Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 931
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • Някъде там
Ходих на фризьор.
Махнах половин пръст от косата и мръднахме много малко цвета.
На 23 ще ходя за фузио доза  да се поглезя малко.
Харесвам си новия цвят.
Ще махна след малко снимката .

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 00:35 от Искрица

# 436
Ходих на фризьор.
Махнах половин пръст от косата и мръднахме много малко цвета.
Красавица!!!
Мръдването с тониране ли го постигнахте? И с кой номер Simple Smile

# 437
Супер гадже си, Искрице! Супер ти е и косата! Аз си запазих час за балеаж за след 10 дни. Надделя желанието ми за светъл цвят пред това за здрава и лъскава коса Simple Smile

# 438
  • Deutschland
Menerva, ще пиша. В Росман също я няма. Ще проверя в Реал, там често има разни съкровища

# 439
  • Някъде там
Благодаря ви момичета.
Агент мърдането на цвета го направихме с дпш и ампула с витамин ц 😂.Мислех си,че се шегува,но удпя да свали от цвета с тон и малко надолу.
Отказва да ми изсветлява косата .А прави страхотни омбрета и балеажи,но на мен не иска.
Само кичури с боя които да се сливат с косата и да се заиграе с цветовете.
И бретон не искаше да ми направи.
Точно такава фризьорка ми трябва на мен ,добре ми отказва глупостите които обмислям да направя понякога с косата си.

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 06:21 от Искрица

# 440
Искрица изтървах те,ако може прати на лично да те видя и аз.
Аз пък се отказвам от търсения пепеляв отенък и  незнам към какъв да се насоча.
Какво е модерно  през този сезон?
От 5-ца няма да мръдна ,но като отенък искам да променя...

# 441
  • Street of Dreams
Aз малко съжалявам за хубавия бретон, бях сигурна че ще ти отива и нямах търпение да видя резултата. Но сигурно професионалиста си има някакви резерви.

# 442
  • София
Искрица, ако си от София ( не се вижда) може ли координати на фризьора. Аз съм с предишният ти цвят, но искам малко по-светло. Изтървах ти и снимката. Ще съм благодарна на лично съобщение! Flowers Hibiscus
Само моята до момента се оправя да ме подстриже без да ми махне 10 см. от косата, но с нестандартно боядисване изобщо не се справя. Веднъж ми прегори косата в опити за изсветляване и кичури, които накрая станаха зелени!

# 443
Здравейте, ще задам още един въпрос, за да си сверя часовника Simple Smile

Когато се боядисвате, от къде започвате - от челото към тила или обратното от тила към челото?
Има ли значение, според вас, далисе боядисва цялата коса или само корените?

Днес трябвй да се боядисам и мислех да действам от челото към тила, но сега се двоумя...Joy

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 16:25 от mimka3

# 444
Искрице, ако може, изпрати и на мен координатите на фризьорката ти.
Искрица, ако си от София ( не се вижда) може ли координати на фризьора. Аз съм с предишният ти цвят, но искам малко по-светло. Изтървах ти и снимката. Ще съм благодарна на лично съобщение! Flowers Hibiscus
Само моята до момента се оправя да ме подстриже без да ми махне 10 см. от косата, но с нестандартно боядисване изобщо не се справя. Веднъж ми прегори косата в опити за изсветляване и кичури, които накрая станаха зелени!

# 445
Агент мърдането на цвета го направихме с дпш и ампула с витамин ц 😂.Мислех си,че се шегува,но успя да свали от цвета с тон и малко надолу.
Отказва да ми изсветлява косата. А прави страхотни омбрета и балеажи, но на мен не иска.
Само кичури с боя които да се сливат с косата и да се заиграе с цветовете...

Точно такава фризьорка ми трябва на мен, добре ми отказва глупостите които обмислям да направя понякога с косата си.
Много благодаря за инфото, Искрице! Имам нужда и аз да "сваля" 1 тон от понатрупана боя по краищата! А колко цикъла ДПШ и вит.С направихте?

И като притежател на тънък косъм , който си пати редовно от поредния стилист, който щял да го "направи без всякаква вреда за косата" едно ще кажа - слушай си фризьорката, малко останаха тези, които ценят клиентите си!

Нещо интересно чух сутринта докато тренирах в едно руско видео и сега се чудя дали някъде другаде някога съм чувала такъв съвет. А именно: ако имате много дебел косъм си вземете боя с един тон по-тъмна от нивото, което искате да постигнете. Но ако косъмът ви е много тънък и мек избирайте боя с 1 тон по-светъл (от това, което искате да стане в крайна сметка!)

# 446
  • София
Искрица не е от София, така че предполагам, че и фризьора не е в столицата.

Аз пък съм малко повече за фризьори, които рискуват. Защо трябва цял живот да си ходи с една коса, може пък да е супер яка с бретон.

Така ходихме с детето да ѝ режат бретон, на няколко места отказват. На едно място се съгласиха и беше супер според мен. Сега го пуска, защото ѝ е досадно да го поддържа.

Ислам и аз бретон, но страничен, асиметричен. Ще потърся снимка.

# 447
Не мога да разбера какво е това отказват-нали си клиент. Едно е да не могат да го направят,но пък един бретон на дете да не можеш да подстрижеш.
Какво значи отказва да ме направи,това ми е странно наистина.
Аз обожавам асиметричен страничен бретон. И много дълго съм била с такъв. И сто пъти повече ми отива. Но не мога вече да го поддържам и търпя. Няма шанс да го изправям всяка сутрин,а ми пречи. Винаги режа и после след две седмици пак го пускам. И няма смисъл.

# 448
Аз лично не бих повторила при фризьор,  който откаже да ми направи това,  което искам... Само  единствено ако успее да ме убеди,  че това,  което искам ще ми съсипе костата до такава степен,  че да опада. От 3ка ме е правил руса,  от коса до кръста е рязал късо пикси. Мъчил ли се  да ме разубеди - да. Отказвал ли ми е - не. Ако пожелая ще ми обърсне главата. Той, или който е съгласен,  щом съм решила.  Отказвал ми е официална прическа, защото не може да прави. Толкоз.

# 449
  • София
Разрових се във стари снимки. Все съм била с такъв  бретон

Сигурно е демоде щом съм го носила преди 10+ години  ама на мен си ми харесва.

Това ми харесва за бретон

А това като цвят

Общи условия

Активация на акаунт