщо..сега се снимах пак, хич не личи лалаво, а на огледалото виждам цели кичури.
 Притеснява ме там да не стане много зле, като се добави към лилавото сив отенък от аш-а и да стане на още по-видими петна..

# 249
Хибискус, не пипай нищо и според мен, много хубав цвят е.

# 250
Ехаа, Хибискус, страхотен цвят. Задръж си го. А какъв е естественият ти цвят? Аа, прочетох. Като моя 3-ка. Видях, че е и след обезценяване. За малко реших, че е само с боя. Mama, твоята коса също се е получила  много сполучливо.

# 251
Чак ме изненадвате, мисля, че състоянието на косата ми създава един лъжовен блясък и не личи реалният цвят Grinning Естествената ми коса е много тъмно кестеняво, на снимката личи в горната част, корени не съм боядисвала от около половин година, все някякви вариации на балеажи правя. Добре, че търпи всякакъв натиск, иначе да съм останала със слама..

# 252
  • София
Мама,чудесен цвят.
Хибускус,и по мнение не си пипай косата.Много хубаво ти прелива от по-тъмно към по-светъл тон.

# 253
  • Някъде там
Чак ме изненадвате, мисля, че състоянието на косата ми създава един лъжовен блясък и не личи реалният цвят Grinning Естествената ми коса е много тъмно кестеняво, на снимката личи в горната част, корени не съм боядисвала от около половин година, все някякви вариации на балеажи правя. Добре, че търпи всякакъв натиск, иначе да съм останала със слама..
Късметлийка,половин година без корени .
Иска ми се и на мен така ,но белите коси тук там ми изваждат очите и все към тях гледам.
Мога да ги маскирам,но се дразня и откачам защото знам,че са там и си ги виждам Simple Smile
Пробвала.ли си оцветяващи балсами да разнообразиш или с тониращи шампоани и балсами
Косата ми се вижда достатъчно светла да се заиграеш с металическине нюанси на мажирел ето тези например

# 254
  • Street of Dreams
Хибискус - и на мен много ми харесва.

Мерси за съвета с кокосовото масло - не притежавам никакви (освен едно от грозде, на което сигурно ми е минал срокът, защото са нетрайни) - къде може да се закупи? Дрогерии, аптеки?
И при мен, между другото, намаля. Правя си маски на скалпа с любимата pre wash на Балеа и онази с лютата чушка.

Общи условия

Активация на акаунт