Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 932
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
9ка слагаш само ако изсветляваш, до колкото разбрах боядисваш тон в тон, няма смисъл да гориш излишно.

# 421
Да похваля тази маска:

Води се "терапевтична". Плътна консистенция, малко трудно се отмива, но пък страшно лесно разресах после косата. Останах малко с усещането, че косата ми не е добре измита и ще ми сплеска корените. Но като поизсъхна, напръсках малко спрей за обем на Джон Фрийда, духнах със сешоар за 1 минута и всичко се оправи. Усещам косата си плътна, гладка, без сухи връхчета,чиста и наистина подхранена, дори и блясък докарах. Остава да видя дали бързо ще ми се омазни косата. Маската е тежка за тънки коси като моята и мисля да я използвам на 7-10 дни, ще редувам с други неща. Предполагам, че при честа употреба на всяко измиване, няма да остана доволна. Но за плътни и по-изтощени коси ще е перфектна.

# 422
  • Някъде там
В петък съм на фризьор за връхчета.
Снимах се преди малко.
В корените по светла ли ме е косата според вас.Много си харесвам цвета на косата след
мата.

# 423
По-светла е, да.

# 424
  • Някъде там
И аз го забелязвам това и се дразня.Явно няма да мога да изсветля косата постепенно,имам тъмни корени .

# 425
  • София
Поне на снимка е по светла.

Хелия, гледах я и аз тази маска, определено не е за мен, косата ми никак не понася тежки маски. Нали взех и една Макадамия със суперлативи в коментарите в рибката, ми тежка ми, омазнява ми, направо ужас.

# 426
Те в рибката всички са само със суперлативи, май трият негативните коментари.
На мен са ми объркали поръчката и са оратили други бои , ала “ако мине номера”, та ги върнах. Май беше знак, ще търпя още малко без боя..
Искрица, по-светли са, но не е нещо фрапантно, може и от светлината да е. Виж какво ще ти каже фризьорката в петък, не се отказвай предварително Simple Smile

# 427
Встрани от темата, но само да споделя, че и моята последна поръчка от ЗР беше объркана. Поне оправиха нещата за тяхна сметка.

# 428
Хелия, заинтригува ме с тази маска. Моля те да споделиш дали ти омазнява косата и ако не, я взимам.

# 429
Хелия, заинтригува ме с тази маска. Моля те да споделиш дали ти омазнява косата и ако не, я взимам.
Не омазнява. Измих си косата във вторник, в приличен вид беше днес. С тънък косъм съм, не е съвсем перушинеста. Просто трябва да се внимава с количеството и честотата на употреба. Аз мисля да я използвам през 2-3 измивания, защото косата ми бързо свиква с възстановяващи серии.

# 430
  • Deutschland
И аз я търсих в дрогериите тук, но не я намирам. Също не знам дали е подходяща за гъста и плътна коса като моята, но не пречи да пробвам

# 431
И аз я търсих в дрогериите тук, но не я намирам. Също не знам дали е подходяща за гъста и плътна коса като моята, но не пречи да пробвам
Ако говориш за маската на Сайъс, става за гъста и плътна коса.

# 432
  • София
Фрау, не знам къде си. Ако си в България е много масова, при нас я има даже в хранителния магазин, има я в Лили със сигурност, че там я гледах по подробно.

Още десет дена до моя фризьор Stuck Out Tongue Winking Eye

# 433
  • Deutschland
Елена, в Германия съм. Търсих я в ДМ, имаше само шампоани и балсами на Сайъс. Днес или утре ще ходя навън, ще видя и на други места.

# 434
  • BG-DE
Фрау, ако я намериш тази маска в някой немски магазин, моля те, сподели, че аз я търсих в Мюлер и dm и не я намерих 🙄

Общи условия

Активация на акаунт